Josef Hlinomaz wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Josef Hlinomaz - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 63 years
Death:
Occupation:
actor, painter, journalist

Josef Hlinomaz - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
9 October 1914 - uknown time (?)
House system:
no system
(Josef Hlinomaz 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Josef Hlinomaz
Date of Birth - Oct 9, 1914
(actor, painter, journalist, instagram)

Josef Hlinomaz - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2005) - Nesplněné desatero malujícího šašoura
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1979) - Dům pro Helenu
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Úplně beznadějný případ
(1978) - Telegram
(1978) - Otec nebo bratr
(1978) - Lvi salónů
(1978) - Dobrodružství slípky Pipky (TV series)
(1977) - Řezbář, krejčí a muzikant
(1976) - Dvojí život Josefa Hlinomaze
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1976) - Vánoce u Matěnů
(1976) - Rosy Dreams
(1976) - Léto s kovbojem
(1976) - Festival v Dolínku
(1976) - Bouřlivé víno
(1976) - Beethoven - Tage aus einem Leben
(1975) - Sto podzimních kilometrů
(1975) - Na konci světa
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1975) - Čtrnáctý v řadě
(1975) - Solo dlja slona s orkestrom
(1975) - Bohoušův syn
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Za volantem nepřítel
(1974) - Wie füttert man einen Esel?
(1974) - Televize v Bublicích aneb Bublice v televizi
(1974) - Sám proti městu
(1974) - Pozdní léto
(1974) - The Man from London
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1974) - Egyptologové
(1974) - Drahé tety a já
(1973) - Zvony pana Mlácena
(1973) - Volání o pomoc
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Dream Town
(1973) - Přijela k nám pouť
(1973) - Otevřený kruh
(1973) - Míša Kulička (TV series)
(1973) - Hroch
(1973) - Čestné kolo
(1972) - Wedding Without Rings
(1972) - Slepé střevo
(1972) - Pan Tau und die Zirkus Welt
(1972) - Medvěd pro hosta
(1972) - Lupič Legenda
(1972) - Aféry mé ženy
(1971) - Ženy v ofsajdu
(1971) - Touha Sherlocka Holmese
(1971) - Straw Hat
(1971) - Psi a lidé
(1971) - Princ Bajaja
(1971) - Podezřelé prázdniny
(1971) - Pět mužů a jedno srdce
(1971) - O chrabré Kordule
(1971) - Moderní byt
(1971) - Hodina modrých slonov
(1970) - Vražedný týden
(1970) - Šest uprchlíků
(1970) - Svatby pana Voka
(1970) - Na kometě
(1970) - Kapacita
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1970) - The Phantom of Operette (TV series)
(1970) - Devilish Honeymoon
(1970) - Four Murders Are Enough, Darling
(1969) - Úsměvné legendy o hradech a zámcích (TV series)
(1969) - Mezi námi Indiány
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Young Bohácek's Sufferings
(1969) - Přehlídce velím já!
(1969) - Pražská romance
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Virginity and Prison
(1969) - Odvážná slečna
(1969) - Kalif čápem
(1969) - Hvězda
(1969) - Brýle
(1968) - All My Compatriots
(1968) - Rekviem za kouzelnou flétnu
(1968) - Objížďka
(1968) - Klapzubova jedenáctka (TV series)
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1968) - Bylo čtvrt a bude půl
(1967) - Zmluva s diablom
(1967) - Zločin a trik II.
(1967) - Ta naše písnička česká
(1967) - Táňa a dva pistolníci
(1967) - Le Théâtre de la jeunesse: Le secret de Wilhelm Storitz
(1967) - Svatba jako řemen
(1967) - Sedm žen Alfonse Karáska
(1967) - Pension pro svobodné pány
(1967) - The End of Agent W4C
(1967) - Když má svátek Dominika
(1967) - Jak namalovat běsnící individua
(1967) - Happy end
(1967) - The Wishing Machine
(1966) - Ukradená vzducholoď
(1966) - The Famous Surgeon Dr. Sammy
(1966) - Martin and Nine Fools
(1966) - Lidé z maringotek
(1966) - Jak Sammy o kalhoty přišel
(1966) - Pfeifen, Betten, Turteltauben
(1966) - Grandpa, Kylian and I
(1965) - Vajshoblhák a státní tajemství
(1965) - Káťa a krokodýl
(1965) - Bílá paní
(1964) - Šlechetný cowboy Sandy aneb Prohraná nevěsta
(1964) - Strakatí andělé
(1964) - Lov na mamuta
(1964) - Lemonade Joe or Horse Opera
(1964) - Čintamani & podvodník
(1964) - Bubny
(1963) - The Golden Fern
(1963) - Smutný půvab
(1963) - The Hope
(1963) - Modrý autobus
(1963) - Klíčová záležitost
(1963) - Handlíři
(1963) - Einstein kontra Babinský
(1963) - Bylo nás deset
(1962) - Zámek pro Barborku
(1962) - Bolšaja doroga
(1962) - Vánice
(1962) - Tarzanova smrt
(1962) - Rusalka
(1962) - Prázdniny s Minkou
(1962) - Kuřata na cestách
(1961) - Lidé za kamerou
(1961) - Night Guest
(1961) - Muž z prvního století
(1961) - Labyrint srdce
(1961) - Kde řeky mají slunce
(1961) - Kde alibi nestačí
(1961) - Každá koruna dobrá
(1961) - Florián
(1961) - The Devil's Trap
(1961) - Baron Munchausen
(1960) - Cirkus jede!
(1960) - U nás v Mechově
(1960) - Případ Lupínek
(1960) - Policejní hodina
(1960) - Pochodně
(1960) - Osení
(1960) - Ledoví muži
(1960) - Chlap jak hora
(1960) - Černá sobota
(1959) - 105% alibi
(1959) - Zpívající pudřenka
(1959) - První a poslední
(1959) - Kruh
(1959) - Dařbuján a Pandrhola
(1958) - About the People on Both Sides of the Counter
(1958) - Morálka paní Dulské
(1958) - Zvijezda putuje na jug
(1958) - Hry a sny
(1958) - Hořká láska
(1958) - Hlavní výhra
(1957) - To byla noc
(1957) - Poslušne hlásim
(1957) - Konec jasnovidce
(1957) - Jak krtek ke kalhotkám přišel
(1957) - Florenc 13,30
(1956) - U lékaře
(1956) - Sen
(1956) - Zaostřit, prosím!
(1956) - Platit, prosím!
(1956) - Kudy kam?
(1956) - Honzíkova cesta
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1956) - Vintage Car
(1955) - Co vyprávěl semafor
(1955) - Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
(1955) - Strakonický dudák
(1955) - Dog's Heads
(1955) - Stick, Stick, Start Beating!
(1955) - Něco se tu změnilo
(1955) - Muži mě pronásledují
(1955) - Kam s ním?
(1955) - Music from Mars
(1955) - Čert a Káča
(1954) - Severní přístav
(1954) - Nejlepší člověk
(1954) - Cirkus bude!
(1953) - A Warning
(1953) - The Secret of Blood
(1953) - Olověný chléb
(1953) - Komedianti
(1953) - Kavárna na hlavní třídě
(1952) - Kidnapped
(1952) - Proud Princess
(1952) - Mladá léta
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1952) - Dovolená s Andělem
(1952) - Divotvorný klobouk
(1952) - Anna the Proletarian
(1951) - Mikoláš Aleš
Josef Hlinomaz 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Josef Hlinomaz, Birth Chart Horoscopes & Signs - Libra

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Libra

Sun in Libra
15°20’

Sun Sign - Zodiac Sign
Perhaps to make their sign happy, people born under the sign of Libra are usually prudent, balanced and harmonious. In any case, they think before they do something. It is possible to find hot-headed individuals among Libras, but they are very rare exceptions.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Tiger

Tiger (Wood)

Chinese horoscope
The Tiger is usually a very undisciplined worker. People born in the Year of the Tiger are also very irritable nature, and don’t like to follow others. They have problem with authority and generally will challenge their superiors. They are the naturally born leaders and revolutionaries.
Rowan

Rowan Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of the Rowan are usually gentle and subtle, or at least they give us this impression. These people have a gentle and fragile appearance, but inside they are strong and determined people who can defend themselves against anything bad that await them. Rowan people have a good taste and they are often blessed with artistic talents. They give us the impression of closed people who do not like to be the centre of attention and who try to avoid big social events.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
9

Birthday 9th - Deliberation

Numerology - Birthday Number
These people are very sensitive and reliable. They will tell the truth only after they think about it carefully. They have the ability to accept themselves for who they are. They want to be a rescuer.

Josef Hlinomaz 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Josef Hlinomaz - actor, painter, journalist

Josef Hlinomaz was born on October 9, 1914 in Prague
Josef Hlinomaz at:
Wikipedia.orgJosef Hlinomaz full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 23rd
(Today)
Kanada Ryan Reynolds
(*1976) actor
Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) composer
Švýcarsko Felix Bloch
(*1905) physicist
Spojené státy Barron Hilton
(*1927)
Spojené státy Michael Crichton
(*1942) writer, scriptwriter
Josef Hlinomaz
Planet positions:
SunSun
Libra
15°20’
 
MoonMoon
Gemini
(?)
 
MercuryMercury
Scorpio
9°21’
 
VenusVenus
Scorpio
29°33’
 
MarsMars
Scorpio
6°51’
 
JupiterJupiter
Aquarius
12°26’
st
SaturnSaturn
Cancer
2°18’
 
UranusUranus
Aquarius
7°43’
R
NeptuneNeptune
Leo
0°16’
 
PlutoPluto
Cancer
2°13’
R
NodeNode (M)
Pisces
3°29’
R
LilithLilith (M)
Taurus
5°15’
 
ChironChiron
Pisces
15°19’
R
Elements:
1xFireFire
0xEarthEarth
6xAirAir
6xWaterWater
Famous people born on
October 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) actor, director
Francie Gilbert Bécaud
(*1927) actor, singer
Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) psychology professor, member of nonviolent anti-Nazi group White Rose
Německo Walter Buch
(*1883) lawyer
Francie Jean-Claude Pascal
(*1927) actor, singer
Famous people who passed away on October 23rd
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) actor
Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinarian, inventor of Dunlop tires
Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) fashion designer
Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automotive pioneer, co-founder of Renault
Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) writer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »