Josef Zíma wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Josef Zíma - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1932
Country:
Age:
87 years
Occupation:
actor

Josef Zíma - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1932 (?)
House system:
no system (?)
(Josef Zíma 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Josef Zíma
Date of Birth - Year *1932
(actor, instagram)

Josef Zíma - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Zábavný večer (TV pořad)
(2015) - Vejvodova kapela live
(2015) - Poslední zhasne
(2015) - Ceny Thálie 2014
(2015) - 13. komnata Aťky Janouškové
(2015) - Václav Hybš 80
(2015) - Stopy života - Derniéra
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Barrandovský Silvestr 2014
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Galashow 60
(2013) - Barrandovský Silvestr
(2013) - Abeceda ČT
(2013) - To jsou naše melodie
(2012) - Josef Zíma Gala
(2012) - Síň slávy televizní zábavy - Josef Zíma
(2011) - Na kávě u Kamily
(2011) - Karel Vlach - 100 let
(2011) - Inventura Febia: Pop-idoly doby
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Václav Hybš - muzikantská legenda
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Karel Gott 70
(2009) - Pamětnice
(2008) - Dabing, Přelouč, Polabí
(2008) - 13. komnata Mileny Vostřákové
(2008) - Příběhy slavných: Pepíček
(2007) - Zapomenutá hvězda
(2007) - Naška, slečna z dobré rodiny
(2006) - Zlínský festivalový galavečer
(2006) - Za vesnickými muzikanty
(2005) - Semafor - Největší hity (music video)
(2005) - Vzpomínky nám zůstanou
(2005) - Pocta V+W
(2005) - Náves (TV series)
(2004) - Život plný písniček
(2004) - Na mušce
(2004) - Písničku si cestou notoval
(2003) - Drišľakoviny
(2002) - Tváře českého filmu
(2001) - Basta fidli
(2001) - Alfréd Radok
(1999) - Čtveráci
(1999) - Zlatá platina
(1998) - Prima jízda
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Úsměvy
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1994) - Znovu Na Vlachovce
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Šance
(1992) - Kufr
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Hej páni muzikanti
(1987) - Kdo má rád
(1986) - Plaváček
(1985) - Krajané a rodáci
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1982) - Zpívá Josef Zíma
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Kytice pro TOČR
(1980) - Kulaté písničky
(1979) - Písničky z celuloidu
(1979) - Malované na skle aneb Jánošík
(1977) - Kapelo, zahraj tu polku od podlahy
(1976) - Písničky z obrazovky
(1976) - Devět jablek pro Helenu
(1975) - Poklad pod Černou hláskou
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1973) - Zvony pana Mlácena
(1971) - Písničky Jaroslava Jankovce
(1971) - Jedeme k vodě
(1971) - Hezky od podlahy
(1971) - Muzikant
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1970) - Televarieté
(1970) - Pěnička a Paraplíčko
(1970) - Já mám kytky rád
(1969) - Ach, ta vojna
(1968) - Klapzubova jedenáctka (TV series)
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1968) - Bylo čtvrt a bude půl
(1967) - Zelená pro Kmocha
(1967) - Ta naše písnička česká
(1966) - Bejvávalo
(1966) - Ženu ani květinou neuhodíš
(1964) - Vysílá studio A
(1964) - Písničky na zítra
(1964) - Trik aneb Jak dámu okouzlit aneb Jak manžela oblafnout
(1964) - Lov na mamuta
(1963) - Babiččina krabička
(1963) - Šach mat
(1963) - A cáká...
(1962) - Album Supraphonu
(1960) - Sedmý kontinent
(1960) - Balada z hadrů
(1959) - Slečna od vody
(1959) - Princezna se zlatou hvězdou na čele
(1958) - Cesta zpátky
(1957) - Štěňata
(1957) - Snadný život
(1957) - The Fifth Wheel to a Coach
(1956) - Husaři

Josef Zíma, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
20°33’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Monkey

Monkey (Water)

Chinese horoscope
Monkey is a wily trickster, and is often hilarious. Monkeys are deceitful, but companionable and give the impression that they can get along with all the other animals. It is, however, only one of their tactics, since behind their appearance they hide only their own financial goals.
Chestnut

Chestnut Tree

Celtic tree horoscope
Chestnut tree is a tough tree that is fighting for its space, but it can generously endow its surroundings with its fruits and possibility to relax in the shade of its bushy crown. Chestnut people have a deeply rooted sense for justice and are able to fight vigorously for the right cause.
NUMEROLOGY REPORT
22

Life Path - 22

Numerology - Life Path Number
These people seek collective activities. They are highly intelligent. Personal life is in the second place. They have the desire to build things for others. They are able to see far and in a broad context.
11

Birthday 11th - Sensitivity

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and intuitive. They are interested in the spiritual path. They are a charismatic person. They like other people. They are a daydreamer. They are diplomatic.

Josef Zíma 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Josef Zíma - actor

Josef Zíma was born Year *1932 in Czech City
Josef Zíma at:
Wikipedia.orgJosef Zíma full biography - Wikipedia
Famous people born on
November 19th
(Today)
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) actress
Spojené státy Jodie Foster
(*1962) actress, director
Spojené státy Robert Beltran
(*1953) actor
Spojené státy Gene Tierney
(*1920) actress
Spojené státy James Garfield
(*1831) 20th President of the United States
Josef Zíma
Planet positions:
SunSun
Taurus
20°33’
 
MoonMoon
Cancer
(?)
 
MercuryMercury
Aries
24°34’
 
VenusVenus
Cancer
3°57’
 
MarsMars
Aries
29°16’
 
JupiterJupiter
Leo
14°13’
 
SaturnSaturn
Aquarius
4°45’
 
UranusUranus
Aries
21°06’
 
NeptuneNeptune
Virgo
5°12’
R
PlutoPluto
Cancer
20°15’
 
NodeNode (M)
Pisces
23°19’
R
LilithLilith (M)
Taurus
0°54’
 
ChironChiron
Taurus
23°18’
 
Elements:
4xFireFire
3xEarthEarth
1xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
November 20th
(Tomorrow)
Spojené státy Sean Young
(*1959) actress
Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politician, brother of JFK
Německo Otto von Habsburg
(*1912) writer, MEP, publicist, journalist, eldest son of Emperor Charles I.
Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) writer, poet
Itálie Pope Pius VIII
(*1761) 253rd Pope
Famous people who passed away on November 19th
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) musician, criminal, killer
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) composer
Rusko Boris Strugatskiy
(*1933 - 2012) writer, scriptwriter
Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politician
Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) painter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »