Karel Bělohradský wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Karel Bělohradský - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 68 years
Death:
Occupation:
actor

Karel Bělohradský - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
17 November 1943 - uknown time (?)
House system:
no system
(Karel Bělohradský 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Karel Bělohradský
Date of Birth - Nov 17, 1943
(actor, instagram)

Karel Bělohradský - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2009) - První krok (TV series)
(2008) - Ošklivka Katka (TV series)
(2008) - Oběti: Karambol
(2008) - Bathory
(2006) - Poslední sezona (TV series)
(2005) - Náves (TV series)
(2004) - Místo nahoře (TV series)
(2003) - Oběti: Jiný člověk
(2003) - Paradise Found
(2002) - Weg!
(2002) - Hart's War
(2001) - Den, kdy nevyšlo slunce
(2001) - Swimming Pool - Der Tod feiert mit
(1999) - Zprávy z domova
(1999) - Hotel Herbich (TV series)
(1998) - Kinetická encyklopedie všehomíra (TV series)
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1996) - Tödliches Schweigen
(1995) - Divoké pivo
(1994) - Vekslák aneb Staré zlaté časy
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1993) - Swingaři
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV series)
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1991) - Panenka s porcelánovou hlavičkou
(1991) - Kafka
(1990) - O zapomnětlivém černokněžníkovi
(1989) - Volná noha
(1989) - Slunce, seno a pár facek
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Dva lidi v ZOO
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Dlouhá míle (TV series)
(1988) - Vlastně se nic nestalo
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1987) - O princezně Jasněnce a létajícím ševci
(1987) - The Reckless Fellows
(1986) - Papilio
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Není sirotek jako sirotek
(1986) - Domácí lékař
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Jubileum
(1985) - Hledám dům holubí
(1985) - Dobré světlo
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - Poklad hraběte Chamaré
(1984) - Kukulka w ciemnym lesie
(1984) - Komediant
(1983) - Oči pro pláč
(1983) - Fandy, ó Fandy
(1982) - Zahrada dětí
(1982) - Skazka stranstvij
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Dobrá Voda (TV series)
(1981) - Front v tylu vraga
(1981) - V podstatě jsme normální
(1981) - Vdova po dvou mužích
(1980) - Útěky domů
(1980) - The Medal
(1979) - Žena pro tři muže
(1979) - Tím pádem
(1979) - Postavení mimo hru
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - Causa Králík
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Vražedné pochybnosti
(1978) - Stříbrná pila (TV series)
(1978) - Sólo pro starou dámu
(1978) - Pumpaři od Zlaté podkovy
(1978) - Poplach v oblacích
(1978) - Pod Jezevčí skálou
(1978) - Od zítřka nečaruji
(1978) - Kulový blesk
(1978) - Hrozba
(1977) - Tomorrow I'll Wake Up and Scald Myself with Tea
(1977) - Chajrcham öndör chá bajna?
(1977) - Time Out
(1976) - Vánoce u Matěnů
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Dům Na poříčí
(1976) - Čas lásky a naděje
(1975) - Zrcadlo pro Kristýnu
(1975) - The Cape of Good Hope
(1975) - Můj brácha má prima bráchu
(1975) - Zaklęte rewiry
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Televize v Bublicích aneb Bublice v televizi
(1974) - Noc oranžových ohňů
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - The Man from London
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Kdo hledá zlaté dno
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Zlá noc
(1973) - Poputnyj větěr
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Horká zima
(1972) - Homolka a tobolka
(1972) - Cesty mužů
(1972) - Bitva o Hedviku
(1972) - Operation Bororo
(1971) - Vražda v hotelu Excelsior
(1971) - Tatínek na neděli
(1971) - Svědectví mrtvých očí
(1971) - Psi a lidé
(1970) - The Great Unknown
(1970) - Valerie a týden divů
(1970) - So Bye-Bye
(1970) - Svatby pana Voka
(1970) - Romanetto
(1970) - Návštěvy
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - The Witch Hunt
(1969) - The Seventh Day, the Eighth Night
(1969) - Adelheid
(1968) - Můj dům - můj hrad
(1968) - Královský omyl
(1968) - Farářův konec
Karel Bělohradský 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Karel Bělohradský, Birth Chart Horoscopes & Signs - Scorpio

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Scorpio

Sun in Scorpio
24°15’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Scorpio can think very clearly, they have a good judgement and can assess situations very well. They also have a good memory and a very creative mind, which is characterised by its originality.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Goat

Goat (Water)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Chestnut

Chestnut Tree

Celtic tree horoscope
Chestnut tree is a tough tree that is fighting for its space, but it can generously endow its surroundings with its fruits and possibility to relax in the shade of its bushy crown. Chestnut people have a deeply rooted sense for justice and are able to fight vigorously for the right cause.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
17

Birthday 17th - Capability

Numerology - Birthday Number
These people are strong and courageous. They are sensitive and ambitious. They are very observant. They are efficient, quick-witted and hardworking. They have leadership skills. Romantic relationship is very important for them. They are social.

Karel Bělohradský 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Karel Bělohradský - actor

Karel Bělohradský was born on November 17, 1943 in Prague
Karel Bělohradský at:
Wikipedia.orgKarel Bělohradský full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 24th
(Today)
Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) actor
Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Howard Hughes
(*1905) director, aviator, founder and owner of Hughes Aircraft, one of the richest people in the 70s
Spojené státy Francis Scott Fitzgerald
(*1896) scriptwriter
Spojené státy Franklin C. Mars
(*1884) business magnate, founder of Mars, Inc. (chocolate candy)
Karel Bělohradský
Planet positions:
SunSun
Scorpio
24°15’
 
MoonMoon
Cancer
(?)
 
MercuryMercury
Scorpio
28°19’
 
VenusVenus
Libra
7°37’
 
MarsMars
Gemini
19°15’
R
JupiterJupiter
Leo
25°57’
 
SaturnSaturn
Gemini
25°18’
R
UranusUranus
Gemini
7°20’
R
NeptuneNeptune
Libra
3°33’
 
PlutoPluto
Leo
8°44’
R
NodeNode (M)
Leo
10°32’
R
LilithLilith (M)
Leo
19°38’
 
ChironChiron
Virgo
14°00’
 
Elements:
3xFireFire
0xEarthEarth
5xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
September 25th
(Tomorrow)
Spojené státy Will Smith
(*1968) singer, actor
Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Michael Madsen
(*1957) actor
Spojené státy Michael Douglas
(*1944) actor, director
Spojené státy Mark Hamill
(*1951) actor
Famous people who passed away on September 24th
Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchemist, astrologer, physician, theologian
Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) writer
Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politician
Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) murderess
Francie Eric Borel
(*1978 - 1995) mass killer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »