Josef Dvořák wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Josef Dvořák - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1942
Country:
Age:
77 years
Occupation:
actor

Josef Dvořák - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1942 (?)
House system:
no system (?)
(Josef Dvořák 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Josef Dvořák
Date of Birth - Year *1942
(actor, instagram)

Josef Dvořák - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Poslední zhasne
(2014) - Wisdom Teeth
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Šance 2013
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Nejlepší Večerníček
(2013) - Doktoři z Počátků (TV series)
(2012) - Tajemství Josefa Dvořáka
(2012) - Síň slávy televizní zábavy - Josef Dvořák
(2011) - Legendární historky
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Tak neváhej a hrej si!
(2010) - Slavná hudební čísla
(2010) - Nikdo není dokonalý speciál
(2010) - Deset zastavení s mistry zábavy
(2010) - Což takhle dát si Janžurku!
(2010) - 13. komnata Hany Talpové
(2010) - Komici na jedničku (TV series)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV series)
(2009) - Slavné parodie
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2008) - Ve dvou se to lépe táhne
(2008) - Příběhy slavných: Zlomený vlastenec
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2007) - To byl ?
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - Inspektor Fousek na stopě (TV series)
(2006) - Žito
(2006) - Silvestr za oponou
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - Čaroděj z nafukovacího stromu (TV series)
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Večerníček má narozeniny
(2005) - Pošta pro tebe
(2005) - Pocta V+W
(2005) - Divoká krev Jiřího Císlera
(2005) - Revizor
(2004) - Felix Holzmann: Včera, dnes a zítra
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Pokračování příště (TV series)
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2003) - Méďové II - Povídání pro Aničku (TV series)
(2003) - Malovaný děti
(2003) - Bob a Bobek na cestách (TV series)
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Peklem s čertem
(2001) - Tisíc růží pro Jiřinu
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(2000) - Pohádka o Bohemce
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr 99
(1999) - NASTUPUJE AMFORA
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Babeta
(1999) - O vodníku Čepečkovi
(1999) - Kašpárkovy rolničky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1997) - Novoty
(1997) - Bolkoviny
(1997) - Svatba
(1997) - Skopičinky a malůvky Mistra Libora Vojkůvky (TV series)
(1996) - O mrňavém obrovi
(1996) - Hospoda (TV series)
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Poslední slovo
(1995) - Lucerna aneb Boj o lípu
(1994) - Ptákoviny
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Caruso Show
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Něco od Dvořáka...
(1993) - Činčin
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Šance
(1992) - Kufr
(1992) - Černí baroni
(1991) - Ciao, Italia!
(1991) - Dancing Lessons for the Advanced in Age
(1991) - Hřbitov pro cizince
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Zmatky kolem Katky
(1990) - O zapomnětlivém černokněžníkovi
(1989) - Miss Československo
(1989) - Přátelská výpomoc
(1989) - O princi, který měl smůlu
(1989) - O čarovné Laskonce (TV series)
(1989) - Kleofášovy trampoty (TV series)
(1989) - Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni
(1988) - Video a já
(1988) - Dárky
(1988) - Sedm sestřiček
(1988) - O Kubovi a Stázině (TV series)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1987) - Jedeme dál
(1986) - Písničky pro magnetoskop aneb Haló, tady Orchestr a balet Čs. televize
(1986) - Die Große Käseverschwörung
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Nevěra
(1986) - Můj obchod se psy
(1986) - Jak se mele babí hněv
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV series)
(1986) - Co takhle svatba, princi?
(1986) - Ahoj sídliště
(1985) - Videostop
(1985) - V hlavní roli režisér
(1985) - Pan Tau a kouzelné písničky
(1985) - Galasuperšou
(1985) - S Pydlou v zádech
(1985) - Psí povídání (TV series)
(1985) - O chytrém Honzovi aneb Jak se Honza stal králem
(1985) - Marné cesty holubů
(1984) - Zpívánky
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - Magazín Jů Hele: Cesta do srdce osmého trpaslíka
(1984) - Dva z jednoho města
(1984) - ABECEDA
(1984) - Slané pohádky (TV series)
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - Příběhy včelích medvídků (TV series)
(1984) - O princezně Solimánské
(1984) - Lucie, postrach ulice
(1984) - Deus ex machina
(1984) - Bohyně krásy
(1984) - ...a zase ta Lucie!
(1983) - Silvestrovský aperitiv aneb Hybš hraje hercům
(1983) - Velká kočičí pohádka
(1983) - Prkýnkové želvy
(1983) - O líném Honzovi
(1983) - The Visitors (TV series)
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
(1983) - Divoké sny Maxipsa Fíka (TV series)
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Ze staré drogerie
(1982) - Taneček přes dvě pekla
(1982) - Střepy nesou někdy štěstí
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Doktor z vejminku (TV series)
(1982) - Doktorská pohádka
(1981) - Divadélko pod věží
(1981) - Malý televizní kabaret
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Pošťácká pohádka
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1981) - Jak Kačenka hledala tátu
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - Studio Kamarád
(1980) - Pojďte s námi na tah
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Jak se vám líbí?
(1980) - The Brave Princess
(1980) - Dveře
(1980) - Bob a Bobek grandšou
(1979) - Silvestr 1979 - Hrajeme si jako děti
(1979) - Ring volný
(1979) - Vítejte v Bethelu
(1979) - Jitčiny prázdniny
(1979) - Hastrmanská povídačka
(1979) - Dívka světových parametrů
(1979) - Budulínek Mandelinka
(1979) - Bob a Bobek - králíci z klobouku (TV series)
(1979) - Arabela (TV series)
(1979) - Abiturientský večírek
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Báječné ženy na létajících strojích
(1978) - Šaty po tetě
(1978) - Řemen
(1978) - Poplach v oblacích
(1978) - Pan Tau - Noc v safari
(1978) - Maxipes Fík filmuje
(1978) - Lvi salónů
(1978) - Kačenka a Zlatovlásek
(1977) - Pan Tau - Lov na slona
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1977) - Florijánkovo štěstí
(1977) - Byla jednou koťata (TV series)
(1976) - Three Bugs
(1976) - Parta hic
(1976) - O Terezce a paní Madam
(1976) - Nezbedná pohádka
(1976) - Maxipes Fík (TV series)
(1976) - Fantastická neděle
(1975) - O kráse pohybu
(1975) - The Liberation of Prague
(1975) - O Nanynčiných koláčích
(1975) - Francouzské pohádky (TV series)
(1975) - Čertova nevěsta
(1974) - Enyky Benyky
(1974) - The Man from London
(1974) - Má hlava je včelín
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1974) - Hlavičkove rozprávky (TV series)
(1973) - Vydržte až do půlnoci

Josef Dvořák, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
4°38’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Horse

Horse (Water)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Walnut

Walnut Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Walnut are just as hard and tough as the tree. They usually have great ambitions and can pursue their goals with persistence. They have a perfect sense for strategy, and thanks to their intelligence they can invent and implement plans that other people do not even dare to dream about. But they lack adaptability, and they make mistakes when they need to improvise.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
25

Birthday 25th - Modesty

Numerology - Birthday Number
These people are modest and humble. They are sensitive and kind. They need a sensitive partner in their life. They are creative and entertaining. They are artistic. They have good imagination and talent.

Josef Dvořák 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Josef Dvořák - actor

Josef Dvořák was born Year *1942 in Czech City
Josef Dvořák at:
Wikipedia.orgJosef Dvořák full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 23rd
(Today)
Kanada Ryan Reynolds
(*1976) actor
Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) composer
Švýcarsko Felix Bloch
(*1905) physicist
Spojené státy Barron Hilton
(*1927)
Spojené státy Michael Crichton
(*1942) writer, scriptwriter
Josef Dvořák
Planet positions:
SunSun
Taurus
4°38’
 
MoonMoon
Leo
(?)
 
MercuryMercury
Taurus
10°30’
 
VenusVenus
Pisces
18°44’
 
MarsMars
Gemini
29°32’
 
JupiterJupiter
Gemini
20°11’
 
SaturnSaturn
Taurus
28°19’
 
UranusUranus
Taurus
28°53’
 
NeptuneNeptune
Virgo
27°34’
R
PlutoPluto
Leo
3°28’
 
NodeNode (M)
Virgo
10°46’
R
LilithLilith (M)
Gemini
16°05’
 
ChironChiron
Leo
8°26’
 
Elements:
3xFireFire
7xEarthEarth
2xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
October 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) actor, director
Francie Gilbert Bécaud
(*1927) actor, singer
Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) psychology professor, member of nonviolent anti-Nazi group White Rose
Německo Walter Buch
(*1883) lawyer
Francie Jean-Claude Pascal
(*1927) actor, singer
Famous people who passed away on October 23rd
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) actor
Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinarian, inventor of Dunlop tires
Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) fashion designer
Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automotive pioneer, co-founder of Renault
Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) writer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »