Jozef Kroner wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jozef Kroner - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Staškov
Country:
Age:
† 73 years
Death:
Occupation:
actor

Jozef Kroner - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
20 March 1924 - uknown time (?)
House system:
no system
(Jozef Kroner 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Jozef Kroner
Date of Birth - Mar 20, 1924
(actor, instagram)

Jozef Kroner - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2008) - Radosť zo života (TV series)
(2007) - Mít štěstí na rendez - vous
(2005) - Vladimír Menšík nonstop
(1997) - Úsměvy
(1996) - Predvianočná návšteva v rodine Krónerovcov
(1996) - Smutný valčík
(1996) - ...ani smrt nebere
(1995) - Tajomstvo šťastia
(1994) - Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám
(1994) - Vášnivý polibek
(1994) - Spoveď
(1994) - Konec velkých prázdnin (TV series)
(1994) - Albert, Albert
(1993) - Naša Gizka, neviniatka
(1993) - Le frère trahi
(1992) - Film o filmu: Dědictví aneb Kurvahošigutntág
(1992) - Pavilón číslo 6
(1992) - O psíčkovi a mačičke
(1992) - Najdúch
(1992) - The Inheritance or Fuckoffguysgoodday
(1992) - Cudzinci
(1992) - Shadow on the Snow
(1991) - Trpký voz nádeje
(1990) - Ti, koyto si na nebeto
(1990) - Rýchlik
(1990) - Čo trápi Tomáša (TV series)
(1990) - Čertík Lucifuk (TV series)
(1989) - Můj přítel d'Artagnan
(1989) - Králíci nemají jména
(1988) - Vlakári
(1988) - Lovec senzací
(1988) - Jubileum
(1988) - Dědek
(1987) - Trate života Jozefa Kronera
(1987) - Utolsó kézirat, Az
(1987) - Pokus o lietanie
(1987) - Neďaleko do neba
(1985) - Vláčik do stanice víťazstvo
(1985) - Pred sviatkami
(1985) - Kamenný chodníček
(1984) - Ocinko
(1984) - Pokiaľ kozub nevyhasol
(1984) - Namiesto pamätí (TV series)
(1984) - Mariša
(1983) - Učiteľka
(1983) - Tisícročná včela (TV series)
(1983) - Tisícročná včela
(1983) - Růže a sníh
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1982) - Život bez konca (TV series)
(1982) - Der Salzprinz
(1982) - Sarâb
(1982) - Omladnutie
(1982) - Popolvár najväčší na svete
(1982) - Egymásra nézve
(1982) - Die Jäger
(1982) - Megáll az idö
(1981) - Divadélko pod věží
(1981) - Nápadníci
(1981) - Kosenie jastrabej lúky
(1981) - Geľo Sebechlebský
(1980) - O dětech a slovech
(1980) - Bez ženské a bez tabáku (TV series)
(1979) - Mišo
(1979) - John Gabriel Borkman
(1979) - Dve frašky
(1979) - A téglafal mögött
(1978) - Viťúzi
(1978) - O nosatom kuchárovi a nohatom drotárovi
(1978) - Nech žije deduško (TV series)
(1977) - Živá mŕtvola
(1977) - Vládca Oidipus
(1977) - Vietor v starých stromoch
(1977) - Vianočné oblátky
(1977) - Flare and Flicker
(1977) - O Ťuťmákovi a Herešte
(1977) - Konečná stanica
(1976) - Sváko Ragan
(1976) - Stratená dolina
(1976) - My sme malí muzikanti (TV series)
(1975) - Vivat Beňovský (TV series)
(1975) - Veľká poľovačka
(1975) - Profesor Poležajev
(1975) - Pomsta
(1975) - Pacho, hybský zbojník
(1975) - Nápady kocúra Strakoša (TV series)
(1975) - Fúkaj, Silák, Jeleniar
(1974) - Vymenená Beta
(1974) - Veža nádeje
(1974) - Veľké pokušenie
(1974) - At the End of the Road
(1974) - Túžba sobotňajšieho večera
(1974) - Škriatok
(1974) - Sťopka a Šidielko
(1974) - Slovácko sa nesúdí (TV series)
(1974) - Siroty
(1974) - Oblaky - modriny
(1974) - Kronika
(1974) - Dobrodružstvá kapitána Kuka (TV series)
(1973) - Vymenená princezná
(1973) - Škoda lásky
(1973) - Rekord
(1973) - Putovanie do San Jaga
(1973) - Pozvánka na ľudové hlasovanie
(1973) - Pásli ovce valasi (TV series)
(1973) - Očovské pastorále
(1973) - Hviezdy na zemi
(1972) - Žiarlivosť
(1972) - Zajtra bude neskoro
(1972) - Večne mladá história
(1972) - Susedia
(1972) - Stávka o Leokádiu
(1972) - Proces
(1972) - Prečo Adam Chvojka vicerichtár spáva doma?
(1972) - Portrét
(1972) - Mumu
(1972) - Kým kohút nezaspieva
(1972) - Don Juan
(1972) - Čln cez jazero
(1971) - Ženy v ofsajdu
(1971) - Zloději
(1971) - Zázrak v Alžbetkove
(1971) - Konfigurácia
(1971) - Kocúrkovo
(1971) - Hodina modrých slonov
(1970) - Tři hříbečky (TV series)
(1970) - Strach z pekla
(1970) - Rysavá jalovica
(1970) - Pán si neželal nič
(1970) - A. C. Dupin zasahuje (TV series)
(1969) - Zločin na uliciach
(1969) - Večný manžel
(1969) - Adrift
(1969) - Smutný Lord
(1969) - Molièr
(1969) - Chválenkári (TV series)
(1969) - Der Ewige Gatte
(1968) - Traja svedkovia
(1968) - L'Homme qui ment
(1968) - Mladá mníška
(1968) - Kto sa raz dotkne hviezd
(1968) - Koniec a začiatok
(1968) - Dobrodružstvá kuchárika Buchtičku (TV series)
(1968) - Dialóg 20-40-60
(1967) - Profily (TV series)
(1967) - Zhasnuté slnko
(1967) - Svätý experiment
(1967) - Muž, který stoupl v ceně
(1966) - Živý bič
(1966) - Stretnutie
(1966) - Líšky dobrú noc
(1966) - Lidé z maringotek
(1966) - Isté povinnosti
(1966) - Husári
(1966) - Hrnček
(1966) - Canarisova krvavá hviezda
(1965) - Stratený list
(1965) - The Shop on Main Street
(1965) - Noc v internáte
(1965) - Muž, ktorý vedel lietať
(1965) - Mŕtvi nespievajú
(1965) - Kubo
(1965) - Kde leží naša bieda
(1965) - Caligula
(1965) - Bol raz jeden chlapec
(1964) - Slnečný kúpeľ
(1964) - Charleyho teta
(1964) - Dundo a tí druhí
(1963) - Vzbura na ulici Sycamore
(1963) - Vráťte mi školné
(1963) - Profesor Poležajev
(1963) - Kar na konci roka
(1963) - Geľo Sebechlebský
(1963) - Dobrodružstvo s Vaterlandom
(1963) - Čas nevinných
(1963) - Čarovná noc
(1962) - Trasorítka
(1962) - Midnight Mass
(1962) - Polnoc bude o päť minút
(1962) - Pavilón 6
(1962) - Namiesto veršov o láske
(1962) - Najdúch
(1962) - Keď chýba trombón
(1962) - Jánošík I., II.
(1961) - Pokorené rieky
(1960) - Malá manekýnka
(1960) - Jerguš Lapin
(1959) - Náš školník
(1958) - Šťastie príde v nedeľu
(1958) - Statočný zlodej
(1957) - Zemianska česť
(1956) - Posledná bosorka
(1956) - Čert nespí
(1955) - Štvorylka
(1954) - Drevená dedina
(1953) - Pole neorané
(1951) - Operation B
(1949) - Katka
Jozef Kroner - Family and Partner relationships
Jozef Kroner 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Jozef Kroner, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
29°36’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Rat

Rat (Wood)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Lime

Lime Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Lime achieve their life goals relatively quickly and easily. It's hard to say why, they are just lucky. They achieve their success even thought they tend to be comfortable and try to organise problem-free life for themselves. They try to avoid conflicts under all circumstances; they never go into direct conflict. They are people of compromise; they are often willing to make big concessions in order to avoid complications.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
20

Birthday 20th - Intuition

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, loyal and kind. their partner is very important to them. Love relationship plays an important role. They are patient. They need love and tenderness. They seek harmony.

Jozef Kroner 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jozef Kroner - actor

Jozef Kroner was born on March 20, 1924 in Staškov
Jozef Kroner at:
Wikipedia.orgJozef Kroner full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 24th
(Today)
Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) actor
Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Howard Hughes
(*1905) director, aviator, founder and owner of Hughes Aircraft, one of the richest people in the 70s
Spojené státy Francis Scott Fitzgerald
(*1896) scriptwriter
Spojené státy Franklin C. Mars
(*1884) business magnate, founder of Mars, Inc. (chocolate candy)
Jozef Kroner
Planet positions:
SunSun
Pisces
29°36’
 
MoonMoon
Virgo
(?)
 
MercuryMercury
Pisces
27°43’
 
VenusVenus
Taurus
12°36’
 
MarsMars
Capricorn
8°36’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
19°28’
 
SaturnSaturn
Scorpio
1°07’
R
UranusUranus
Pisces
18°11’
 
NeptuneNeptune
Leo
17°59’
R
PlutoPluto
Cancer
10°14’
R
NodeNode (M)
Virgo
0°48’
R
LilithLilith (M)
Taurus
29°41’
 
ChironChiron
Aries
19°15’
 
Elements:
2xFireFire
5xEarthEarth
0xAirAir
6xWaterWater
Famous people born on
September 25th
(Tomorrow)
Spojené státy Will Smith
(*1968) singer, actor
Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Michael Madsen
(*1957) actor
Spojené státy Michael Douglas
(*1944) actor, director
Spojené státy Mark Hamill
(*1951) actor
Famous people who passed away on September 24th
Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchemist, astrologer, physician, theologian
Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) writer
Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politician
Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) murderess
Francie Eric Borel
(*1978 - 1995) mass killer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »