Karel Heřmánek wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Karel Heřmánek - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1947
Country:
Age:
72 years
Occupation:
actor

Karel Heřmánek - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1947 (?)
House system:
no system (?)
(Karel Heřmánek 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Karel Heřmánek
Date of Birth - Year *1947
(actor, instagram)

Karel Heřmánek - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - James Cole - Lobotom Music (music video)
(2015) - Všechny moje lásky (TV series)
(2015) - The Seven Ravens
(2015) - Hunters and Victims
(2014) - Jakub a jeho pán
(2014) - Dědictví 2
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Revival
(2013) - I Have a Body There
(2012) - Život je krásný, RARÍÍÍJÁÁÁ
(2012) - Film o filmu Kozí příběh se sýrem
(2012) - The Treasure
(2012) - Goat Story 2
(2012) - Gympl s (r)učením omezeným (TV series)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV series)
(2008) - Goat Story: The Old Prague Legends
(2007) - Trapasy (TV series)
(2005) - Film o filmu: Příběhy obyčejného šílenství
(2005) - Wrong Side Up
(2004) - Černí baroni (TV series)
(2003) - Volejte Novu
(2001) - Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka
(2001) - Duch český (TV series)
(2000) - První pomoc
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Divided We Fall
(2000) - Der Bär ist los
(1998) - Three Kings (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1996) - Kolya
(1996) - Boomerang
(1996) - Bohatství slečny Kronkiové
(1995) - Malostranské humoresky
(1994) - Štace
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Divadelní román
(1994) - Díky za každé nové ráno
(1993) - Zámek v Čechách
(1993) - Stalingrad
(1992) - Zrcadlení Evalda Schorma
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1991) - Hodina obrany
(1991) - Co teď a co potom: Dno
(1991) - Co teď a co potom? (TV series)
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Šípková Růženka
(1990) - Přísahám a slibuji (TV series)
(1990) - O zapomnětlivém černokněžníkovi
(1990) - O Radkovi a Mileně
(1990) - Chybná diagnóza
(1990) - Dobroděj
(1989) - V tomhle zámku straší, šéfe!
(1989) - Uzavřený okruh
(1989) - Útěk ze seriálu
(1989) - Supersen
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Čajová Julie
(1988) - Vyjdi ze stínu
(1988) - Proces s vrahy Martynové
(1988) - O kouzelnici Klotýnce
(1988) - Na dvoře je kůň, šéfe
(1988) - Lékaři
(1988) - Láska na inzerát
(1988) - Autumn Milk
(1987) - Setkání
(1987) - Polom v bezvětří (TV series)
(1987) - Nejdelší cesta
(1987) - Kam, pánové, kam jdete?
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Výsledek testu
(1986) - Vlček
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Forbidden Dreams
(1986) - Smích se lepí na paty
(1986) - Pěsti ve tmě
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Každý má svůj den
(1985) - Žáku Kašíku, nežeň se!
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Přezůvky Štěstěny
(1985) - Pohlaď kočce uši
(1985) - Nebožtík si nepřál květy
(1985) - Jeden den v hostinci U klidného spánku
(1985) - Dobré světlo
(1985) - Dialogy pro klarinet, cimbál a bicí
(1985) - A co ten ruksak, králi?
(1984) - Všichni musí být v pyžamu
(1984) - Všechno nebo nic
(1984) - Šéfe, vrať se!
(1984) - Šéfe, jdeme na to!
(1984) - Give the Devil His Due
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Dům u tří vlaštoviček
(1984) - Druhý tah pěšcem
(1984) - Adam a Eva (TV series)
(1983) - The Magpie in the Wisp
(1983) - Psí kůže
(1983) - Píseň o plané růži
(1983) - Pánská jízda
(1983) - Domeček plný koleček
(1983) - Brakýři
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Šílený kankán
(1982) - Šéfe, to je věc!
(1982) - Společnost s ručením omezeným
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Chuť vody
(1982) - Doktor z vejminku (TV series)
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Počítání oveček
(1981) - Mezičas
(1981) - Chudák muzika
(1981) - Hadí jed
(1981) - Eugene Among Us
(1981) - Bratři Karamazovi
(1980) - Útěky domů
(1980) - Nevera po slovensky
(1980) - Krakonoš a lyžníci
(1980) - Honzík a duhový klobouk
(1980) - Blondýna
(1979) - Žena pro tři muže
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Na pytlácké stezce
(1979) - Kam nikdo nesmí
(1978) - Vdovcovy intimní večery
(1978) - Taugenichts
(1978) - Stříbrná pila (TV series)
(1978) - Mladý muž a bílá velryba
(1977) - Maiden's War
(1977) - Koncert pro mantinely
(1976) - Rok má šesť dní
(1976) - Náš dědek Josef
(1976) - Dům Na poříčí
(1975) - The Liberation of Prague
(1975) - Hřiště
(1973) - Kazisvěti
(1972) - Uprostřed babího léta ve stepi zahoukal vlak
Karel Heřmánek - Family and Partner relationships
Karel Heřmánek Astro-Databank - Astro Database Categories

Karel Heřmánek, Birth Chart Horoscopes & Signs - Libra

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Libra

Sun in Libra
23°16’

Sun Sign - Zodiac Sign
Perhaps to make their sign happy, people born under the sign of Libra are usually prudent, balanced and harmonious. In any case, they think before they do something. It is possible to find hot-headed individuals among Libras, but they are very rare exceptions.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Pig

Pig (Fire)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Maple

Maple Tree

Celtic tree horoscope
The most striking features of people born under the rule of maple is their high intelligence, extraordinary memory and the ability to find original solutions to problems others fail to solve. Maple people feel well when they are the leaders because they have natural authority, great ambitions and pride. They can easily get excited by new things and it is easy for them to get others interested as well, but they usually cannot realise their ideas without the help of others.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
17

Birthday 17th - Capability

Numerology - Birthday Number
These people are strong and courageous. They are sensitive and ambitious. They are very observant. They are efficient, quick-witted and hardworking. They have leadership skills. Romantic relationship is very important for them. They are social.

Karel Heřmánek 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Karel Heřmánek - actor

Karel Heřmánek was born Year *1947 in Czech City
Karel Heřmánek at:
Wikipedia.orgKarel Heřmánek full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 26th
(Today)
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) actress
Spojené státy Jim Caviezel
(*1968) actor
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) actor
Spojené státy Serena Williams
(*1981) tennis player
Dánsko King Christian X
(*1870) King of Denmark
Karel Heřmánek
Planet positions:
SunSun
Libra
23°16’
 
MoonMoon
Sagittarius
(?)
 
MercuryMercury
Scorpio
17°47’
 
VenusVenus
Scorpio
4°53’
 
MarsMars
Leo
9°12’
 
JupiterJupiter
Scorpio
28°38’
 
SaturnSaturn
Leo
20°38’
 
UranusUranus
Gemini
26°04’
R
NeptuneNeptune
Libra
11°01’
 
PlutoPluto
Leo
14°44’
 
NodeNode (M)
Taurus
24°48’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
28°54’
 
ChironChiron
Scorpio
11°02’
 
Elements:
5xFireFire
1xEarthEarth
4xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
September 27th
(Tomorrow)
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) actress, director, scriptwriter
Spojené státy Meat Loaf
(*1947) actor, singer
Německo Jean-Marc Barr
(*1960) actor
Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) writer, screenwriter, author of Trainspotting
Kanada Avril Lavigne
(*1984) musician, singer
Famous people who passed away on September 26th
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) actor, director, scriptwriter
Německo August Macke
(*1887 - 1914) German expressionist painter, member of the group Der Blaue Reiter
Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) singer
Itálie Alberto Moravia
(*1907 - 1990) writer
Spojené státy Valerie Bettis
(*1919 - 1982) dancer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »