Josef Abrhám wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Josef Abrhám - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1939
Country:
Age:
80 years
Occupation:
actor

Josef Abrhám - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1939 (?)
House system:
no system (?)
(Josef Abrhám 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Josef Abrhám
Date of Birth - Year *1939
(actor, instagram)

Josef Abrhám - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2017) - Princ Mamánek
(2016) - V klidu a naplno
(2016) - Já, Mattoni (TV series)
(2016) - Jak básníci čekají na zázrak
(2016) - Anděl Páně 2
(2015) - Dopisy od Karla Čapka
(2015) - Korunní princ
(2014) - Magický Činoherní klub (TV series)
(2014) - Stopy života - Poslední sbormistr
(2013) - Čtení do ouška
(2013) - Hotelier
(2013) - Little Baby Jesus
(2013) - Cyril and Methodius - The Apostles of the Slavs
(2013) - Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV series)
(2012) - Voskovec & Werich, paralelní osudy
(2012) - Neobyčejné životy: Jiří Menzel
(2012) - Lost Gate
(2011) - Film o filmu Odcházení
(2011) - Setkání s hvězdou: Jana Hlaváčová
(2011) - Leaving
(2010) - Kinorama
(2010) - Strašidla na Kulíkově (TV series)
(2009) - Neobyčejné životy: Petr Nárožný
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2008) - Karel Čapek a jeho obyčejný svět
(2008) - The Anatomy of Gag
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV series)
(2008) - Kouzla králů
(2008) - Fišpánská jablíčka
(2007) - Život je kabaret
(2007) - Ohlédnutí za seriálem Hraběnky
(2007) - Park Bench People
(2007) - Hraběnky (TV series)
(2006) - Čétéčko
(2006) - Ladislav Smoček
(2006) - Obsluhoval jsem anglického krále
(2006) - Beauty in Trouble
(2005) - Tři strážníci
(2005) - Trampoty vodníka Jakoubka
(2005) - Restaurace U Prince
(2005) - Náves (TV series)
(2005) - Černá karta
(2004) - Tak mi tedy řekněte
(2004) - Profil - Jan Kaplický
(2004) - Film o filmu: Pánská jízda
(2004) - Pánská jízda
(2004) - Konečná stanica
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2003) - Nadměrné maličkosti: Drámo
(2002) - Sonar
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(2001) - Stříbrná paruka (TV series)
(2001) - Pohádky z lesa (TV series)
(2001) - O víle Arnoštce
(2001) - Elixír a Halíbela
(2001) - ELFilm
(1999) - All My Loved Ones
(1999) - Návrat ztraceného ráje
(1998) - Nevyjasněná úmrtí: Požehnaný prokletý básník
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV series)
(1997) - Stůj, nebo se netrefím!
(1997) - Doktor Munory a jiní lidé
(1996) - Play Strindberg
(1995) - Pohádka o Faustovi
(1995) - Nesmluvená setkání
(1995) - Murray Schisgal: Stenotypisté
(1994) - Andělské oči
(1993) - Šakalí léta
(1993) - The Night of the Decision
(1992) - Život a dílo skladatele Foltýna
(1992) - Noc pastýřů
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Městem chodí Mikuláš
(1991) - Josef Hlávka
(1991) - The Beggar's Opera
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Sousto
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy (TV series)
(1991) - Kafka
(1990) - Šaráda
(1990) - In the Light of the King's Love
(1990) - Trojlístek (TV series)
(1990) - Smrt barona Gandary
(1990) - Přísahám a slibuji (TV series)
(1990) - Dětinské hry dospělých
(1990) - Audience
(1989) - El Mar es azul
(1989) - Konec starých časů
(1989) - Fabrik der Offiziere (TV series)
(1989) - Člověk proti zkáze
(1988) - Veselé příhody z natáčení
(1988) - Svědek času
(1988) - Serenáda
(1988) - Proces s vrahy Martynové
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1987) - Portrét krále komiků
(1987) - Ty, ty Yeti
(1987) - Přátelé
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Výsledek testu
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Pan Pickwick
(1986) - Osudy dobrého vojáka Švejka
(1986) - Mladé víno
(1986) - Domek u lesa
(1986) - Dokonalý muž, dokonalá žena
(1986) - C. k. dezerterzy
(1985) - Žáku Kašíku, nežeň se!
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Skalpel, prosím
(1985) - Případ Platfus
(1985) - Princezny nejsou vždycky na vdávání
(1985) - Jubileum
(1985) - Hrabě Luxemburg
(1985) - Experiment Eva
(1984) - ABECEDA
(1984) - Rozpuštěný a vypuštěný
(1984) - Bandité
(1984) - Bambinot (TV series)
(1983) - Záchvěv strachu
(1983) - Svatební cesta do Jiljí
(1983) - Jára Cimrman Lying, Sleeping
(1983) - Hráči
(1982) - Tři spory: Spor herečky Kvapilové
(1982) - Tři cesty k domovu
(1982) - Švédská zápalka
(1982) - Společnost s ručením omezeným
(1982) - Plášť Marie Terezie
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1981) - Divadélko pod věží
(1981) - Tři v tom
(1981) - Tot-Amor
(1981) - Netopýr
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Zločin na poště
(1980) - Waiter, Scarper!
(1980) - Trhák
(1980) - Spánek
(1980) - Panenka
(1980) - Deník
(1980) - Demokrati
(1979) - Upír ve věžáku
(1979) - Tím pádem
(1979) - Silvestr svobodného pána
(1979) - Jak je důležité míti Filipa
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1978) - Přitažlivost země
(1978) - Polská krev
(1978) - Kulový blesk
(1977) - O zvířátkách pana Krbce (TV series)
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Láska poručíka Bentze
(1977) - Doktor Bolíto (TV series)
(1976) - Štipku soli
(1976) - Marecek, Pass Me the Pen!
(1975) - Vilém Rozkoč
(1975) - Tetované časom
(1975) - Sluníčko
(1975) - Operation: Daybreak
(1975) - Holka na zabití
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Půlpenny
(1974) - Prkno
(1974) - Princ Chocholouš
(1974) - Niečo si musíš vymyslieť
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Kvočny a Král
(1974) - Cesta do Pristolu
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1973) - Schüsse in Marienbad
(1973) - Sen noci svatojánské
(1973) - Poslední dopis
(1973) - Pokus o vraždu
(1972) - Tím hůř, když padnou
(1972) - Morgiana
(1971) - Pieter Brueghel - Senoseč
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV series)
(1971) - Chance
(1971) - Revizor
(1971) - Návrat pana Ryšánka
(1971) - Konfrontace
(1971) - Jeden ze soubojů
(1971) - Bakaláři (TV series)
(1970) - Valerie a týden divů
(1970) - Partie krásného dragouna
(1970) - O tlustém pradědečkovi
(1969) - 322
(1969) - Pasiáns
(1969) - Kalif čápem
(1969) - Hvězda
(1969) - Hádankář Vojta
(1969) - Aesop
(1969) - Bellevue
(1969) - Aksál
(1968) - Pražské noci
(1967) - Pension pro svobodné pány
(1967) - Noc nevěsty
(1967) - Happy end
(1967) - Dita Saxová
(1966) - Closely Watched Trains
Josef Abrhám - Family and Partner relationships

Josef Abrhám, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
21°35’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Rabbit

Rabbit (Earth)

Chinese horoscope
The Rabbit is usually cautious, sensible and reserved. People born in the Year of the Rabbit want to live in peace and comfort and protect their peaceful life. The Rabbits are extremely gentle creatures - they symbolize charm and kindness. Rabbits exhibit good manners and enjoy beauty.
Aspen

Aspen Tree

Celtic tree horoscope
People under the rule of Aspen have a very varied life. They have adventurous character that often goes hand in hand with diverse abilities. They can do everything with great enthusiasm; they are able to sacrifice everything for a thing or a person. They do everything with all their energy and vigour.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
14

Birthday 14th - Determination

Numerology - Birthday Number
These people live their life the way they like. They need a safe home environment and a good job. They work hard and can make money. They are good at doing business and at trading. They are considerate, attentive and reliable.

Josef Abrhám 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Josef Abrhám - actor

Josef Abrhám was born Year *1939 in Czech City
Josef Abrhám at:
Wikipedia.orgJosef Abrhám full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 22nd
(Today)
Ukrajina Paul Muni
(*1895) actor
Austrálie Nick Cave
(*1957) composer, singer, writer, actor
Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) writer
Itálie Andrea Bocelli
(*1958) singer
Velká Británie Michael Faraday
(*1791) physicist, chemist
Josef Abrhám
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
21°35’
 
MoonMoon
Aquarius
(?)
 
MercuryMercury
Sagittarius
0°32’
 
VenusVenus
Capricorn
16°33’
 
MarsMars
Pisces
16°11’
 
JupiterJupiter
Pisces
29°31’
 
SaturnSaturn
Aries
24°35’
R
UranusUranus
Taurus
18°44’
R
NeptuneNeptune
Virgo
25°27’
 
PlutoPluto
Leo
2°34’
R
NodeNode (M)
Libra
26°28’
R
LilithLilith (M)
Pisces
10°03’
 
ChironChiron
Cancer
18°41’
R
Elements:
5xFireFire
3xEarthEarth
3xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
September 23rd
(Tomorrow)
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) actor
Rakousko Romy Schneider
(*1938) actress
Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) director, actor
Spojené státy Bruce Springsteen
(*1949) guitarist, singer
Spojené státy Ray Charles
(*1930) composer, singer
Famous people who passed away on September 22nd
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) actor
Itálie Pope Clement XIV
(*1705 - 1774) 249th Pope
Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) actor
Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) singer, actor
Spojené státy Al Matthews
(*1942 - 2018) actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Sagittarius Sagittarius
Show calendar »