Karel Hábl wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Karel Hábl - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1936
Country:
Age:
83 years
Occupation:
actor

Karel Hábl - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1936 (?)
House system:
no system (?)
(Karel Hábl 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Karel Hábl
Date of Birth - Year *1936
(actor, instagram)

Karel Hábl - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2013) - Elegán ve fraku
(2011) - Rekvalifikace
(2011) - Cizinec a krásná paní
(2010) - Cesty domů (TV series)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV series)
(2009) - Přešlapy (TV series)
(2008) - Cyranův ostrov (TV series)
(2006) - Mezi námi přáteli
(2005) - Bel Ami
(2004) - Clochemerle
(2003) - Po čtyřiceti letech
(2003) - Společník
(2003) - Bankrotáři
(1999) - Vše pro dámu
(1999) - Návštěva staré dámy
(1999) - Der Bunker - Eine todsichere Falle
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - The Firebird
(1997) - Arrowsmith (TV series)
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1995) - Rukama nevinnosti
(1995) - Cesta peklem
(1994) - Nexus 2.431
(1993) - Stalingrad
(1993) - Kaspar Hauser
(1993) - Benito: The Rise and Fall of Mussolini
(1992) - Tvář za sklem
(1990) - Smrt barona Gandary
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Blue-Eyed
(1988) - Sagarmatha
(1988) - Poutníci
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - The Loves of Kafka
(1987) - Smrt Archimedova
(1987) - Pravidlá kruhu
(1987) - Kam, pánové, kam jdete?
(1986) - Gottwald (TV series)
(1986) - Černá punčocha
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Marné cesty holubů
(1985) - Čarovné dědictví
(1985) - Bitva za Moskvu
(1984) - Paragrafy na kolech (TV series)
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Amadeus
(1983) - Tři mušketýři
(1983) - „Babičky dobíjejte přesně!“
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Únos Moravanky
(1982) - Příhody pana Příhody
(1982) - Skazka stranstvij
(1982) - Když rozvod, tak rozvod
(1981) - Křtiny
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Lucy the Menace of Street (TV series)
(1980) - Hra o královnu
(1980) - Blázni, vodníci a podvodníci
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Pan Vok odchází
(1979) - Love between the Raindrops
(1979) - Čas pracuje pro vraha
(1978) - Ztrácím tě, lásko
(1978) - Vražedné pochybnosti
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Rudý primátor
(1978) - Pumpaři od Zlaté podkovy
(1978) - Mladý muž a bílá velryba
(1978) - Leť, ptáku, leť!
(1977) - Tomorrow I'll Wake Up and Scald Myself with Tea
(1977) - Všichni proti všem
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Pasiáns
(1977) - Magermilchbande, Die (TV series)
(1977) - Kufr plný nadějí
(1977) - Honza málem králem
(1976) - Půjčka
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1976) - Léto s kovbojem
(1975) - Tobě hrana zvonit nebude
(1975) - Na konci světa
(1975) - Město nic neví
(1975) - Letní romance
(1975) - Král tuláků
(1975) - Kapři pro Wehrmacht
(1975) - Holka na zabití
(1974) - Za volantem nepřítel
(1974) - Sokolovo
(1974) - Sirius
(1974) - Poslední ples na rožnovské plovárně
(1974) - Poslední královna
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Zatykač na královnu
(1973) - Schüsse in Marienbad
(1973) - Němí
(1973) - Hroch
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Půlnoční kolona
(1972) - Lupič Legenda
(1971) - Ženy v ofsajdu
(1971) - Chance
(1971) - Straw Hat
(1971) - Princ Bajaja
(1971) - Lekce
(1971) - Člověk není sám
(1970) - Pan Tau im Schnee
(1970) - Návštěvy
(1970) - Na kolejích čeká vrah
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1969) - Slasti Otce vlasti
(1969) - Přehlídce velím já!
(1969) - Pan Tau geht in die Schule
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Hrozné děti
(1969) - Adelheid
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1968) - Ohlédnutí
(1968) - The Marathon
(1968) - Jarní vody
(1968) - České pohádky: Jak se Honza hádal s králem
(1967) - Já, spravedlnost
(1967) - A Game without Rules
(1966) - The Treasure of a Byzantine Merchant
(1965) - 7 zabitých
(1964) - Dvanáct
(1963) - Na laně
(1963) - Náboj
(1962) - Vánice
(1962) - Koffer mit Dynamit
(1962) - Černá dynastie
(1961) - Spadla s měsíce
(1961) - Muž z prvního století
(1961) - Kde řeky mají slunce
(1960) - Osení

Karel Hábl, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
14°12’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Rat

Rat (Fire)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Fir

Fir Tree

Celtic tree horoscope
The Fir people are very hardworking and talented, endowed with cool beauty and dignity. They can do any job or solve any problem with their special originality, and most of their efforts will lead to a successful end.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
6

Birthday 6th - Harmony

Numerology - Birthday Number
These people need love and warmth of home. They do everything to achieve harmony. They seek a partner for the whole life. They are kind, sensitive, considerate, and ingenuous. They love their family and other people. They live ordinary married life.

Karel Hábl 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Karel Hábl - actor

Karel Hábl was born Year *1936 in Czech City
Karel Hábl at:
Wikipedia.orgKarel Hábl full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 23rd
(Today)
Kanada Ryan Reynolds
(*1976) actor
Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) composer
Švýcarsko Felix Bloch
(*1905) physicist
Spojené státy Barron Hilton
(*1927)
Spojené státy Michael Crichton
(*1942) writer, scriptwriter
Karel Hábl
Planet positions:
SunSun
Cancer
14°12’
 
MoonMoon
Aquarius
(?)
 
MercuryMercury
Gemini
25°57’
 
VenusVenus
Cancer
16°09’
 
MarsMars
Cancer
7°05’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
16°30’
R
SaturnSaturn
Pisces
22°31’
R
UranusUranus
Taurus
8°57’
 
NeptuneNeptune
Virgo
14°27’
 
PlutoPluto
Cancer
26°35’
 
NodeNode (M)
Capricorn
2°59’
R
LilithLilith (M)
Libra
20°04’
 
ChironChiron
Gemini
19°19’
 
Elements:
1xFireFire
3xEarthEarth
3xAirAir
6xWaterWater
Famous people born on
October 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) actor, director
Francie Gilbert Bécaud
(*1927) actor, singer
Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) psychology professor, member of nonviolent anti-Nazi group White Rose
Německo Walter Buch
(*1883) lawyer
Francie Jean-Claude Pascal
(*1927) actor, singer
Famous people who passed away on October 23rd
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) actor
Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinarian, inventor of Dunlop tires
Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) fashion designer
Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automotive pioneer, co-founder of Renault
Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) writer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »