Karel Augusta wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Karel Augusta - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 62 years
Death:
Occupation:
actor

Karel Augusta - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
20 June 1935 - uknown time (?)
House system:
no system
(Karel Augusta 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Karel Augusta
Date of Birth - Jun 20, 1935
(actor, instagram)

Karel Augusta - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2005) - Nezničitelný Vladimír Menšík
(2003) - Předčasná úmrtí: Herec od Boha
(1999) - Plunkett & Macleane
(1998) - Ďábelská hora
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Milenka dvou pánů
(1997) - Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje!
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Růženo!
(1995) - Poslední slovo
(1995) - Malostranské humoresky
(1995) - Divoké pivo
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1995) - Aneta (TV series)
(1994) - Znovu Na Vlachovce
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1994) - Andělské oči
(1993) - Iveta Bartošová: Smím dál I. (music video)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Stalingrad
(1993) - The Trial
(1993) - Maigret se défend
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Šplhající profesor
(1992) - Osvětová přednáška v Suché Vrbici
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
(1991) - Wolfgang A. Mozart
(1991) - Území bílých králů (TV series)
(1991) - Osudné dveře
(1991) - A Man Who Rose in Price
(1990) - Silnější než já
(1989) - Smrt v kruhu
(1989) - Sestra Amáta
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Poklad rytíře Miloty
(1989) - Divoká srdce
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Případ medvědí jeskyně
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Kamarád do deště
(1988) - Čekání na Patrika
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1987) - Narozeniny režiséra Z. K.
(1986) - Robotóza
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Moře nikdy neuvidím
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - O loupežníku Olbramovi
(1985) - O chamtivém strašidle
(1985) - Křídlovka pro Majoránka
(1985) - A co ten ruksak, králi?
(1984) - Tlustý pradědeček
(1984) - Štěstí
(1984) - Šéfe, jdeme na to!
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - O nosaté čarodějnici
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1984) - Komedie s růžemi
(1984) - Honza a tři zakleté princezny
(1984) - Hele, on letí!
(1984) - Bandité
(1984) - ...a zase ta Lucie!
(1983) - Svatební cesta do Jiljí
(1983) - Modré z nebe
(1983) - Levé křídlo
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1983) - Domeček plný koleček
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Vítr v kapse
(1982) - Švédská zápalka
(1982) - Šéfe, to je věc!
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - The Death of a Talented Cobbler
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Kvůli mně přestane
(1982) - Jak svět přichází o básníky
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV series)
(1981) - Výfuk
(1981) - Spieva skoro celá rodina
(1981) - Pytláci
(1981) - Pošťácká pohádka
(1981) - Gosti iz galaksije
(1981) - Kačenka
(1981) - Eugene Among Us
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - Plavci v pohádce
(1980) - Waiter, Scarper!
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Veronika, prostě Nika
(1980) - Útěky domů
(1980) - Romaneto
(1980) - Půl domu bez ženicha
(1980) - Pleš
(1980) - Něco je ve vzduchu
(1980) - Mít tak holku na hlídání
(1980) - Lucy the Menace of Street (TV series)
(1980) - Loupežnická pohádka
(1980) - Krakonoš a lyžníci
(1980) - Blázni, vodníci a podvodníci
(1979) - Z melodie do melodie aneb Televizní samoobsluha
(1979) - Jarní výlet
(1979) - Zlatí úhoři
(1979) - Zkoušky z dospělosti (TV series)
(1979) - Tvář za sklem
(1979) - Tím pádem
(1979) - Švec Janek v pohádkové zemi
(1979) - Pan Vok odchází
(1979) - Nebožtíci na bále
(1979) - Na pytlácké stezce
(1979) - Láďo, ty jsi princezna!
(1979) - Kam nikdo nesmí
(1979) - Jak se naučit švédsky
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Historky z Ražické bašty
(1979) - Dům pro Helenu
(1979) - Dívka světových parametrů
(1979) - Causa Králík
(1979) - Božská Ema
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Vražedné pochybnosti
(1978) - Vdovcovy intimní večery
(1978) - Úplně beznadějný případ
(1978) - Taugenichts
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Stříbrná pila (TV series)
(1978) - Princ a Večernice
(1978) - Plácek
(1978) - Panna a netvor
(1978) - Od zítřka nečaruji
(1978) - Muž s orlem a slepicí
(1978) - Miluji Tě
(1978) - Der Schneider von Ulm
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1978) - Guernica
(1978) - Černá ovce
(1977) - Zlaté rybky
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Uloupený smích
(1977) - Tri šťastné čerešne
(1977) - Talíře nad Velkým Malíkovem
(1977) - Sázka na třináctku
(1977) - Řeknem si to příští léto
(1977) - Proč nevěřit na zázraky
(1977) - Podivný výlet
(1977) - O Honzovi a Barušce
(1977) - Time Out
(1977) - Král jelenem
(1977) - Koncert pro mantinely
(1977) - 'Okay, Boss...!'
(1977) - Jak se točí Rozmarýny
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1977) - Hodina pravdy
(1977) - Fanda
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1976) - Parta hic
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Konečně si rozumíme
(1976) - Hodně štěstí!
(1976) - Dobrý den, město
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Tobě hrana zvonit nebude
(1975) - Skopová kýta
(1975) - Romance za korunu
(1975) - Rodič
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Pan Tau se vrací
(1975) - Pan Tau a příliš velký balón
(1975) - Pan Tau a pes kozopes
(1975) - Pan Tau a Aladinova lampa
(1975) - Boys Will Be Boys
(1975) - Na konci světa
(1975) - The Cape of Good Hope
(1975) - Hřiště
(1975) - Holka na zabití
(1975) - Zaklęte rewiry
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - Enyky Benyky
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - V každém pokoji žena
(1974) - Televize v Bublicích aneb Bublice v televizi
(1974) - Slovácko sa nesúdí (TV series)
(1974) - Noc oranžových ohňů
(1974) - Kvočny a Král
(1974) - Královský gambit
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1974) - Holky z porcelánu
(1973) - Zlateh the Goat
Karel Augusta 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Karel Augusta, Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
28°13’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Pig

Pig (Wood)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Aspen

Aspen Tree

Celtic tree horoscope
People under the rule of Aspen have a very varied life. They have adventurous character that often goes hand in hand with diverse abilities. They can do everything with great enthusiasm; they are able to sacrifice everything for a thing or a person. They do everything with all their energy and vigour.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
20

Birthday 20th - Intuition

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, loyal and kind. their partner is very important to them. Love relationship plays an important role. They are patient. They need love and tenderness. They seek harmony.

Karel Augusta 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Karel Augusta - actor

Karel Augusta was born on June 20, 1935 in Prague
Karel Augusta at:
Wikipedia.orgKarel Augusta full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 21st
(Today)
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) actress
Rusko Nikita Mikhalkov
(*1945) director, actor
Japonsko Ken Watanabe
(*1959) actor
Brazílie Pelé
(*1940) soccer player
Spojené státy Kim Kardashian
(*1980) actress, model
Karel Augusta
Planet positions:
SunSun
Gemini
28°13’
 
MoonMoon
Aquarius
(?)
 
MercuryMercury
Cancer
0°08’
R
VenusVenus
Leo
13°18’
 
MarsMars
Libra
12°16’
 
JupiterJupiter
Scorpio
14°05’
R
SaturnSaturn
Pisces
10°13’
 
UranusUranus
Taurus
4°26’
 
NeptuneNeptune
Virgo
11°59’
 
PlutoPluto
Cancer
24°51’
 
NodeNode (M)
Capricorn
23°13’
R
LilithLilith (M)
Virgo
7°20’
 
ChironChiron
Gemini
11°48’
 
Elements:
1xFireFire
3xEarthEarth
5xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
October 22nd
(Tomorrow)
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) actor, director
Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) actor
Francie Catherine Deneuve
(*1943) actress
Japonsko Joan Fontaine
(*1917) actress
Jamajka Shaggy
(*1968) singer
Famous people who passed away on October 21st
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) actor, director
Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) novelist, poet, painter, pioneer of the Beat Generation
Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) soccer player
Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astrologer
Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) serial killer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Cancer Cancer
Show calendar »