Július Vašek wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Július Vašek - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Nové Zámky
Country:
Age:
† 82 years
Death:
Occupation:
actor

Július Vašek - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
29 December 1926 - uknown time (?)
House system:
no system
(Július Vašek 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Július Vašek
Date of Birth - Dec 29, 1926
(actor, instagram)

Július Vašek - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2007) - Takí sme boli
(2002) - Vyššie princípy Ivana Mistríka
(2000) - Ako divé husi
(1998) - Za mestskými múrmi (TV series)
(1997) - Broken Peace
(1996) - Herodes a Herodias
(1996) - Dům poslední radosti
(1995) - Z môjho denníka
(1995) - Poslední přesun
(1995) - Hu - hu bratia
(1992) - Odvrátená tvár Vianoc tatranských
(1992) - Muž z pieskovne
(1992) - Kráľ lesa
(1991) - Tajomstvo alchymistu Storitza
(1991) - Lorenzaccio
(1991) - Koleso osudu
(1991) - Gemini
(1989) - Škola detektívky (TV series)
(1989) - Muž, ktorý skorumpoval Hadleyburg
(1989) - Kráľovstvo kaluží
(1988) - Príživník
(1988) - Na také prípady sa nezabúda
(1988) - Mercadet
(1988) - Letiace tiene
(1988) - Krasava
(1988) - Exemplárny prípad
(1988) - Dirigent
(1987) - Labyrint (TV series)
(1987) - Start do protisměru
(1987) - Narozeniny režiséra Z. K.
(1987) - Hody
(1987) - Gottšalk
(1986) - Kouzelné galoše
(1986) - Prvý deň podpredsedu
(1986) - Moliére
(1986) - Alžbetin dvor (TV series)
(1985) - Zastihla mě noc
(1985) - Štvrtá hlava draka
(1985) - Sršne v úli (TV series)
(1985) - Marka Nalezenka
(1985) - Hlupákovo šťastie
(1985) - Hĺbkový rekord
(1985) - Ako dve hrdličky
(1984) - Vzbúrené mesto
(1984) - Sladké starosti
(1984) - Povstalecká história (TV series)
(1984) - Najmocnejšia zbraň
(1984) - Konečne bude mier
(1984) - Aj múdry schybí
(1983) - Ťažký deň strigônika Ďura
(1983) - Muž nie je žiadúci
(1983) - Medik
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1982) - Tri nevesty
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV series)
(1982) - Pražská terčovnica
(1982) - Pavilón šeliem
(1982) - Chlapec s husľami
(1982) - Cukor
(1981) - Prípad Evy Burdovej
(1981) - Fénix
(1980) - Šiel tovariš svetom
(1980) - Svadba bez nevesty (TV series)
(1980) - Odveta
(1980) - Najatý klaun
(1980) - Na baňu klopajú (TV series)
(1980) - Moje kone vrané (TV series)
(1980) - Jubelove deti
(1980) - Bakalári (TV series)
(1979) - Zlatý zmok
(1979) - Uzlíky nádeje
(1979) - Smrť chodí po horách
(1979) - Satanov chrám
(1979) - Rosnička
(1979) - Julek
(1979) - Chobotnica
(1979) - Hordubal
(1979) - Dobrí ľudia ešte žijú
(1979) - Blízke diaľavy
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Už viem, čo urobím
(1978) - Príbeľská vzbura Janka Kráľa
(1978) - Nie
(1978) - Na vysokej skale: Spievanka
(1978) - Lvi salónů
(1978) - Dnes platí regulačný stupeň č.6
(1977) - Útek zo zlatej krajiny (TV series)
(1977) - Súkromná vojna
(1977) - Medvedí deň Maťa Mateja
(1977) - Louis Pasteur
(1977) - Jedenáste prikázanie (TV series)
(1977) - Chlapi
(1977) - Druhá láska
(1977) - Advokátka
(1976) - Vincova fajka
(1976) - Sváko Ragan
(1976) - Stroskotanie Danubia
(1976) - Slnko vychádza nad Prašivou
(1976) - My sme malí muzikanti (TV series)
(1976) - One Silver Piece
(1976) - Red Wine
(1976) - Americká tragédia
(1975) - Pacho, hybský zbojník
(1974) - Veľké pokušenie
(1974) - Studené podnebie
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Lidé z metra
(1974) - Do zbrane, kuruci!
(1974) - Deň, ktorý neumrie
(1973) - Skrytý prameň
(1973) - The Case of the Dissolute Beauty
(1973) - Pověst o stříbrné jedli
(1972) - Výmyselníci
(1972) - Večne mladá história
(1972) - Letokruhy
(1972) - Javor a Juliana
(1972) - Dvě věci pro život
(1972) - Red Wine
(1972) - ...a pozdravuji vlaštovky
(1972) - Anglická blcha v cárskom Rusku
(1971) - Rudo Móric
(1971) - Zlozor
(1971) - Orlie pierko
(1971) - Mŕtve oči
(1971) - Kde je tvůj bratr Ábel?
(1971) - Hľadači svetla
(1970) - Ítélet
(1970) - The Copper Tower
(1970) - Kráľ sa zabáva
(1969) - Adrift
(1969) - Portrét Doriana Graya
(1969) - Molièr
(1969) - Generácia
(1968) - Niet inej cesty
(1968) - L'Homme qui ment
(1968) - Balada o siedmich obesených
(1967) - Vreckári
(1967) - Dvorné dámy
(1966) - Romance for Bugle
(1966) - The Hangman
(1965) - Námestie svätej Alžbety
(1965) - Mŕtvi nespievajú
(1965) - Kubo
(1964) - Šesť postáv hľadá autora
(1964) - Sám vojak v poli
(1964) - Prípad pre obhajcu
(1963) - Proces o oslí tieň
(1963) - Lucie
(1962) - Tam za lesem
(1962) - Bílá oblaka
(1961) - Pieseň o sivom holubovi
(1961) - Brothers
(1960) - Smrť sa volá Engelchen
(1959) - Skaly a ľudia
(1959) - Kapitán Dabač
(1958) - V hodine dvanástej
(1957) - Forty-Four Mutineers
(1956) - Čert nespí
(1954) - Drevená dedina
Július Vašek 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Július Vašek, Birth Chart Horoscopes & Signs - Capricorn

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Capricorn

Sun in Capricorn
7°01’

Sun Sign - Zodiac Sign
Capricorn sign is ruled by the planet Saturn, which gives people born under this sign peace, patience, perseverance and ambition. These people are able to put maximum effort into work they have chosen to do or which they were told to do.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Tiger

Tiger (Fire)

Chinese horoscope
The Tiger is usually a very undisciplined worker. People born in the Year of the Tiger are also very irritable nature, and don’t like to follow others. They have problem with authority and generally will challenge their superiors. They are the naturally born leaders and revolutionaries.
Apple

Apple Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Apple tree are usually pleasant, and have a special charisma. When dealing with others they are usually warm and generous. They are contemplative and willing to embark on any adventure.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
29

Birthday 29th - Chaos

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and perceptive. They have a great potential for extra-sensory perception. They have the ability to find truth and wisdom. They have excellent thinking processes. Spiritual activity is very important.

Július Vašek 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Július Vašek - actor

Július Vašek was born on December 29, 1926 in Nové Zámky
Július Vašek at:
Wikipedia.orgJúlius Vašek full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 19th
(Today)
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) actor
Itálie Alessandra Martines
(*1963) actress, dancer
Finsko Mika Waltari
(*1908) writer, translator
Spojené státy Frances Farmer
(*1913) actress
Spojené státy Cass Elliot
(*1941) singer
Július Vašek
Planet positions:
SunSun
Capricorn
7°01’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Sagittarius
20°14’
 
VenusVenus
Capricorn
16°11’
 
MarsMars
Taurus
7°31’
 
JupiterJupiter
Aquarius
25°47’
 
SaturnSaturn
Sagittarius
2°59’
 
UranusUranus
Pisces
25°45’
 
NeptuneNeptune
Leo
26°45’
R
PlutoPluto
Cancer
15°01’
R
NodeNode (M)
Cancer
7°06’
R
LilithLilith (M)
Virgo
22°36’
 
ChironChiron
Aries
27°34’
R
Elements:
3xFireFire
4xEarthEarth
1xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
September 20th
(Tomorrow)
Itálie Sophia Loren
(*1934) actress
Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) american writer, columnist, politician
Itálie Asia Argento
(*1975) actress
Francie Sabine Azéma
(*1949) actress
Spojené státy Yuna Itō
(*1983) actress, singer
Famous people who passed away on September 19th
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) founder of banker Rothschild dynasty
Spojené státy James Garfield
(*1831 - 1881) 20th President of the United States
Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) writer, actress
Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrologer
Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) philosopher

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Taurus Taurus
Show calendar »