Július Satinský wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Július Satinský - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Bratislava
Country:
Age:
† 61 years
Occupation:
writer, actor

Július Satinský - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
20 August 1941 - uknown time (?)
House system:
no system
(Július Satinský 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Július Satinský
Date of Birth - Aug 20, 1941
(writer, actor, instagram)

Július Satinský - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2008) - Radosť zo života (TV series)
(2008) - Dve poviedky s Mariánom Labudom
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Chacha, cheche, chichi...!
(2006) - To nejlepší z televizního humoru
(2006) - Momentálně jsem mrtvý...
(2002) - Promülle
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Předčasná úmrtí: Poslední gróf
(2002) - Podivuhodný svet Júliusa Satinského
(2002) - Kruté radosti
(2001) - Tisíc růží pro Jiřinu
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - My tři braši od muziky (TV series)
(1999) - Věšák
(1999) - Soirée z Mlynskej doliny
(1999) - Co takhle dát si Gotta
(1999) - Bonzáčik
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - XXL
(1998) - Všetci sú za dverami
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Aj múdry schybí
(1998) - The Enchanted Bell
(1998) - Motel Anathema (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1997) - Mít svůj kout
(1997) - Rumplcimprcampr
(1997) - Orbis Pictus
(1996) - Požírač medvědů
(1996) - Modrá ruža
(1995) - Tak neváhej a toč – speciál!
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Námluvy
(1995) - Dnes večer hrám ja (TV series)
(1994) - Gala Borisa Filana
(1993) - Činčin
(1993) - Výkupné za náčelníka
(1993) - Kanárská spojka
(1992) - Šance
(1992) - Moje omyly
(1991) - Ženské oddelenie
(1991) - Tajomstvo alchymistu Storitza
(1991) - Safari za kuchyňou (TV series)
(1990) - Hovory H ještě po dvaceti letech
(1990) - Deti hudobníci
(1990) - Aby bylo veselo
(1989) - Križiak Potemknin
(1989) - Zlatňanka
(1989) - Zázrak svätého Vitalija
(1989) - Vážení přátelé, ano
(1989) - Turandot
(1989) - Škola detektívky (TV series)
(1989) - Semaforová rozprávka
(1989) - Kolotoč
(1989) - Čertiská
(1988) - Zostane to v rodine
(1988) - Umývanie hláv
(1988) - Ukradnutý biely slon
(1988) - Lovecký nôž
(1988) - Dědeček
(1988) - Čertovo vrece
(1987) - Mojich sedem divov
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Frankensteins Tante (TV series)
(1987) - Posledná hodina
(1987) - Freckled Max and the Ghost
(1987) - Hamster in a Nightshirt (TV series)
(1986) - Návšteva
(1986) - Fair Play
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Utekajme, už ide!
(1986) - Můj hříšný muž
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV series)
(1986) - Ako Juliana zachraňovala hádankovú ríšu
(1985) - Výlet do Paríža
(1985) - My Sweet Little Village
(1985) - Škriepnici
(1985) - Kráľovná noci v kamennom mori
(1985) - Bankinghouse Khuwich and comp.
(1984) - Polnočná premiéra
(1984) - Stalo sa v našom mestečku
(1984) - Prodavač humoru
(1984) - Pesničky do každého počasia - Vstupujte po jednom!
(1984) - Bé rímska trojka lomeno šesť
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Three Veterans
(1983) - Malvína z Bretónska
(1983) - Jožko Púčik a jeho kariéra
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - S tebou mě baví svět
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Pomocník
(1981) - Okna vesmíru dokořán
(1981) - Ťažká profesia
(1981) - Prefíkaná vdova
(1981) - Pohádka svatojánské noci
(1981) - Plavčík a Vratko
(1981) - Buldoci a třešně
(1981) - Bol raz jeden tato (TV series)
(1980) - Strašne ošemetná situácia
(1980) - Snehuliaci
(1980) - Nečakaná návšteva
(1980) - Eva Eva
(1979) - Silvestr 1979 - Hrajeme si jako děti
(1979) - Ťaví zadok
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Dve frašky
(1978) - Ktosi je za dverami
(1978) - Karel Gott ve Slaném
(1978) - Drevený program
(1978) - Smoliari
(1978) - Revízor
(1978) - Parížsky život
(1978) - Nekonečná - nevystupovat
(1978) - Klebetnice
(1978) - Husári
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1976) - Neporaziteľná Vilma (TV series)
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV series)
(1969) - Celebration in the Botanical Garden
(1969) - The Sweet Games of Last Summer
(1969) - Príbehy z lepšej spoločnosti (TV series)
(1968) - Hovory H
(1968) - Bumerang
(1968) - Soireé
(1967) - Cézar a detektívi
(1966) - Silvester na Dunaji
(1966) - Dvaja v lunaparku
(1966) - Kyvadlo
(1966) - Gigliho ária
(1965) - Nylonový mesiac
(1964) - Večery pre dvoch
(1962) - Výlet po Dunaji
(1962) - Mladé letá
(1961) - Vždy možno začať

Július Satinský - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1979) - Ťaví zadok
Július Satinský 2020 - Astrological Charts, Astrology Online
Július Satinský Astro-Databank - Astro Database Categories

Július Satinský, Birth Chart Horoscopes & Signs - Leo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Leo

Sun in Leo
27°03’

Sun Sign - Zodiac Sign
Leo gives people who were born under this sign healthy self-esteem and natural authority. They have the power to dominate and control others, but they are generous and friendly.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Snake

Snake (Metal)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Larch

Larch Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Larch usually give us the impression of self-confident and determined people. They love to impress other people and they are dominant. They play an important role not only in the workplace but also in society and in their family. They have a creative spirit, fantasy, and unusual ideas.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
20

Birthday 20th - Intuition

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, loyal and kind. their partner is very important to them. Love relationship plays an important role. They are patient. They need love and tenderness. They seek harmony.

Július Satinský 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Július Satinský - writer, actor

Július Satinský was born on August 20, 1941 in Bratislava
Július Satinský at:
Wikipedia.orgJúlius Satinský full biography - Wikipedia
Famous people born on
February 19th
(Today)
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) actor, director, scriptwriter
Francie André Breton
(*1896) writer, poet
Rakousko Falco
(*1957) singer
Velká Británie Seal
(*1963) singer, composer
Spojené státy Jeff Daniels
(*1955) actor, director, scriptwriter
Július Satinský
Planet positions:
SunSun
Leo
27°03’
 
MoonMoon
Cancer
(?)
 
MercuryMercury
Leo
28°34’
 
VenusVenus
Virgo
29°22’
 
MarsMars
Aries
21°39’
 
JupiterJupiter
Gemini
17°30’
 
SaturnSaturn
Taurus
28°08’
 
UranusUranus
Gemini
0°14’
 
NeptuneNeptune
Virgo
26°18’
 
PlutoPluto
Leo
4°35’
 
NodeNode (M)
Virgo
23°54’
R
LilithLilith (M)
Taurus
18°20’
 
ChironChiron
Leo
7°32’
 
Elements:
5xFireFire
4xEarthEarth
2xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
February 20th
(Tomorrow)
Spojené státy Sidney Poitier
(*1927) actor
Spojené státy Cindy Crawford
(*1966) actress, model
Spojené státy Kurt Cobain
(*1967) guitarist, singer
Barbados Rihanna
(*1988) actress, singer, fashion designer, dancer
Česká republika Ivana Trump
(*1949) model, businesswoman, first wife of Donald Trump
Famous people who passed away on February 19th
Itálie Umberto Eco
(*1932 - 2016) writer, esthetician, semiology and literary scholar
Německo Karl Lagerfeld
(*1933 - 2019) photographer, fashion designer
Rakousko Friedensreich Hundertwasser
(*1928 - 2000) architect, painter, artist, visionary, maverick
Německo Georg Büchner
(*1813 - 1837) scriptwriter
Norsko Knut Hamsun
(*1859 - 1952) novelist

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »