Josef Bláha wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Josef Bláha - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Novo Mesto
Country:
Age:
† 70 years
Occupation:
actor

Josef Bláha - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
8 June 1924 - uknown time (?)
House system:
no system
(Josef Bláha 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Josef Bláha
Date of Birth - Jun 8, 1924
(actor, instagram)

Josef Bláha - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2010) - Božský Bosňák
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(1989) - Poklad rytíře Miloty
(1989) - Bludiště
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1988) - Bronzová spirála
(1987) - Viktor Veliký
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Zikmund, řečený šelma ryšavá
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Není sirotek jako sirotek
(1986) - Chobotnice z II. patra
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV series)
(1986) - Gottwald (TV series)
(1986) - Cyrano z Bergeracu
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Princezny nejsou vždycky na vdávání
(1985) - Jak se tančí brumbambule
(1984) - Zaspala nevěsta
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - Radosti života
(1984) - Povídky malostranské: O měkkém srdci paní Rusky
(1984) - Bambinot (TV series)
(1983) - 1. Máj v Národním divadle roku 1898
(1983) - Ohnivé ženy
(1983) - The Visitors (TV series)
(1983) - Jako kníže Rohan
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Přišel na večeři
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Kbelík
(1980) - Pojďte s námi na tah
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Služební cesta
(1980) - The Medal
(1980) - Lakovka
(1980) - Hrdina se nebojí
(1980) - Hra o královnu
(1980) - Anna proletářka
(1979) - Tvář za sklem
(1979) - Tchán
(1979) - Pyžamo
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Nebožtíci na bále
(1979) - Muzika pro dva
(1979) - Lůžko
(1979) - Dívka světových parametrů
(1978) - Vdovcovy intimní večery
(1978) - Telegram
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Prodaná babička
(1978) - Poplach v oblacích
(1978) - Pan Tau - Od zítřka nečaruji
(1978) - Pan Tau - Noc v safari
(1978) - Pan Tau a která je ta pravá?
(1978) - Pan Tau a kouzelnice
(1978) - Od zítřka nečaruji
(1978) - Muž s orlem a slepicí
(1978) - Muž pro domácnost
(1978) - Já nechci být víla
(1978) - Brácha za všechny peníze
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Tomorrow I'll Wake Up and Scald Myself with Tea
(1977) - Uragán Donna
(1977) - Pan Tau - Poplach v oblacích
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Mílaři
(1977) - Mamzelle Nitouche
(1977) - Jak se točí Rozmarýny
(1977) - Já bych se tak ráda vdávala
(1977) - Domov
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Muž na radnici (TV series)
(1976) - Jezevec
(1976) - Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert
(1975) - Ten kůň musí pryč
(1975) - Recepty doktora Kudrny
(1975) - Pan Tau a rosnička
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV series)
(1975) - Můj brácha má prima bráchu
(1975) - Jak se ševcem šili čerti
(1975) - Čtyři zlaté prýmky
(1975) - Čert na zemi
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Sám proti městu
(1974) - Nepřátelé veřejnosti
(1974) - Krejčí Šajtle Dobrodruh
(1974) - Královské usínání
(1974) - Hodíme se k sobě, miláčku...?
(1974) - Eskulapův přístav
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1974) - Balkón
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Sen noci svatojánské
(1973) - Otevřený kruh
(1973) - Noc na Karlštejne
(1973) - Kronika žhavého léta
(1973) - Kamarádi (TV series)
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Igrek 17
(1972) - Příběh se starou lenoškou
(1972) - O Sněhurce
(1972) - Oáza
(1972) - Morčata
(1972) - Modrý koberec
(1972) - Maurův odkaz
(1971) - Vražda v hotelu Excelsior
(1971) - Smrt černého krále
(1971) - Princ a chuďas
(1971) - Pohádky z tisíce a jedné noci (TV series)
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1971) - Inzertka
(1971) - Hostinec „U koťátek“ (TV series)
(1971) - The Girl on the Broomstick
(1971) - Cyrano z Bergeracu
(1971) - Bakaláři (TV series)
(1970) - Slečnám nic nevadí
(1970) - Pěnička a Paraplíčko
(1970) - Partie krásného dragouna
(1970) - Na kolejích čeká vrah
(1970) - Mata Hari
(1970) - The Phantom of Operette (TV series)
(1970) - Drobínek
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Souboj
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - The Witch Hunt
(1969) - Jizvy, jiskry, jistoty
(1969) - Hádavá pohádka
(1969) - Brouk v hlavě
(1969) - Bellevue
(1969) - Alchymista
(1968) - Pražské noci
(1968) - Naše bláznivá rodina
(1968) - Motýl a smrt
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1967) - Waterloo
(1967) - A Game without Rules
(1967) - Dům ztracených duší
(1966) - Vražda v divadle pantomimy
(1966) - The Murderer Hides His Face
(1966) - Transit Carlsbad
(1966) - Starý Burgunďan
(1966) - Jak se čerti rojili
(1966) - Eliška a její rod (TV series)
(1966) - Doktor a běsi
(1965) - 7 zabitých
(1962) - Vrah byl odsouzen po právu
(1961) - Dalskabáty hříšná ves aneb Zapomenutý čert
(1961) - Božena Němcová
(1959) - Národní umělec Ladislav Pešek
(1959) - Taková láska
(1959) - Prázdniny v oblacích
(1959) - Pět z milionu
(1958) - Mezi nebem a zemí
(1957) - Zářijové noci
(1957) - Bezejmenná hvězda
(1956) - Against All
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1955) - The Tank Brigade
(1955) - Rudá záře nad Kladnem
(1955) - Jan Žižka
(1954) - Na konci města
(1952) - Velké dobrodružství
(1951) - The Enemy Hear You
(1947) - Warriors of Faith
Josef Bláha 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Josef Bláha, Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
17°23’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Rat

Rat (Wood)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Hornbeam

Hornbeam Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Hornbeam do great in professions such as bank clerks or civil servants, or in military and police functions. They have a great sense of order, responsibility and justice. It is easy for them to conform to a set system or order and they like to ensure strict adherence to laws and generally accepted rules.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
8

Birthday 8th - Balance

Numerology - Birthday Number
These people are full of energy. They have leadership inclinations. They are intelligent, quick-witted and enterprising. They have good imagination. They are hardworking and determined.

Josef Bláha 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Josef Bláha - actor

Josef Bláha was born on June 8, 1924 in Novo Mesto
Josef Bláha at:
Wikipedia.orgJosef Bláha full biography - Wikipedia
Famous people born on
December 10th
(Today)
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) actor, voice actor
Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) mathematician, inventor of the machine programming
Turecko Sultan Kösen
(*1982)
Spojené státy Nia Peeples
(*1961) actress, singer
Josef Bláha
Planet positions:
SunSun
Gemini
17°23’
 
MoonMoon
Leo
(?)
 
MercuryMercury
Taurus
23°57’
 
VenusVenus
Cancer
17°32’
 
MarsMars
Aquarius
23°40’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
14°43’
R
SaturnSaturn
Libra
25°57’
R
UranusUranus
Pisces
21°22’
 
NeptuneNeptune
Leo
18°02’
 
PlutoPluto
Cancer
11°15’
 
NodeNode (M)
Leo
26°34’
R
LilithLilith (M)
Gemini
8°39’
 
ChironChiron
Aries
23°37’
 
Elements:
5xFireFire
1xEarthEarth
4xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
December 11th
(Tomorrow)
Spojené státy Teri Garr
(*1944) actress
Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) actor
Spojené státy Mos Def
(*1973) actor, rapper, singer, activist
Rusko Aleksandr Solzhenitsyn
(*1918) novelist
Francie Alfred de Musset
(*1810) writer, poet
Famous people who passed away on December 10th
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) actor
Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) inventor of dynamite, founder and benefactor of the Nobel Prize
Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architect, designer
Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) singer
Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) 31st President of Chile

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Taurus Taurus
Show calendar »