Josef Langmiler wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Josef Langmiler - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Želeč u Tábora
Country:
Age:
† 83 years
Death:
Occupation:
actor

Josef Langmiler - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
12 April 1923 - uknown time (?)
House system:
no system
(Josef Langmiler 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Josef Langmiler
Date of Birth - Apr 12, 1923
(actor, instagram)

Josef Langmiler - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2010) - Příběhy slavných: Poslední leč Josefa Langmilera
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(1999) - Strašidlo
(1998) - Silná jako smrt
(1997) - Úsměvy
(1997) - Silvestrovské sny Jiřiny Bohdalové
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1996) - Ďábel v Praze (TV series)
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1991) - Hodina obrany
(1990) - Radostný život posmrtný
(1990) - Popel a hvězdy
(1990) - O Radkovi a Mileně
(1990) - Král kolonád
(1989) - Roky prelomu (TV series)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Dlouhá míle (TV series)
(1988) - Vyjdi ze stínu
(1988) - Svědek času
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Lékaři
(1988) - Kverulantka
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1988) - Čas žhavých kamenů
(1988) - Bronzová spirála
(1987) - Strašidla
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1987) - Poslední leč Alfonse Karáska
(1987) - Bratři
(1986) - Robotóza
(1986) - Gottwald (TV series)
(1986) - Dotyk zla
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1985) - Pozor, je ozbrojen
(1985) - Jubileum
(1985) - Havárie v zámeckém parku
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Kouzelníkův návrat
(1984) - Komediant
(1984) - Kariéra
(1984) - Adam a Eva (TV series)
(1983) - Zámek Nekonečno
(1983) - Levé křídlo
(1983) - Hořký podzim s vůní manga
(1983) - Darmošlap z Nemanic a princezna Terezka
(1983) - Celý svet nad hlavou
(1983) - Brakýři
(1982) - Šílený kankán
(1982) - Slečna se špatnou pověstí
(1982) - Salvador, sedmnáctého března krátce po páté
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Les Affinités électives
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Soví hnízdo
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Mezičas
(1981) - Dějiny jednoho dne
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - 1. máj 1890
(1980) - Strach má velké oči
(1980) - Služební cesta
(1980) - Kluci z bronzu
(1980) - Havárie
(1979) - Trimata ot moreto
(1979) - Theodor Chindler - Die Geschichte einer deutschen Familie (TV series)
(1979) - Švec Janek v pohádkové zemi
(1979) - Kořist
(1979) - Inženýrská odysea (TV series)
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Rána jistoty
(1978) - Přitažlivost země
(1978) - Poselství
(1978) - Panna a netvor
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Chajrcham öndör chá bajna?
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Příběh lásky a cti
(1977) - Jak zničit vlastní mužstvo
(1977) - Dům na konci města
(1976) - Smrt na černo
(1975) - Atentat u Sarajevu
(1975) - The Liberation of Prague
(1975) - Hřiště
(1975) - Zaklęte rewiry
(1975) - Babička
(1975) - Akce v Istanbulu
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Za volantem nepřítel
(1974) - Veselé windsorské paničky
(1974) - U tří nevěst
(1974) - Tribun lidu
(1974) - Sokolovo
(1974) - Sám proti městu
(1974) - Poslední ples na rožnovské plovárně
(1974) - Nepřátelé veřejnosti
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Kde jsi byl, Odyssee?
(1974) - Holky z porcelánu
(1974) - Generál chudých
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Zločin v Modré hvězdě
(1973) - Vysoká modrá zeď
(1973) - Poputnyj větěr
(1973) - Snared
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Die Gestohlene Schlacht
(1972) - Pokušení mladého muže
(1972) - Opory společnosti
(1972) - My, ztracený holky
(1972) - Lev je v ulicích
(1972) - Jana Eyrová (TV series)
(1972) - Hotel Miramare
(1972) - Die Elixiere des Teufels
(1972) - Aféry mé ženy
(1971) - Vražda v hotelu Excelsior
(1971) - Romeo a Julie na konci listopadu
(1971) - Kráska a zvíře
(1971) - Kaviár nebo čočka
(1971) - Kat nepočká
(1971) - Hostinec „U koťátek“ (TV series)
(1970) - Slečnám nic nevadí
(1970) - Na kolejích čeká vrah
(1970) - Mášenka
(1970) - Alexandr Dumas starší (TV series)
(1969) - Le Corps de Diane
(1969) - Souboj
(1969) - Odvážná slečna
(1969) - Hádankář Vojta
(1968) - Zločin v šantánu
(1968) - The Marathon
(1967) - Muž, který stoupl v ceně
(1966) - Sign of the Cancer
(1966) - Smrt za oponou
(1966) - Evženie Grandetová
(1965) - Úplně vyřízený chlap
(1964) - Třiatřicet stříbrných křepelek
(1964) - Návraty
(1963) - Pršelo jim štěstí
(1963) - O něčem jiném
(1962) - Vzpoura na Bounty
(1962) - Pevnost na Rýně
(1961) - Vyvolení
(1961) - Příběh starý deset let
(1961) - Pohled do očí
(1961) - Magdalena Dobromila Rettigová
(1961) - Červnové dny
(1960) - Tři tuny prachu
(1959) - Pětikoruna
(1959) - Dařbuján a Pandrhola
(1954) - Nedělní dostaveníčko
(1949) - Veliká příležitost
Josef Langmiler 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Josef Langmiler, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
21°33’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Pig

Pig (Water)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Maple

Maple Tree

Celtic tree horoscope
The most striking features of people born under the rule of maple is their high intelligence, extraordinary memory and the ability to find original solutions to problems others fail to solve. Maple people feel well when they are the leaders because they have natural authority, great ambitions and pride. They can easily get excited by new things and it is easy for them to get others interested as well, but they usually cannot realise their ideas without the help of others.
NUMEROLOGY REPORT
22

Life Path - 22

Numerology - Life Path Number
These people seek collective activities. They are highly intelligent. Personal life is in the second place. They have the desire to build things for others. They are able to see far and in a broad context.
12

Birthday 12th - Versatility

Numerology - Birthday Number
These people are creative and insightful. They are versatile and professionally capable. They are smart, popular and attractive. They excel in a number of areas. They are family-oriented.

Josef Langmiler 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Josef Langmiler - actor

Josef Langmiler was born on April 12, 1923 in Želeč u Tábora
Josef Langmiler at:
Wikipedia.orgJosef Langmiler full biography - Wikipedia
Famous people born on
November 17th
(Today)
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) actor, director
Francie Sophie Marceau
(*1966) actress, director, scriptwriter
Spojené státy Rock Hudson
(*1925) actor
Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) actor, director, scriptwriter, teacher
Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) senior British Army officer, field Marshal
Josef Langmiler
Planet positions:
SunSun
Aries
21°33’
 
MoonMoon
Pisces
(?)
 
MercuryMercury
Aries
25°42’
 
VenusVenus
Pisces
13°17’
 
MarsMars
Taurus
27°31’
 
JupiterJupiter
Scorpio
16°50’
R
SaturnSaturn
Libra
16°24’
R
UranusUranus
Pisces
15°38’
 
NeptuneNeptune
Leo
15°26’
R
PlutoPluto
Cancer
9°09’
 
NodeNode (M)
Virgo
18°58’
R
LilithLilith (M)
Aries
21°22’
 
ChironChiron
Aries
17°12’
 
Elements:
4xFireFire
2xEarthEarth
1xAirAir
6xWaterWater
Famous people born on
November 18th
(Tomorrow)
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) actor, scriptwriter
Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) actress
Německo Carl Maria von Weber
(*1786) composer, bandleader, pianist and conductor
Kanada Desimal
(*1980) composer, musician
Spojené státy Brenda Vaccaro
(*1939) actress
Famous people who passed away on November 17th
Polsko Catherine the Great
(*1729 - 1796) Empress and Autocrat of All the Russias
Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrologer
Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) writer
Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) activist
Německo Bernd Arnulf Mertz
(*1924 - 1996) astrologer, writer, psychologist

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Cancer Cancer
Show calendar »