Jitka Zelenohorská wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jitka Zelenohorská - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1946
Country:
Age:
73 years
Occupation:
actress

Jitka Zelenohorská - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1946 (?)
House system:
no system (?)
(Jitka Zelenohorská 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Jitka Zelenohorská
Date of Birth Year *1946
(actress, instagram)

Jitka Zelenohorská - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2012) - Český lev 2011
(2010) - Příběhy slavných: Walda
(2008) - 13. komnata Jitky Zelenohorské
(2007) - Takí sme boli
(1996) - Festivalové vteřiny
(1985) - Třetí patro (TV series)
(1985) - Podfuk
(1985) - Mravenci nesou smrt
(1985) - Hledám dům holubí
(1984) - Vyhrávat potichu
(1984) - Stopy zločinu: Velká rána
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1984) - Fešák Hubert
(1983) - Sojky v hlave
(1983) - Propast
(1983) - Pod nohama nebe
(1983) - The Visitors (TV series)
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
(1983) - Jako kníže Rohan
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Šílený kankán
(1982) - Plaché příběhy
(1982) - Incomplete Eclipse
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1981) - Velké přání
(1981) - Súdim ťa láskou
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Opera ve vinici
(1981) - Neříkej mi majore!
(1981) - Gosti iz galaksije
(1980) - Útěky domů
(1980) - Rytmus 1934
(1980) - Půl domu bez ženicha
(1980) - Něco je ve vzduchu
(1980) - Jak napálit advokáta
(1979) - Vysokofrekvenční píšťaly
(1979) - Paragraf 224
(1979) - O zakleté princezně
(1979) - Na pytlácké stezce
(1979) - Kentavri
(1979) - Causa Králík
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Vražedné pochybnosti
(1978) - Trasa
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Silnější než strach
(1978) - Poplach v oblacích
(1978) - Muž s orlem a slepicí
(1978) - Já jsem Stěna smrti
(1978) - Hrozba
(1977) - Zlaté rybky
(1977) - Tomorrow I'll Wake Up and Scald Myself with Tea
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Podivný výlet
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1977) - Hodina pravdy
(1977) - Adela Has Not Had Her Supper Yet
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1976) - Parta hic
(1976) - Čas lásky a naděje
(1975) - Tobě hrana zvonit nebude
(1975) - Maleňkij seržant
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Velké trápení
(1974) - Sokolovo
(1974) - Sedmého dne večer
(1974) - Kosmas a paní Božetěcha
(1973) - Vysoká modrá zeď
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Lovers in the Year One
(1972) - Studánka bílé panenky
(1972) - Královna Černá růže
(1972) - Igrok
(1972) - Aféry mé ženy
(1971) - Straw Hat
(1971) - Silvestrovské kousky Františka Housky
(1971) - Klíč
(1970) - The Phantom of Operette (TV series)
(1969) - Larks on a String
(1969) - Príbehy z lepšej spoločnosti (TV series)
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Mlčení mužů
(1968) - Zločin v šantánu
(1968) - Objížďka
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1967) - Zločin a trik II.
(1967) - Jak se krade milión
(1967) - Další prosím!
(1966) - Ukradená vzducholoď
(1966) - Revue v mlze
(1966) - Closely Watched Trains
(1966) - Kdo chce zabít Jessii?
(1966) - Jak se čerti rojili
(1966) - Dva tygři
(1965) - Vajshoblhák a státní tajemství
(1965) - Before Tonight Is Over
(1965) - Finský nůž
(1964) - Půjčovna talentů
(1964) - Strakatí andělé
(1964) - Starci na chmelu
(1964) - If a Thousand Clarinets
(1963) - Na laně
(1962) - Vánice
(1961) - Červnové dny

Jitka Zelenohorská, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
18°29’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Dog

Dog (Fire)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Chestnut

Chestnut Tree

Celtic tree horoscope
Chestnut tree is a tough tree that is fighting for its space, but it can generously endow its surroundings with its fruits and possibility to relax in the shade of its bushy crown. Chestnut people have a deeply rooted sense for justice and are able to fight vigorously for the right cause.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
11

Birthday 11th - Sensitivity

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and intuitive. They are interested in the spiritual path. They are a charismatic person. They like other people. They are a daydreamer. They are diplomatic.

Jitka Zelenohorská 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jitka Zelenohorská - actress

Jitka Zelenohorská was born Year *1946 in Czech City
Jitka Zelenohorská at:
Wikipedia.orgJitka Zelenohorská full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 26th
(Today)
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) actress
Spojené státy Jim Caviezel
(*1968) actor
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) actor
Spojené státy Serena Williams
(*1981) tennis player
Dánsko King Christian X
(*1870) King of Denmark
Jitka Zelenohorská
Planet positions:
SunSun
Scorpio
18°29’
 
MoonMoon
Gemini
(?)
 
MercuryMercury
Sagittarius
7°19’
st
VenusVenus
Scorpio
28°29’
R
MarsMars
Sagittarius
3°24’
 
JupiterJupiter
Scorpio
10°06’
 
SaturnSaturn
Leo
8°48’
 
UranusUranus
Gemini
20°59’
R
NeptuneNeptune
Libra
9°46’
 
PlutoPluto
Leo
13°21’
 
NodeNode (M)
Gemini
12°49’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
21°04’
 
ChironChiron
Scorpio
0°10’
 
Elements:
4xFireFire
0xEarthEarth
5xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
September 27th
(Tomorrow)
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) actress, director, scriptwriter
Spojené státy Meat Loaf
(*1947) actor, singer
Německo Jean-Marc Barr
(*1960) actor
Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) writer, screenwriter, author of Trainspotting
Kanada Avril Lavigne
(*1984) musician, singer
Famous people who passed away on September 26th
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) actor, director, scriptwriter
Německo August Macke
(*1887 - 1914) German expressionist painter, member of the group Der Blaue Reiter
Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) singer
Itálie Alberto Moravia
(*1907 - 1990) writer
Spojené státy Valerie Bettis
(*1919 - 1982) dancer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »