Jitka Smutná wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jitka Smutná - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1952
Country:
Age:
68 years
Occupation:
actress

Jitka Smutná - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1952 (?)
House system:
no system (?)
(Jitka Smutná 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Jitka Smutná
Date of Birth Year *1952
(actress, instagram)

Jitka Smutná - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - V.I.P. vraždy (TV series)
(2016) - Případ pro malíře
(2016) - Milada
(2016) - Každý milion dobrý
(2014) - Srdce pro děti 2014
(2014) - Vinaři (TV series)
(2014) - Three Brothers
(2014) - Svatby v Benátkách (TV series)
(2013) - Máme rádi Česko
(2012) - Srdce pro děti 2012
(2012) - Život je ples (TV series)
(2012) - Aplaus
(2011) - Splněná přání - Srdce pro děti
(2011) - Dobré ráno s Jedničkou
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Mamba show
(2010) - Necenzurovaný Film o Filmu Hodinu nevíš
(2010) - Doktor od jezera hrochů
(2010) - Cukrárna (TV series)
(2010) - Cesty domů (TV series)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV series)
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2009) - Unknown Hour
(2009) - Cobble stone
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Benefice Lubomíra Lipského
(2008) - Private Traps (TV series)
(2008) - Setkání v Praze, s vraždou
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV series)
(2008) - Kouzla králů
(2008) - Comeback (TV series)
(2007) - V hlavní roli
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - Stop
(2007) - La Dame d'Izieu
(2007) - Láska In Memoriam
(2006) - Naši furianti
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Všichni musí zemřít
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2005) - Sám doma IV.
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2005) - Dobrá čtvrť (TV series)
(2005) - Černá karta
(2005) - Bazén (TV series)
(2004) - Lečo
(2004) - Černí baroni (TV series)
(2003) - Auto je zbraň
(2003) - Lakomec
(2002) - Jak na to...
(2002) - Počkej, až zhasnu
(2001) - Barvy života
(2001) - Oběti: Svědek
(2001) - Karlínská balada
(2000) - První pomoc
(2000) - Little Otik
(2000) - Český Robinson
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - The Idiot Returns
(1999) - Cesta bez průvodce
(1998) - Sama doma
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - Three Kings (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Zákeřná diagnóza
(1997) - Bringing Up Girls in Bohemia
(1997) - Romeo, Julie a tma
(1997) - Mandragora
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Manželská tonutí (TV series)
(1996) - Draculův švagr (TV series)
(1995) - Rok na vsi
(1995) - My Mother's Courage
(1995) - Když se slunci nedaří (TV series)
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Dobré ráno
(1993) - Zvláštní schopnosti
(1993) - Sechs Richtige (TV series)
(1993) - Hotýlek v srdci Evropy
(1993) - Amour fou
(1992) - Kufr
(1992) - Kocourkov
(1991) - Nález
(1991) - Lhát se nemá, princezno!
(1991) - Co teď a co potom: Dno
(1991) - Co teď a co potom? (TV series)
(1990) - Zápas o člověka Nelibu
(1990) - Začátek dlouhého podzimu
(1990) - Pražákům, těm je hej
(1989) - Umění nestárnout
(1989) - Osmý div světa
(1989) - Fidlovačka aneb Žádný hněv a žádná rvačka
(1989) - Dva lidi v ZOO
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - U nás doma (TV series)
(1988) - Sedm hladových
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny
(1988) - Křivda
(1988) - Husquarna
(1987) - Za svědka půjde počítač
(1986) - Přijďte k nám na večeři
(1986) - Útěk do jara
(1986) - Kamilka s mašlí (TV series)
(1986) - Babička
(1985) - Velké sedlo (TV series)
(1983) - Zkouška
(1981) - Nejlepší advokát ve městě
(1981) - Muzikanti (TV series)
(1981) - Beskydská epizoda
(1980) - Večírek pro liché
(1980) - Lavice, moje žena a já
(1980) - Kluci z bronzu
(1980) - Čas plyne i v dešti
(1978) - Filip
(1977) - V pohádce šaška Bumbáce (TV series)
(1975) - Babička
(1974) - Všechno nejlepší
(1974) - Konec semestru
(1974) - Davídek
(1974) - Co budeme dělat v sobotu
(1973) - Německé pohádky (TV series)
(1973) - Lovers in the Year One
(1973) - Inženýr

Jitka Smutná, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
26°25’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Dragon

Dragon (Water)

Chinese horoscope
Dragon bursts with strength, energy and health. People born in the Year of the Dragon are very open, and never petty. They hate hypocrisy and gossip and generally do not have the best diplomatic dexterity. They are trusting and allow themselves to be manipulated.
Maple

Maple Tree

Celtic tree horoscope
The most striking features of people born under the rule of maple is their high intelligence, extraordinary memory and the ability to find original solutions to problems others fail to solve. Maple people feel well when they are the leaders because they have natural authority, great ambitions and pride. They can easily get excited by new things and it is easy for them to get others interested as well, but they usually cannot realise their ideas without the help of others.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
16

Birthday 16th - Directness

Numerology - Birthday Number
These people have a clear opinion on what is right and wrong in life. They fight intolerance. They are very observant. They have a sense of harmony. They are tender and sweet. They try to get along with others and understand their needs.

Jitka Smutná 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jitka Smutná - actress

Jitka Smutná was born Year *1952 in Czech City
Jitka Smutná at:
Wikipedia.orgJitka Smutná full biography - Wikipedia
Famous people born on
July 9th
(Today)
Spojené státy Tom Hanks
(*1956) actor, director
Spojené státy Kelly McGillis
(*1957) actress
Spojené státy Courtney Love
(*1964) musician, singer, actress
Ukrajina Viktor Yanukovych
(*1950) 4th President of Ukraine
Spojené státy Brian Dennehy
(*1938) actor, director
Jitka Smutná
Planet positions:
SunSun
Aries
26°25’
 
MoonMoon
Capricorn
(?)
 
MercuryMercury
Aries
8°57’
R
VenusVenus
Aries
8°01’
 
MarsMars
Scorpio
15°26’
R
JupiterJupiter
Aries
27°01’
 
SaturnSaturn
Libra
10°28’
R
UranusUranus
Cancer
10°16’
 
NeptuneNeptune
Libra
20°10’
R
PlutoPluto
Leo
19°08’
R
NodeNode (M)
Aquarius
27°49’
R
LilithLilith (M)
Leo
2°07’
 
ChironChiron
Capricorn
12°28’
 
Elements:
6xFireFire
2xEarthEarth
3xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
July 10th
(Tomorrow)
Spojené státy Jessica Simpson
(*1980) actress, singer
Kolumbie Sofía Vergara
(*1972) actress, model
Francie Marcel Proust
(*1871) novelist
Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942) bassist, singer
Spojené státy Owen Chamberlain
(*1920) physicist
Famous people who passed away on July 9th
Spojené státy Rod Steiger
(*1925 - 2002) actor
Francie Georges Bataille
(*1897 - 1962) writer
Spojené státy Zachary Taylor
(*1784 - 1850) 12th President of the United States
Spojené státy Melvin Belli
(*1907 - 1996) lawyer
Francie Paul Broca
(*1824 - 1880) physician, anatomist and anthropologist

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Pisces Pisces
Show calendar »