Josef Beyvl wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Josef Beyvl - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Lomnice nad Popelkou
Country:
Age:
† 72 years
Death:
Occupation:
actor

Josef Beyvl - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
7 June 1906 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Josef Beyvl 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Josef Beyvl
Date of Birth - Jun 7, 1906
(actor, instagram)

Josef Beyvl - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Úplně beznadějný případ
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Silnější než strach
(1978) - Muž s orlem a slepicí
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Světlík
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Podnájemníci
(1976) - Kateřina zlé pověsti
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Nebezpečí smyku (TV series)
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Sedmého dne večer
(1974) - Prkno
(1974) - Pavol zasahuje (TV series)
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1973) - Vysoká modrá zeď
(1973) - Volání o pomoc
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Neználkovy příhody (TV series)
(1973) - Kost v krku
(1972) - Zlatá svatba
(1972) - Wedding Without Rings
(1972) - Medvěd pro hosta
(1972) - Lupič Legenda
(1972) - Boříkovy lapálie (TV series)
(1972) - Aféry mé ženy
(1971) - Písničky Jaroslava Jankovce
(1971) - Prolhaná Ketty
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1971) - Klíč
(1971) - The Claim at the Deaf Creek
(1970) - Žižkův meč
(1970) - Svatá hříšnice
(1970) - Pinocchiova dobrodružství II.
(1970) - Pan Tau tritt auf
(1970) - Pan Tau und die schöne Bescherung
(1970) - Pan Tau und der Lange Sonntag
(1970) - Na kolejích čeká vrah
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1970) - The Phantom of Operette (TV series)
(1970) - Devilish Honeymoon
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Přehlídce velím já!
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Hvězda
(1969) - Ach, ta vojna
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1968) - Bylo čtvrt a bude půl
(1967) - Ta naše písnička česká
(1967) - Pinocchiova dobrodružství
(1967) - Inzerát
(1966) - Bejvávalo
(1966) - Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene!
(1966) - Kacafírek
(1966) - Dva tygři
(1965) - Zločin v dívčí škole
(1965) - Úplně vyřízený chlap
(1965) - Trh v Richmondu aneb Hrajeme Marthu
(1965) - Eine schreckliche Frau
(1965) - Puščik jedět v Pragu
(1965) - Polka jede do světa
(1965) - Das Haus in der Karpfengasse
(1965) - Alibi on the Lake
(1964) - Třiatřicet stříbrných křepelek
(1964) - Trik aneb Jak dámu okouzlit aneb Jak manžela oblafnout
(1964) - Táto, sežeň štěně!
(1964) - Komedie s Klikou
(1964) - Čintamani & podvodník
(1964) - Bubny
(1963) - Babiččina krabička
(1963) - Tři chlapi v chalupě
(1963) - Tchyně
(1963) - Mezi námi zloději
(1963) - Einstein kontra Babinský
(1962) - Kýč je když...
(1962) - Tarzanova smrt
(1962) - Rusalka
(1962) - Koffer mit Dynamit
(1962) - Two Men from Another World
(1961) - Zbabělec
(1961) - Příliš štědrý večer
(1961) - Procesí k panence
(1961) - Kotrmelec
(1961) - Hrdinové okamžiku (TV series)
(1961) - Cesta do věku petrolejových lamp
(1960) - Třetí přání
(1960) - Rychlík do Ostravy
(1960) - Policejní hodina
(1960) - Páté oddělení
(1960) - Nastupte, prosím!
(1960) - Ferda Mravenec (TV series)
(1960) - Černá sobota
(1959) - Slečna od vody
(1959) - Rodina Bláhova (TV series)
(1959) - Pět z milionu
(1959) - O medvědu Ondřejovi
(1959) - Můj generál
(1959) - Mstitel
(1959) - Medvěd a strašidla
(1959) - Letiště nepřijímá
(1959) - Kam čert nemůže
(1959) - Jak se Franta naučil bát
(1958) - Tři přání
(1958) - Smrt v sedle
(1958) - Safebreakers
(1957) - To byla noc
(1957) - Škola otců
(1957) - Mládenec madame Hussonové
(1956) - Hotel Pokrok
(1955) - Trojí setkání
(1955) - Rudá záře nad Kladnem
(1955) - Dog's Heads
(1955) - Po noci den
(1955) - Stick, Stick, Start Beating!
(1954) - Cirkus bude!
(1953) - Pekař Jan Marhoul
(1953) - Krejčovská povídka
(1952) - The Smiling Country
(1952) - Plavecký mariáš
(1952) - Konec strašidel
(1952) - Anna the Proletarian
(1951) - Mordová rokle
(1950) - New Fighters Shall Arise
(1949) - Soudný den
(1949) - Dnes o půl jedenácté
(1946) - Malá historie
(1945) - Tři knoflíky
Josef Beyvl 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Josef Beyvl, Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
15°48’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Horse

Horse (Fire)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Hornbeam

Hornbeam Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Hornbeam do great in professions such as bank clerks or civil servants, or in military and police functions. They have a great sense of order, responsibility and justice. It is easy for them to conform to a set system or order and they like to ensure strict adherence to laws and generally accepted rules.
NUMEROLOGY REPORT
11

Life Path - 11

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and intelligent. They can achieve a great success, but also a great failure. They are gifted and have a tendency to have visions. They can use inspiration from God.
7

Birthday 7th - Experience

Numerology - Birthday Number
These people have the ability to listen to their inner voice. They are sensitive and perceptive. They need a partner in their life. They often have opinions of spiritual nature; they have interest in the environment and medicine. They often becomes an activist.

Josef Beyvl 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Josef Beyvl - actor

Josef Beyvl was born on June 7, 1906 in Lomnice nad Popelkou
Josef Beyvl at:
Wikipedia.orgJosef Beyvl full biography - Wikipedia | Astro.comJosef Beyvl astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comJosef Beyvl astro-databank Astrotheme
Famous people born on
October 30th
(Today)
Spojené státy Harry Hamlin
(*1951) actor
Spojené státy Ruth Gordon
(*1896) actress
Argentina Diego Maradona
(*1960) soccer player, coach
Spojené státy Ivanka Trump
(*1981) actress, model, businesswoman
Spojené státy John Adams
(*1735) 2nd President of the United States
Josef Beyvl
Planet positions:
SunSun
Gemini
15°48’
 
MoonMoon
Sagittarius
(?)
 
MercuryMercury
Gemini
14°03’
 
VenusVenus
Cancer
14°10’
 
MarsMars
Gemini
27°07’
 
JupiterJupiter
Gemini
18°04’
 
SaturnSaturn
Pisces
14°43’
 
UranusUranus
Capricorn
7°21’
R
NeptuneNeptune
Cancer
9°11’
 
PlutoPluto
Gemini
22°03’
 
NodeNode (M)
Leo
14°47’
R
LilithLilith (M)
Taurus
26°03’
 
ChironChiron
Aquarius
12°30’
R
Elements:
3xFireFire
1xEarthEarth
6xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
October 31st
(Tomorrow)
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) actor, director, scriptwriter
Itálie Bud Spencer
(*1929) actor, swimmer, businessman
Velká Británie Stephen Rea
(*1946) actor
Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) singer, dancer
Kambodža Norodom Sihanouk
(*1922) Cambodian politician, King, writer, director
Famous people who passed away on October 30th
Spojené státy Joseph Campbell
(*1904 - 1987) writer
Německo Gustav Hertz
(*1887 - 1975) experimental physicist, Nobel Prize winner
Švýcarsko Varlin
(*1900 - 1977) painter
Francie Georges Brassens
(*1921 - 1981) composer, singer, writer, poet
Španělsko Pio Baroja
(*1872 - 1956)

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »