Kamila Magálová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Kamila Magálová - Birth Chart
(Kamila Slováková)

Gender:
Female
Birth:
*1950
Country:
Age:
69 years
Occupation:
actress

Kamila Magálová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1950 (?)
House system:
no system (?)
(Kamila Magálová 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Kamila Magálová
Date of Birth Year *1950
(actress, instagram)

Kamila Magálová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - 13. komnata Kamily Magálové
(2014) - Chrobák v hlave
(2013) - Zlatý časy!
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Herecké legendy (TV series)
(2013) - Terapie II. (TV series)
(2013) - Tančiareň
(2013) - Kolonáda (TV series)
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Líbáš jako ďábel
(2012) - Filmoviedky: Evina krížová cesta - náhradná matka
(2011) - Legendy popu
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Jak se točil seriál Terapie
(2011) - Terapie (TV series)
(2010) - Tomu neuveríš
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - TACHO
(2009) - Tajomstvo mojej kuchyne
(2009) - Mini Talent show
(2009) - 13. komnata Kamily Magálové
(2009) - Zasaženi bleskem
(2009) - Rádio (TV series)
(2009) - Odsúdené (TV series)
(2009) - You Kiss Like a God
(2008) - Úsmevy z archívu
(2008) - Taký bol ...
(2008) - Radosť zo života (TV series)
(2008) - Gen.sk (TV series)
(2007) - Takí sme boli
(2007) - SOS 100 - Narodeninový špeciál
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV series)
(2006) - Portrét
(2006) - Čétéčko
(2005) - Všechnopárty
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Anjeli strážni
(2004) - Ruth to vidí jinak
(2003) - Varený a pečený
(2003) - Inkognito
(2003) - O Ječmínkovi
(2002) - Varím, varíš, varíme a pečieme
(2001) - Zlatý chlieb
(1999) - Soirée z Mlynskej doliny
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Aj múdry schybí
(1998) - Opojenie z premeny
(1997) - Silvester z minulých rokov
(1996) - Herodes a Herodias
(1995) - Maliar izieb
(1995) - Divadelná komédia
(1994) - Gala Borisa Filana
(1994) - Dvaja muži pod posteľou
(1993) - Divadelná pieseň
(1992) - Výstrel na Bonaparta
(1992) - Čo rozprávala teta Srna (TV series)
(1991) - Rozruch na onkológii
(1991) - Pravda
(1991) - Amonina pomsta
(1990) - Útrapy z rozumu
(1990) - Rozmar starej dámy
(1990) - Fuente ovejuna
(1989) - Prorok Rak
(1989) - Nebojte sa prvákov
(1989) - Medveď
(1988) - Veštba
(1988) - Venček pre starého otca
(1988) - Veľká rošáda
(1988) - Ukradnutý biely slon
(1988) - Slečna Júlia
(1988) - Mária Stuartová
(1988) - Chlapská dovolenka
(1988) - Eugen Onegin
(1988) - Dva tucty červených ruží
(1987) - Začiatok sezóny
(1987) - Smrť s fotografiou
(1986) - Muzikál,muzikál;Kamila ako sladké trápenie
(1986) - Šťastie na dobierku
(1986) - Rodina Tjaeldeovcov
(1986) - Pro forma
(1985) - Silvestrovské predsavzatia
(1985) - Ako dve hrdličky
(1984) - Zem menom láska
(1984) - ABECEDA
(1984) - Všichni mají talent
(1984) - O sláve a tráve
(1984) - O mužoch, ženách a deťoch
(1984) - Keď jubilant plače
(1984) - Kamila ako zlo, ktoré nepoznáme
(1984) - The False Prince
(1984) - Dom pod morušou
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Radosť žiť
(1983) - Pozrite sa! (TV series)
(1983) - Pani z mora
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV series)
(1983) - Malvína z Bretónska
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1983) - Krokodíl
(1983) - Jožko Púčik a jeho kariéra
(1982) - Život bez konca (TV series)
(1982) - Vinník bez viny?
(1982) - Krkavci
(1982) - Chlap prezývaný Brumteles
(1982) - Chlapec s husľami
(1982) - Hra na kocúra
(1982) - Guľôčky
(1982) - Clavijo
(1981) - Populárne melódie
(1981) - Čaj o piatej
(1981) - Úspech
(1981) - Škola žien
(1981) - Stena
(1981) - Služobná cesta
(1981) - Obyčajné rozmery
(1981) - Nie je všedný deň
(1981) - Fatamorgána
(1981) - Ďuro-Truľo
(1981) - Dozrievanie
(1980) - Zbraně noci - síla dne
(1980) - Záhrada plná plienok
(1980) - Sivá hmla
(1980) - Generálka
(1980) - Falošný peniaz
(1980) - Demokrati
(1980) - Bakalári (TV series)
(1980) - A teraz sa rozhodni (TV series)
(1980) - Ach, tá láska pozemská
(1979) - Je tu leto
(1979) - Žiadne veľké slová
(1979) - Oco, mama a ja (TV series)
(1979) - Eugen Onegin
(1978) - Recepty na šťastie
(1978) - Ktosi je za dverami
(1978) - Žena úspešného muža
(1978) - Zem
(1978) - Spolužiak
(1978) - Riziko
(1978) - Príbeľská vzbura Janka Kráľa
(1978) - Parížsky život
(1977) - Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru
(1976) - Zenovo vedomie
(1976) - Najvzdialenejšia hviezda na nebi
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1976) - Deväť opustených kabeliek
(1976) - Americká tragédia
(1975) - Poškolák
(1975) - Jurát
(1974) - Viktória Régia
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Parížski mohykáni (TV series)

Kamila Magálová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
23°33’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Tiger

Tiger (Metal)

Chinese horoscope
The Tiger is usually a very undisciplined worker. People born in the Year of the Tiger are also very irritable nature, and don’t like to follow others. They have problem with authority and generally will challenge their superiors. They are the naturally born leaders and revolutionaries.
Chestnut

Chestnut Tree

Celtic tree horoscope
Chestnut tree is a tough tree that is fighting for its space, but it can generously endow its surroundings with its fruits and possibility to relax in the shade of its bushy crown. Chestnut people have a deeply rooted sense for justice and are able to fight vigorously for the right cause.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
16

Birthday 16th - Directness

Numerology - Birthday Number
These people have a clear opinion on what is right and wrong in life. They fight intolerance. They are very observant. They have a sense of harmony. They are tender and sweet. They try to get along with others and understand their needs.

Kamila Magálová 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Kamila Magálová - actress

Kamila Magálová was born Year *1950 in Slovak City
Kamila Magálová at:
Wikipedia.orgKamila Magálová full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 21st
(Today)
Spojené státy Bill Murray
(*1950) actor, scriptwriter
Spojené státy Stephen King
(*1947) author of horror, supernatural fiction, suspense, science fiction, and fantasy
Kanada Leonard Cohen
(*1934) composer, guitarist, singer, writer, actor, poet
Spojené státy Ethan Coen
(*1957) director, scriptwriter
Velká Británie H. G. Wells
(*1866) writer
Kamila Magálová
Planet positions:
SunSun
Scorpio
23°33’
 
MoonMoon
Aquarius
(?)
 
MercuryMercury
Sagittarius
2°06’
 
VenusVenus
Scorpio
24°11’
 
MarsMars
Capricorn
7°43’
 
JupiterJupiter
Aquarius
28°29’
 
SaturnSaturn
Virgo
29°38’
 
UranusUranus
Cancer
9°03’
R
NeptuneNeptune
Libra
18°23’
 
PlutoPluto
Leo
19°51’
 
NodeNode (M)
Pisces
25°11’
R
LilithLilith (M)
Gemini
4°21’
 
ChironChiron
Sagittarius
21°03’
 
Elements:
2xFireFire
2xEarthEarth
4xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
September 22nd
(Tomorrow)
Ukrajina Paul Muni
(*1895) actor
Austrálie Nick Cave
(*1957) composer, singer, writer, actor
Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) writer
Itálie Andrea Bocelli
(*1958) singer
Velká Británie Michael Faraday
(*1791) physicist, chemist
Famous people who passed away on September 21st
Dánsko King Haakon VII
(*1872 - 1957) King of Norway
Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) poet, novelist
Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) philosopher
Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) athlete, sprinter
Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) businesswoman

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Scorpio Scorpio
Show calendar »