Josef Somr wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Josef Somr - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1934
Country:
Age:
85 years
Occupation:
actor

Josef Somr - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1934 (?)
House system:
no system (?)
(Josef Somr 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Josef Somr
Date of Birth - Year *1934
(actor, instagram)

Josef Somr - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Red Green Blue
(2016) - Láska za milion
(2016) - Jak básníci čekají na zázrak
(2014) - Ceny Thálie 2013
(2014) - Magický Činoherní klub (TV series)
(2014) - Kulatá pohádka
(2013) - Moc má jméno šibenice
(2013) - The Blacksmith from Woodham
(2012) - Český lev 2011
(2012) - Vrásky z lásky
(2012) - Lucky Loser
(2012) - Brumlik a Animuk
(2011) - Little Witch on a Broomstick
(2011) - Čapkovy kapsy (TV series)
(2010) - Vodník a Karolínka
(2009) - Phantom of Liberty II
(2009) - Dreaming of solitude
(2009) - Pamětnice
(2009) - Dům U Zlatého úsvitu
(2009) - Dilino a čert
(2009) - Ďáblova lest
(2008) - Vzkaz
(2008) - Ve dvou se to lépe táhne
(2008) - I'm All Good
(2008) - Přání
(2007) - Film o filmu: O rodičích a dětech
(2007) - Svatba na bitevním poli aneb Hodiny před slávou
(2007) - Of Parents and Children
(2007) - Muž a stín
(2007) - Maharal - Tajemství talismanu (TV series)
(2006) - Maharal - Tajemství talismanu
(2006) - Madla a Ťap (TV series)
(2005) - Poutní místa (TV series)
(2005) - Zlá minuta
(2005) - Povodeň
(2005) - Kočičí princezna
(2005) - Anděl Páně
(2004) - Nadměrné maličkosti: Podfuk
(2004) - Místo nahoře (TV series)
(2004) - Konečná stanica
(2003) - Společník
(2003) - Říkadla Josefa Lady
(2003) - Probuzená skála
(2003) - Okno
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2003) - Malvína
(2003) - Jak básníci neztrácejí naději
(2003) - Čert ví proč
(2003) - Bankrotáři
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - 21 pohledů na Prahu 21. století (TV series)
(2002) - Poutní místa: Velehrad
(2002) - Vyvraždění rodiny Greenů
(2002) - Poslání s podrazem
(2001) - Zázračné meče
(2001) - Uniforma
(2001) - Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(2001) - Královský slib
(2001) - The Gin Game
(2000) - Zvonící meče
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV series)
(2000) - Na zámku
(2000) - Pramen života
(1999) - Velký případ
(1999) - Spirála nenávisti
(1999) - Píseň o lítosti
(1999) - Nenávist
(1999) - Bubáci a Hastrmani (TV series)
(1998) - Na plovárně
(1998) - Nevyjasněná úmrtí: Požehnaný prokletý básník
(1998) - Zkřížené meče
(1998) - Vše pro firmu
(1998) - Třikrát život, třikrát smrt
(1998) - Tanec kolem zlatého vejce
(1998) - Spravedlivý Bohumil
(1998) - Právo na smrt
(1998) - O Johance s dlouhými vlasy
(1998) - Jak se Matěj učil čarodějem
(1998) - Hřích faráře Ondřeje
(1997) - Zdivočelá země
(1997) - Travis
(1997) - Stůj, nebo se netrefím!
(1997) - Doktor Munory a jiní lidé
(1997) - Čas jeřabin
(1997) - Arrowsmith (TV series)
(1997) - Akáty bílé
(1996) - Festivalové vteřiny
(1996) - O holiči a barvíři
(1996) - Na hraně
(1996) - Hospoda (TV series)
(1996) - Dvě z policejní brašny
(1995) - Zelňačka
(1995) - Rok na vsi
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1993) - Konec básníků v Čechách
(1993) - Jedna kočka za druhou
(1993) - Cesty formana Šejtročka (TV series)
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - Šplhající profesor
(1992) - Noc pastýřů
(1992) - Královský život otroka
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Kačenka a strašidla
(1992) - Jak vyloupit banku
(1992) - Hřeben
(1992) - Helimadoe
(1992) - Dotvoření
(1992) - Černí baroni
(1991) - Zálety koňského handlíře
(1991) - Svědkyně
(1991) - Osudné dveře
(1991) - Hřbitov pro cizince
(1990) - Začátek dlouhého podzimu
(1990) - Stopařky neberu!
(1990) - Radostný život posmrtný
(1989) - Strom pohádek: Pasáček a císařova dcera
(1989) - Skřivánčí ticho
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Konec starých časů
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Deník ničemy
(1989) - Blázni a děvčátka
(1988) - Třetí táta
(1988) - Milionová láska
(1988) - Dobří holubi se vracejí
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1987) - Večerní svítání
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1987) - Ghosts of the Dormers
(1987) - Kam doskáče ranní ptáče
(1987) - Jak básníkům chutná život
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Spor o bohyni
(1986) - Peníze a krev
(1986) - Pan Pickwick
(1986) - Osudy dobrého vojáka Švejka
(1986) - Můj hříšný muž
(1986) - Mladé víno
(1986) - Kdo se bojí, utíká
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV series)
(1986) - Gottwald (TV series)
(1986) - Bianka Braselli - dáma s dvěma hlavami
(1985) - Vévodkyně valdštejnských vojsk
(1985) - My Sweet Little Village
(1985) - Věčný Faust
(1985) - Třetí patro (TV series)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - O chytrém Honzovi aneb Jak se Honza stal králem
(1985) - Duhová kulička
(1985) - Čardášová Julie
(1985) - Cawdor a Fera
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - Povídky malostranské: Večerní šplechty
(1984) - Povídky malostranské: Slečna Máry
(1984) - Povídky malostranské: Přivedla žebráka na mizinu
(1984) - Povídky malostranské: O měkkém srdci paní Rusky
(1984) - Povídky malostranské: Hastrman
(1984) - Povídky malostranské: Doktor Kazisvět
(1984) - Jak básníci přicházejí o iluze
(1984) - Hele, on letí!
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Berete se dobrovolně?
(1983) - Únosy bez výkupného
(1983) - Three Veterans
(1983) - Tažní ptáci
(1983) - Slavnosti sněženek
(1983) - O tom, jak v Sušici padal vlažný sníh
(1983) - Nuž, brány dokořán již otevřete...!
(1983) - Naši furianti
(1983) - Modré z nebe
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Vinobraní
(1982) - Tři spory: Spor herečky Kvapilové
(1982) - Švédská zápalka
(1982) - Pouť králů
(1982) - Poslední propadne peklu
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Jasnovidec
(1982) - Jak svět přichází o básníky
(1982) - Jako bychom se ani neznali
(1982) - Hořká vůně léta
(1982) - Hamlet
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Doktor z vejminku (TV series)
(1982) - Děkuju, pane profesore
(1981) - Zralé víno
(1981) - Začalo to karafiátem
(1981) - Velká sázka o malé pivo
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Tot-Amor
(1981) - Pytláci
(1981) - Pozor, vizita!
(1981) - Povídka malostranská
(1981) - Netopýr
(1981) - Můžeš mi odpustit?
(1981) - Koupím chalupu na Jižním městě
(1981) - Eugene Among Us

Josef Somr, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
24°49’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Dog

Dog (Wood)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Maple

Maple Tree

Celtic tree horoscope
The most striking features of people born under the rule of maple is their high intelligence, extraordinary memory and the ability to find original solutions to problems others fail to solve. Maple people feel well when they are the leaders because they have natural authority, great ambitions and pride. They can easily get excited by new things and it is easy for them to get others interested as well, but they usually cannot realise their ideas without the help of others.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
15

Birthday 15th - Courage

Numerology - Birthday Number
These people are perceptive, sensitive and independent. They are ambitious, active and energetic. They have courage. They are proud and hardworking. They are creative. They are caring and kind. Family is everything for them.

Josef Somr 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Josef Somr - actor

Josef Somr was born Year *1934 in Czech City
Josef Somr at:
Wikipedia.orgJosef Somr full biography - Wikipedia
Famous people born on
November 18th
(Today)
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) actor, scriptwriter
Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) actress
Německo Carl Maria von Weber
(*1786) composer, bandleader, pianist and conductor
Kanada Desimal
(*1980) composer, musician
Spojené státy Brenda Vaccaro
(*1939) actress
Josef Somr
Planet positions:
SunSun
Aries
24°49’
 
MoonMoon
Taurus
(?)
 
MercuryMercury
Aries
0°28’
 
VenusVenus
Pisces
8°32’
 
MarsMars
Aries
24°37’
 
JupiterJupiter
Libra
17°27’
R
SaturnSaturn
Aquarius
25°53’
 
UranusUranus
Aries
27°13’
 
NeptuneNeptune
Virgo
9°56’
R
PlutoPluto
Cancer
22°32’
 
NodeNode (M)
Aquarius
16°02’
R
LilithLilith (M)
Cancer
19°32’
 
ChironChiron
Gemini
1°18’
 
Elements:
5xFireFire
3xEarthEarth
3xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
November 19th
(Tomorrow)
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) actress
Spojené státy Jodie Foster
(*1962) actress, director
Spojené státy Robert Beltran
(*1953) actor
Spojené státy Gene Tierney
(*1920) actress
Spojené státy James Garfield
(*1831) 20th President of the United States
Famous people who passed away on November 18th
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) actor
Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) novelist
Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodel
Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) nuclear physicist and scientist
Maroko Jeanne-Claude
(*1935 - 2009) artist

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »