Josef Větrovec wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Josef Větrovec - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Pilsen
Country:
Age:
† 79 years
Occupation:
actor

Josef Větrovec - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
5 March 1922 - uknown time (?)
House system:
no system
(Josef Větrovec 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Josef Větrovec
Date of Birth - Mar 5, 1922
(actor, instagram)

Josef Větrovec - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Televarieté 45 let
(2008) - Nezapomenutelné scénky
(2004) - Tak se ukaž, Silvestře
(1997) - Úsměvy
(1994) - Princezna ze mlejna
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1993) - Konec básníků v Čechách
(1991) - Nález
(1991) - A Man Who Rose in Price
(1991) - I čjort s nami!
(1990) - Zvláštní bytosti
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Dlouhá míle (TV series)
(1988) - U nás doma (TV series)
(1988) - Stupne poražených
(1988) - Strom pohádek: O chytré Marině
(1988) - Kouzelnice od křídového potoka
(1988) - Jak se zbavit Křivonožky
(1988) - Hodinář
(1988) - Čertova skála
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1987) - Zatmění všech sluncí
(1987) - Vltavská víla
(1987) - Už od ráje
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1987) - Mistr Pleticha a pastýř Jehňátko
(1987) - Jak básníkům chutná život
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Robotóza
(1986) - Zázračné dítě
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Mladé víno
(1986) - Kus života
(1986) - Hrdlička
(1986) - Gottwald (TV series)
(1985) - Žáku Kašíku, nežeň se!
(1985) - Výjimečná situace
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Princezny nejsou vždycky na vdávání
(1985) - Marné cesty holubů
(1984) - Slané pohádky (TV series)
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - O nosaté čarodějnici
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1984) - Bambinot (TV series)
(1983) - Zbohom, sladké driemoty
(1983) - Svatební cesta do Jiljí
(1983) - Pod nohama nebe
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Taneček přes dvě pekla
(1982) - Dobrá Voda (TV series)
(1982) - Děkuju, pane profesore
(1981) - Zralé víno
(1981) - Velké malé vody
(1981) - Láska na druhý pohled
(1981) - Dostih
(1980) - Pojďte s námi na tah
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Zlatý náhrdelník
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Můj nezdolný lev
(1980) - Jak napálit advokáta
(1980) - Čas zakladatelů (TV series)
(1979) - Upír ve věžáku
(1979) - Tím pádem
(1979) - Švýcar
(1979) - Pan Vok odchází
(1979) - Nejhezčí příbeh z našeho JZD
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Arabela (TV series)
(1979) - Anglický biftek s českou oblohou
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Sólo pro starou dámu
(1978) - Slepice na smetaně
(1978) - Rudý primátor
(1978) - Rovnice o jedné krásné neznámé
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1977) - Jsi jako zahrada
(1977) - Tomorrow I'll Wake Up and Scald Myself with Tea
(1977) - Chajrcham öndör chá bajna?
(1977) - Talíře nad Velkým Malíkovem
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV series)
(1977) - Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru
(1977) - Muž, který nesmí zemřít (TV series)
(1977) - 'Okay, Boss...!'
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Poslední začátek
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Die Insel der Silberreiher
(1976) - Festival v Dolínku
(1976) - Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert
(1975) - Šperk
(1975) - Stěhovaví ptáci
(1975) - The Liberation of Prague
(1975) - O Nanynčiných koláčích
(1975) - The Cape of Good Hope
(1975) - Matka (TV series)
(1975) - Lístek do památníku
(1975) - Letní romance
(1975) - Konfrontace
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Veselé windsorské paničky
(1974) - Rafan
(1974) - Královské usínání
(1974) - Královské řádění
(1974) - Chytrost má děravé šaty
(1974) - Holky z porcelánu
(1974) - Egyptologové
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1973) - Míša Kulička (TV series)
(1973) - Josefina
(1973) - Jakou barvu má láska
(1973) - Hvězda první velikosti
(1973) - Hroch
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1973) - La Planète sauvage
(1973) - Černé na bílém
(1972) - Slepé střevo
(1972) - Opory společnosti
(1972) - Lupič Legenda
(1972) - Igrok
(1971) - Hostinec „U koťátek“ (TV series)
(1970) - Televarieté
(1970) - Na kometě
(1970) - Kouzelný dům
(1968) - Nejlepší ženská mého života
(1968) - Na Žižkově válečném voze
(1968) - The Marathon
(1968) - Královský omyl
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1968) - České pohádky: Jak se sedlák se selkou ulakomili
(1967) - Soudničky (TV series)
(1967) - Princezna Pampeliška
(1967) - Noc nevěsty
(1967) - Jak se krade milión
(1967) - Deštník
(1966) - Ukradená vzducholoď
(1966) - Transit Carlsbad
(1966) - Lidé z maringotek
(1966) - Grandpa, Kylian and I
(1966) - Cesta řeky k moři
(1965) - Odcházeti s podzimem
(1965) - The Angel of Blissful Death
(1964) - Třiatřicet stříbrných křepelek
(1964) - Skok do tmy
(1964) - Místenka bez návratu
(1964) - Hvězda zvaná Pelyněk
(1963) - Lucie
(1963) - I chytrák se spálí
(1961) - Kohout plaší smrt
Josef Větrovec 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Josef Větrovec, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
14°08’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Dog

Dog (Water)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Willow

Willow Tree

Celtic tree horoscope
Willow people have a complex nature. On the one hand, they are very sensitive, responsive and perceptive. On the other hand, they are always restless, unsatisfied and moody. Willow people have a lot of imagination, sometimes they like to daydream and they are able to understand exactly how other people feel. They are very good psychologists and they can use this ability for their advantage.
NUMEROLOGY REPORT
22

Life Path - 22

Numerology - Life Path Number
These people seek collective activities. They are highly intelligent. Personal life is in the second place. They have the desire to build things for others. They are able to see far and in a broad context.
5

Birthday 5th - Perception

Numerology - Birthday Number
These people are open, daring, energetic and principled. They like to be their own boss. They are perceptive. They like progress and need space for their activities. They like changes and nothing is fixed for them. They have almost magnetic influence on people, they are charming.

Josef Větrovec 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Josef Větrovec - actor

Josef Větrovec was born on March 5, 1922 in Pilsen
Josef Větrovec at:
Wikipedia.orgJosef Větrovec full biography - Wikipedia
Famous people born on
August 24th
(Today)
Spojené státy Anne Archer
(*1947) actress
Velká Británie Rupert Grint
(*1988) actor
Francie Jean-Michel Jarre
(*1948) composer, singer
Spojené státy Pavel Telička
(*1965) politician, diplomat
Velká Británie Stephen Fry
(*1957) actor
Josef Větrovec
Planet positions:
SunSun
Pisces
14°08’
 
MoonMoon
Taurus
(?)
 
MercuryMercury
Aquarius
18°00’
 
VenusVenus
Pisces
20°03’
 
MarsMars
Sagittarius
7°13’
 
JupiterJupiter
Libra
17°28’
R
SaturnSaturn
Libra
5°46’
R
UranusUranus
Pisces
9°50’
 
NeptuneNeptune
Leo
13°48’
R
PlutoPluto
Cancer
7°59’
R
NodeNode (M)
Libra
10°18’
R
LilithLilith (M)
Pisces
6°41’
 
ChironChiron
Aries
11°42’
 
Elements:
2xFireFire
2xEarthEarth
4xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
August 25th
(Tomorrow)
Velká Británie Sean Connery
(*1930) actor
Spojené státy Tom Skerritt
(*1933) actor, director
Kanada Ruby Keeler
(*1904) actress
Spojené státy Tim Burton
(*1958) director, screenwriter, writer, artist, actor
Německo Claudia Schiffer
(*1970) actress, model
Famous people who passed away on August 24th
Velká Británie Richard Attenborough
(*1923 - 2014) actor, director
Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752 - 1770) writer, poet
Švýcarsko Andy Hug
(*1964 - 2000) one of the greatest heavyweight kickboxers
Itálie Giorgio Abetti
(*1882 - 1982)
Spojené státy Mitch Chetkovich
(*1917 - 1971) baseball player

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Gemini Gemini
Show calendar »