Josef Vinklář wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Josef Vinklář - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Podůlší
Country:
Age:
† 76 years
Death:
Occupation:
actor

Josef Vinklář - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
10 November 1930 - uknown time (?)
House system:
no system
(Josef Vinklář 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Josef Vinklář
Date of Birth - Nov 10, 1930
(actor, instagram)

Josef Vinklář - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Věčná Slavia
(2012) - The Presence of Arnošt Lustig!
(2008) - Bouše, Bendl, Cvach a další
(2008) - Der Rote Baron
(2007) - Život je kabaret
(2007) - Hraběnky (TV series)
(2006) - Extra
(2006) - Příkopy (TV series)
(2006) - Naši furianti
(2005) - Pocta V+W
(2005) - Náves (TV series)
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - Nemoci srdce
(2004) - Náměstíčko (TV series)
(2003) - Příběhy slavných: Osudové opojení Františka Vláčila
(2003) - Pokračování příště (TV series)
(2003) - Jári
(2003) - PF 77
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2003) - Lesní chodci
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Příběhy slavných: Dobře namíchaný Jiří Adamíra
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Film o filmu: Andělská tvář
(2001) - Andělská tvář
(2000) - Silvestr 2000
(2000) - Hogo Fogo
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Polojasno
(1999) - O princezně z Rimini
(1999) - Isabela, vévodkyně Bourbonská
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Ex offo
(1998) - Dvě washingtonská ohlédnutí
(1998) - Cizinci v čase
(1997) - Úsměvy
(1997) - Novoty
(1997) - Miroslav Donutil ve Spirále
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1997) - Polední žár
(1997) - Doktor Munory a jiní lidé
(1997) - Čas jeřabin
(1996) - Slavík
(1996) - Passage
(1996) - Na hraně
(1996) - Das Zauberbuch
(1996) - Dům poslední radosti
(1996) - Dědo, čaruj
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Z hříček o královnách: Vzpomínka na Hamleta (útržek norský)
(1995) - Sen o krásné panně
(1995) - Rok na vsi
(1995) - Poutníci
(1995) - Muž v pozadí (TV series)
(1995) - Jak chutná smrt
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Lidumil
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Zámek v Čechách
(1993) - Kanárská spojka
(1993) - Kadeř královny Bereniké
(1993) - Hostina
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - The Torch (TV series)
(1992) - Peklo
(1992) - Noc pastýřů
(1992) - The Necklace (TV series)
(1991) - Opouštět Petrohrad
(1991) - Něžné hry
(1990) - O Janovi a podivuhodném příteli
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - O čarovné Laskonce (TV series)
(1989) - Mata Hari
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Proces s vrahy Martynové
(1988) - Motanice
(1987) - Mořeplavec
(1987) - Hele vole, člověk!
(1987) - Ohňostroj v Aspern
(1987) - Jak se princ učil řemeslu
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Případ nevinné řeky
(1986) - Pěsti ve tmě
(1986) - Pan Pickwick
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - O rybáři a rybce
(1986) - Dva na koni, jeden na oslu
(1985) - Videostop
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Tísňové volání
(1985) - Mravenci nesou smrt
(1985) - Čekání na stříbrné zvonky
(1984) - ABECEDA
(1984) - Štěstí
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Poločas štěstí
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1984) - Chytrá princezna
(1984) - Atomová katedrála
(1983) - Silvestrovský aperitiv aneb Hybš hraje hercům
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Zelená je tráva
(1982) - Vyhnanství
(1982) - Třeboňská pohádka
(1982) - Šílený kankán
(1982) - Malý velký hokejista
(1982) - Má láska s Jakubem
(1982) - Doktor z vejminku (TV series)
(1982) - Dialog s doprovodem děl
(1982) - Anténa
(1981) - V podstatě jsme normální
(1981) - Velitel (TV series)
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Tajemství ďáblovy kapsy
(1981) - Ta chvíle, ten okamžik
(1981) - Otýliina záhada
(1981) - Mezičas
(1981) - Každému jeho nebe
(1981) - Kamenný orchestr
(1981) - Hadí jed
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Vesmír (TV series)
(1980) - Soud pana Havleny
(1980) - Můj nezdolný lev
(1980) - Loupežnická pohádka
(1980) - Italské jaro
(1980) - Hra o královnu
(1980) - Holubník
(1979) - Hledání
(1979) - Ve věci J. R. Oppenheimera
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - Pan Vok odchází
(1979) - Nositelé zeměkoule
(1979) - Koncert na konci léta
(1979) - Kdo přichází před půlnocí
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Bratři Kipové
(1978) - Vražedné pochybnosti
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Válka vypukne po přestávce
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Stopař
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Rudý primátor
(1978) - Romance z Hlubočep
(1978) - Pumpaři od Zlaté podkovy
(1978) - Pod Jezevčí skálou
(1978) - Perly: Čarovný pavouk
(1978) - Perly (TV series)
(1978) - O princezně ve věži
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Reflections
(1977) - Všichni proti všem
(1977) - Útek zo zlatej krajiny (TV series)
(1977) - Smuteční hudba za padlé hrdiny
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Ikarův pád
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1977) - Dva na koni, jeden na oslu
(1977) - Dnes ještě zapadá slunce nad Atlantidou
(1976) - Ženitba
(1976) - Zn. Svobodný otec
(1976) - Poslední exil
(1976) - Petřička
(1976) - O Terezce a paní Madam
(1976) - Kateřina zlé pověsti
(1976) - Kalifův prsten
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Raněný lučištník
(1975) - Nadívaní hlemýždi po gaskoňsku
(1975) - My z konce světa (TV series)
(1975) - Muži jdou ve tmě
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1975) - Solo dlja slona s orkestrom
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Svědkové obžaloby
(1974) - Rafan
(1974) - Pokoj v suterénu
(1974) - Nepřátelé veřejnosti
(1974) - Královské usínání
(1974) - Eskulapův přístav
(1974) - Egyptologové
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1973) - Otevřený kruh
(1973) - Snared
(1973) - Kronika žhavého léta
(1973) - Jakou barvu má láska
(1973) - Bratranec Pons
(1972) - Zajíc přes cestu
(1972) - Die Gestohlene Schlacht
(1972) - Svatá noc
(1972) - Oáza
Josef Vinklář - Family and Partner relationships
Josef Vinklář 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Josef Vinklář, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
17°22’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Horse

Horse (Metal)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
10

Birthday 10th - Strength

Numerology - Birthday Number
These people are emotionally very strong. They are independent, self-sufficient and proud. They are hardworking, honest and confident. They safeguard their privacy. They only achieve success if they work hard. They have leadership tendency.

Josef Vinklář 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Josef Vinklář - actor

Josef Vinklář was born on November 10, 1930 in Podůlší
Josef Vinklář at:
Wikipedia.orgJosef Vinklář full biography - Wikipedia
Famous people born on
November 18th
(Today)
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) actor, scriptwriter
Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) actress
Německo Carl Maria von Weber
(*1786) composer, bandleader, pianist and conductor
Kanada Desimal
(*1980) composer, musician
Spojené státy Brenda Vaccaro
(*1939) actress
Josef Vinklář
Planet positions:
SunSun
Scorpio
17°22’
 
MoonMoon
Cancer
(?)
 
MercuryMercury
Scorpio
19°23’
 
VenusVenus
Sagittarius
5°58’
R
MarsMars
Leo
8°56’
 
JupiterJupiter
Cancer
20°30’
R
SaturnSaturn
Capricorn
8°10’
 
UranusUranus
Aries
12°06’
R
NeptuneNeptune
Virgo
5°33’
 
PlutoPluto
Cancer
20°49’
R
NodeNode (M)
Aries
22°20’
R
LilithLilith (M)
Pisces
0°04’
 
ChironChiron
Taurus
16°23’
R
Elements:
4xFireFire
2xEarthEarth
0xAirAir
7xWaterWater
Famous people born on
November 19th
(Tomorrow)
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) actress
Spojené státy Jodie Foster
(*1962) actress, director
Spojené státy Robert Beltran
(*1953) actor
Spojené státy Gene Tierney
(*1920) actress
Spojené státy James Garfield
(*1831) 20th President of the United States
Famous people who passed away on November 18th
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) actor
Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) novelist
Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodel
Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) nuclear physicist and scientist
Maroko Jeanne-Claude
(*1935 - 2009) artist

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »