Karel Gott wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Karel Gott - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1939
Country:
Age:
80 years
Occupation:
singer

Karel Gott - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1939 (?)
House system:
Placidus
Birth data source (Rodden Rating):
Taeger, Astro.com (C)
(Karel Gott 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Karel Gott
Date of Birth - Year *1939
(singer, instagram)

Karel Gott - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Zlatá Lýra
(2016) - Decibely lásky
(2015) - TýTý 2014
(2015) - Karel Gott: Miláčik nášho národa skolaboval
(2015) - Ekologický Oskar
(2015) - Český slavík Mattoni 2015
(2015) - Ceny Anděl 2014
(2015) - Václav Hybš 80
(2015) - Tajemství Pavla Zedníčka
(2015) - Tajemství Jiřího Suchého
(2014) - Těžkej Pokondr: Kníra mám (music video)
(2014) - Zlatá hokejka 2014
(2014) - X Factor
(2014) - TýTý 2013
(2014) - Srdce pro děti 2014
(2014) - CHART SHOW
(2014) - Český Slavík Mattoni 2014
(2014) - ČESKÁ MISS 2014
(2014) - Ceny Anděl 2013
(2014) - Atlet roku 2014
(2014) - Karel Gott 2014
(2014) - Karel Gott Tour 2014
(2014) - Dědictví 2
(2013) - 60 pečetí
(2013) - TýTý 2012
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Srdce pro děti 2013
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Krása pomoci
(2013) - Kouzelný Silvestr
(2013) - Galashow 60
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Český slavík Mattoni 2013
(2013) - Atlet roku 2013
(2013) - Adventní koncerty 2013
(2013) - Tajemství Lucie Bílé
(2013) - Show!
(2013) - Felix 70
(2013) - Škoda lásky (TV series)
(2012) - Karel Gott a Olga Lounová: Dál za obzor (music video)
(2012) - Buty: Píseň práce (music video)
(2012) - 18 je jen začátek
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - To nejlepší ze Slavíků
(2012) - Tajemství Karla Svobody
(2012) - Srdce pro děti 2012
(2012) - Sazka Fotbalista roku 2011
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Možná přijde i charita
(2012) - Hlas Česko Slovenska
(2012) - Český slavík Mattoni 2012
(2012) - Český lev 2011
(2012) - Atlet roku 2012
(2012) - Tajemství Waldemara Matušky
(2012) - Tajemství Michala Davida
(2012) - Tajemství Karla Gotta
(2012) - Tajemství Josefa Dvořáka
(2012) - Marta Kubišová 70
(2012) - Karel Gott 2012
(2011) - Trumfy Miroslava Donutila
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Splněná přání - Srdce pro děti
(2011) - Silvestr na pláži
(2011) - Lucie Bílá 011
(2011) - Legendy popu
(2011) - Český slavík Mattoni 2011
(2011) - Česko Slovensko má talent 2
(2011) - Česká hvězda 2011
(2011) - Česká hlava 2011
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Atlet roku 2011
(2011) - 24 hodin s... (TV series)
(2011) - Tajemství Jiřiny Bohdalové
(2011) - Inventura Febia: Pop-idoly doby
(2011) - Ahoj, Marie!
(2011) - Ivan Mládek: Jožin z bažin a další největší hity
(2010) - Kabát: Banditi di Praga (music video)
(2010) - Bushido feat. Karel Gott - Für immer jung (music video)
(2010) - 80 let Divadla Spejbla a Hurvínka
(2010) - VIP zprávy
(2010) - TýTý 2009
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Slovenka roka 2010
(2010) - Slavná hudební čísla
(2010) - Prominenti
(2010) - Lidovky mého srdce
(2010) - Kapka naděje
(2010) - Deset zastavení s mistry zábavy
(2010) - Český slavík Mattoni 2010
(2010) - Adela show
(2010) - Václav Hybš - muzikantská legenda
(2010) - Příběhy slavných: Walda
(2010) - Michal David 50 - Mejdan roku
(2010) - Koncert Evy Urbanové a Karla Gotta v Lucerně 2010
(2010) - Fernsehlieblinge (TV series)
(2010) - ČT Live - Alphaville
(2010) - Time You Chang
(2009) - PSH: H.P.T.N. (music video)
(2009) - 70 minut s Evou Pilarovou a jejími hosty
(2009) - Zůstanu svůj
(2009) - TýTý 2008
(2009) - Slavné parodie
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Semafor "50"
(2009) - Karneval na Barrandově
(2009) - Český slavík Mattoni 2009
(2009) - Česko - Slovenská SuperStar
(2009) - Tajemství celebrit
(2009) - Příběhy slavných-Nakloněná rovina Karla Hály (TV series)
(2009) - Lucie Bílá Best of Video
(2009) - Karel Gott 70
(2009) - Fenomén Gott
(2009) - Veni, Vidi, Vici
(2008) - Hitparáda 80. let (music video)
(2008) - Hitparáda 60. let (music video)
(2008) - Zlaté televizní úsměvy aneb To nejlepší z televizní zábavy
(2008) - X Factor
(2008) - TýTý 2007
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Přísně tajné
(2008) - Modré z neba
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Hvězda mého srdce
(2008) - Elán je Elán
(2008) - Český slavík Mattoni 2008
(2008) - Předčasná úmrtí: Mefistův rytíř
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2008) - ČT Live - Pavel Vrba
(2008) - Taco und Kaninchen
(2008) - Shameless
(2008) - Karel Gott - Zůstanu svůj (Hity 80. let)
(2008) - Karel Gott - Když muž se ženou snídá (Hity 90. let)
(2008) - Comeback (TV series)
(2007) - Semafor - Největší hity 2 (music video)
(2007) - Život je kabaret
(2007) - TýTý 2006
(2007) - Mejdan roku z Václaváku 2007
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - Co nikdy neodnese čas...
(2007) - Atlet roku 2007
(2007) - 13. komnata Jitky Zelenkové
(2007) - S důvěrou a láskou
(2007) - Karel Gott: Stokrát chválím čas: hity 70. let
(2006) - Žito
(2006) - TýTý 2005
(2006) - To nejlepší z televizního humoru
(2006) - Portrét
(2006) - Mejdan roku z Václaváku 2006
(2006) - Extra
(2006) - Český slavík Mattoni 2006
(2006) - Příběhy slavných - Povolání: Vladimír Dvořák
(2006) - Karel Gott - Lady Carneval: Hity 60. let
(2006) - ČT Live - Pavel Sedláček
(2006) - Buďte pozdraven, pane Jouda!
(2006) - Die ProSieben Märchenstunde (TV series)
(2005) - Semafor - Největší hity (music video)
(2005) - Za oponou
(2005) - Vzpomínky nám zůstanou
(2005) - VyVolení
(2005) - Všechnopárty
(2005) - TýTý 2004
(2005) - Šárka!
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Nova sobě
(2005) - Koktejl smíchu
(2005) - Český slavík Mattoni 2005
(2005) - Ať žije Valentýn!
(2005) - Vánoční koncert Karla Gotta
(2005) - Mister Jazz
(2005) - Karel Gott 2005
(2005) - Holka od Červený řeky
(2005) - Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
(2004) - Život plný písniček
(2004) - TýTý 2003
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Tak se ukaž, Silvestře
(2004) - Tak mi tedy řekněte
(2004) - Šlitr mezi nebem a zemí
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Řekněte mi, kdo to je
(2004) - Na mušce
(2004) - Kam zmizel ten starý song
(2004) - Jednou v roce na Vánoce
(2004) - Felix Holzmann: Včera, dnes a zítra
(2004) - Český slavík Mattoni 2004
(2004) - Anjeli strážni
(2004) - Písničku si cestou notoval
(2004) - Lucie Bílá: Láska je Láska
(2004) - Karel Svoboda 65
(2004) - Jak šly dějiny
(2004) - Karel Gott - Sen o Vánocích
(2003) - Vyhlášení ankety TýTý Týdeníku Televize o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2002
(2003) - Silvestrovský božský výběr
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Paškál
(2003) - Odkud já vás znám
(2003) - Český slavík Mattoni 2003
(2003) - Pocta Karlu Hálovi
(2003) - Dětská pyramidová show
(2002) - Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 2001

Karel Gott - Filmography - Composer (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)

Karel Gott - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
Karel Gott - Family and Partner relationships
Family:
(*1976) Ivana Gottová - wife
Other partner relationships:
(*1966) Martina Formanová

Karel Gott, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

ASTROLOGICAL SIGNS
Cancer

Sun in Cancer
20°49’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
Gemini
Moon in Gemini manifests itself by the need for changes and spontaneity. Safety lies in thinking about your feelings and sharing them with others. You can be talkative and you speak skilfully and with ease. This ability can be used in literature, journalism or in counselling.
Cancer
Ascendant (Rising Sign)
With Cancer Ascendant, you need to develop and refine your emotional life. Some people are so emotionally vulnerable that they form a shell around them to protect their soul. The challenge is to find a way to use your sensitivity in order to ensure that you are not overburdened with it.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon
322°50’ (Soli-Lunar Degree)

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Rabbit

Rabbit (Earth)

Chinese horoscope
The Rabbit is usually cautious, sensible and reserved. People born in the Year of the Rabbit want to live in peace and comfort and protect their peaceful life. The Rabbits are extremely gentle creatures - they symbolize charm and kindness. Rabbits exhibit good manners and enjoy beauty.
Elm

Elm Tree

Celtic tree horoscope
Elm characterises people of very trustworthy appearance and calm manners. Calmness, mental well-being and self-control, all this literally radiates from elm people. They can plan everything very carefully and their deliberation is reflected in a great foresight; they are seldom surprised by something.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
14

Birthday 14th - Determination

Numerology - Birthday Number
These people live their life the way they like. They need a safe home environment and a good job. They work hard and can make money. They are good at doing business and at trading. They are considerate, attentive and reliable.

Karel Gott 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Karel Gott - singer

Karel Gott was born Year *1939 in Czech City
Karel Gott at:
Wikipedia.orgKarel Gott full biography - Wikipedia | Astro.comKarel Gott astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comKarel Gott astro-databank Astrotheme
Famous people born on
July 19th
(Today)
Velká Británie Brian May
(*1947) singer, guitarist
Gruzie Vladimir Mayakovsky
(*1893) writer, poet
Velká Británie Benedict Cumberbatch
(*1976) actor
Kyrgyzstán Vitali Klitschko
(*1971) politician, Mayor of Kiev, boxer, actor
Francie Edgar Degas
(*1834) painter
Karel Gott
Planet positions:
SunSun
Cancer
20°49’
12
 
MoonMoon
Gemini
13°40’
11
 
MercuryMercury
Leo
17°20’
2
 
VenusVenus
Cancer
6°11’
12
 
MarsMars
Aquarius
1°59’
7
R
JupiterJupiter
Aries
8°23’
10
 
SaturnSaturn
Taurus
0°27’
10
 
UranusUranus
Taurus
21°08’
11
 
NeptuneNeptune
Virgo
21°00’
3
 
PlutoPluto
Leo
0°46’
1
 
NodeNode (M)
Scorpio
4°36’
4
R
LilithLilith (M)
Aquarius
22°55’
8
 
ChironChiron
Cancer
12°52’
12
 
PF - Part of FortuneFortune
Blíženci
21°21’
11
Houses: (Placidus system)
Cancer
28°30’
Capricorn
28°30’
2:
Leo
15°24’
8:
Aquarius
15°24’
3:
Virgo
6°23’
9:
Pisces
6°23’
Libra
4°53’
Aries
4°53’
5:
Scorpio
13°29’
Taurus
13°29’
6:
Sagittarius
25°21’
Gemini
25°21’
Elements:
5xFireFire
3xEarthEarth
3xAirAir
6xWaterWater
Midpoints:
ASC/MC:
Gemini
1°42’
11
Sun/Moon:
Cancer
2°15’
12
Famous people born on
July 20th
(Tomorrow)
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) actress
Mexiko Carlos Santana
(*1947) composer, guitarist, singer
Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) significant aviation pioneer and designer
Spojené státy Theda Bara
(*1890) actress
Spojené státy Carlos Alazraqui
(*1962) actor
Famous people who passed away on July 19th
Spojené státy James Garner
(*1928 - 2014) actor
Německo Duchess Louise of Mecklenburg-Strelitz
(*1776 - 1810) Queen consort of Prussia, wife of King Frederick William III.
Spojené státy Jack Warden
(*1920 - 2006) actor
Spojené státy Garry Marshall
(*1934 - 2016) actor, director, scriptwriter
Francie Cécile Aubry
(*1928 - 2010) writer, scriptwriter, actress, director

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »