Karel Höger wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Karel Höger - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Královo Pole u Brna
Country:
Age:
† 67 years
Death:
Occupation:
actor

Karel Höger - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
17 June 1909 - uknown time (?)
House system:
no system
(Karel Höger 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Karel Höger
Date of Birth - Jun 17, 1909
(actor, instagram)

Karel Höger - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2001) - Život za lásku
(1999) - Bylo jich pět
(1983) - Don Šajn
(1977) - Poslední představení
(1976) - Bylo jich šest
(1976) - A řeka mu zpívala…
(1976) - Zákon starého muže
(1976) - Expedition to Hrusice
(1976) - Strom vědění dobrého
(1976) - Rumcajsí pohádka o vílině šlojířku
(1976) - Poslední exil
(1976) - Pokusníček
(1976) - Já a Kiki
(1975) - Československá spartakiáda 1975
(1975) - Vlčí halíř
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Pan Tau se vrací
(1975) - Pan Tau odchází
(1975) - Pan Tau jde do práce
(1975) - Pan Tau a zlatý kufr
(1975) - Pan Tau a velký ples
(1975) - Pan Tau a rosnička
(1975) - Pan Tau a rodinná slavnost
(1975) - Pan Tau a Robinson
(1975) - Pan Tau a příliš velký balón
(1975) - Pan Tau a pět hrušek a tři jablka
(1975) - Pan Tau a pes kozopes
(1975) - Pan Tau a černý deštník
(1975) - Pan Tau a Aladinova lampa
(1975) - Matka (TV series)
(1975) - Lístek do památníku
(1975) - Já a můj Fousek
(1975) - Já a Bleděmodrá
(1975) - Hřiště
(1975) - Čtrnáctý v řadě
(1974) - Z deníku kocoura Modroočka (TV series)
(1974) - Sedmého dne večer
(1974) - Sám proti městu
(1974) - Rudá záře nad Kladnem
(1974) - Rafan
(1974) - Půlpenny
(1974) - Ohnivý máj
(1974) - Královské usínání
(1974) - Já a můj dvojnožec
(1974) - Já a Bělovous Zrzunda
(1974) - The Adventure of the Magic Stick
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1973) - Vodnická pohádka
(1973) - Třicet panen a Pythagoras
(1973) - Sešli se na Vlachovce
(1973) - Pokus o vraždu
(1973) - Otevřený kruh
(1973) - Noc na Karlštejne
(1973) - Muž, který chtěl být bohem
(1973) - Liška Bystrouška (TV series)
(1973) - Babička vypráví pohádku
(1972) - Zdravá vdova
(1972) - Tulácká pohádka
(1972) - Wedding Without Rings
(1972) - O loupežnickém synku Cipískovi (TV series)
(1972) - Konec knihy šesté
(1972) - Dva bratři
(1971) - Romeo a Julie na konci listopadu
(1971) - O Mikešovi (TV series)
(1971) - Lekce
(1970) - Pan Gaston
(1970) - Lidé na křižovatce (TV series)
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1969) - Cesta a náhody Karla Högra
(1969) - Smrt počestné paní
(1969) - Přehlídce velím já!
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1969) - Královna versus Jackson
(1968) - Spojení přes Kodaň
(1968) - Pan Jordán a Habada
(1968) - O vodníku Česílkovi (TV series)
(1968) - The Marathon
(1968) - Honour and Glory
(1967) - Sdružení roztržitých
(1967) - Pozdní doznání
(1967) - O loupežníku Rumcajsovi (TV series)
(1967) - Já, spravedlnost
(1967) - Dita Saxová
(1967) - Four in a Circle
(1967) - Broučci (TV series)
(1966) - Vražda v divadle pantomimy
(1966) - Nahá pastýřka
(1966) - Jak se slon bál očkování
(1965) - Zlatá reneta
(1965) - Otylie and 1580 Blots
(1965) - Malér
(1965) - Alibi on the Lake
(1964) - Loupežnická pohádka
(1964) - Komedie s Klikou
(1964) - Fuga na černých klávesách
(1963) - Divná pohádka
(1963) - Tygr a kůň
(1963) - Tvár v okne
(1963) - Spanilá jízda
(1963) - Pohár z New Yorku
(1963) - Lucie
(1963) - Doktorská pohádka
(1963) - Bez svatozáře
(1962) - Pevnost na Rýně
(1962) - Horoucí srdce
(1961) - Václavské náměstí
(1961) - Lidé za kamerou
(1961) - Tančila Anna Slezáková polku?
(1961) - Tajemná Zuzana
(1961) - Pošťácká pohádka
(1961) - Kohout plaší smrt
(1961) - Kocour v botách
(1961) - Kde alibi nestačí
(1961) - Každá koruna dobrá
(1961) - Jarní povětří
(1961) - Hrdinové okamžiku (TV series)
(1961) - Florián
(1961) - Člověk je tvor společenský
(1961) - Baron Munchausen
(1960) - Národní umělec Zdeněk Štěpánek
(1960) - Tři tuny prachu
(1960) - Srpnová neděle
(1960) - Skid
(1960) - Pochodně
(1960) - Naše Karkulka
(1960) - Ferda Mravenec (TV series)
(1959) - 105% alibi
(1959) - Vláček Kolejáček
(1959) - Smrt obchodního cestujícího
(1959) - Psí pohádka
(1959) - Ošklivá slečna
(1959) - Modrý kocourek
(1959) - How to Furnish an Apartment
(1958) - Saša Rašilov
(1958) - Když oživly fotografie
(1958) - František Tichý
(1958) - Scars of the Past
(1958) - Pasáček vepřů
(1958) - Občan Brych
(1958) - Jak se člověk naučil létat
(1958) - Hry a sny
(1958) - Cesta zpátky
(1957) - Škola otců
(1957) - A Date at Half Past Three
(1956) - Mozartova Praha
(1956) - V pasti
(1956) - Už je ráno
(1956) - Nezlob, Kristino
(1956) - Jurášek
(1956) - Hra o život
(1956) - Hrajeme si
(1956) - Honzíkova cesta
(1956) - Vintage Car
(1955) - Bez obav
(1955) - Z mého života
(1955) - Vodník
(1955) - Kam s ním?
(1955) - Jan Žižka
(1955) - Jak je svět zařízen
(1954) - Cesta vede do Tibetu
(1954) - Stříbrný vítr
(1954) - Jan Hus
(1954) - Dny a noci
(1953) - Večery s Jindřichem Plachtou
(1953) - Modrý den
(1953) - Lidé jednoho srdce
(1953) - Matúš
(1953) - Kavárna na hlavní třídě
(1952) - Old Czech Legends
(1952) - Nástup
(1952) - Mladá léta
(1952) - Červené tulipány
(1951) - O pyšné noční košilce
(1951) - O pejskovi a kočičce jak psali psaní
(1951) - O panence, která tence plakala
(1951) - Mikoláš Aleš
(1951) - Kdo je nejmocnější
(1951) - Jak si pejsek s kočičkou dělali dort
(1951) - Jak si pejsek roztrhl kalhoty
(1950) - Čína v boji
(1950) - Povídání o pejskovi a kočičce (TV series)
(1950) - Jak pejsek s kočičkou myli podlahu
(1948) - Lost in the Suburbs
(1948) - Léto
(1948) - Krakatit
(1947) - A Week in the Quiet House
(1947) - Křižovatka
(1946) - Mrtvý mezi živými
(1945) - Z růže kvítek
(1945) - Bludná pouť
(1943) - Tanečnice
(1943) - The Fourteenth at the Table
(1942) - Okouzlená
(1942) - Kníže Václav
(1941) - Za tichých nocí
(1941) - Turbina
(1941) - Paličova dcera
(1941) - Modrý závoj
(1941) - Gabriela
(1939) - Dobrý vedoucí
Karel Höger 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Karel Höger, Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
25°37’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Rooster

Rooster (Earth)

Chinese horoscope
Rooster is extremely good-hearted, but sometimes brutally aggressive. People born in the Year of the Rooster can hurt people who do not understand them. Roosters always say what they think and when it comes to language, they can be brutally honest. But this aloofness shows their egoism.
Aspen

Aspen Tree

Celtic tree horoscope
People under the rule of Aspen have a very varied life. They have adventurous character that often goes hand in hand with diverse abilities. They can do everything with great enthusiasm; they are able to sacrifice everything for a thing or a person. They do everything with all their energy and vigour.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
17

Birthday 17th - Capability

Numerology - Birthday Number
These people are strong and courageous. They are sensitive and ambitious. They are very observant. They are efficient, quick-witted and hardworking. They have leadership skills. Romantic relationship is very important for them. They are social.

Karel Höger 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Karel Höger - actor

Karel Höger was born on June 17, 1909 in Královo Pole u Brna
Karel Höger at:
Wikipedia.orgKarel Höger full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 24th
(Today)
Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) actor
Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Howard Hughes
(*1905) director, aviator, founder and owner of Hughes Aircraft, one of the richest people in the 70s
Spojené státy Francis Scott Fitzgerald
(*1896) scriptwriter
Spojené státy Franklin C. Mars
(*1884) business magnate, founder of Mars, Inc. (chocolate candy)
Karel Höger
Planet positions:
SunSun
Gemini
25°37’
 
MoonMoon
Gemini
(?)
 
MercuryMercury
Gemini
21°48’
R
VenusVenus
Cancer
8°57’
 
MarsMars
Pisces
13°30’
 
JupiterJupiter
Virgo
7°38’
 
SaturnSaturn
Aries
21°15’
 
UranusUranus
Capricorn
20°02’
R
NeptuneNeptune
Cancer
16°00’
 
PlutoPluto
Gemini
25°20’
 
NodeNode (M)
Gemini
16°13’
R
LilithLilith (M)
Virgo
29°16’
 
ChironChiron
Aquarius
28°04’
R
Elements:
1xFireFire
2xEarthEarth
7xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
September 25th
(Tomorrow)
Spojené státy Will Smith
(*1968) singer, actor
Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Michael Madsen
(*1957) actor
Spojené státy Michael Douglas
(*1944) actor, director
Spojené státy Mark Hamill
(*1951) actor
Famous people who passed away on September 24th
Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchemist, astrologer, physician, theologian
Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) writer
Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politician
Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) murderess
Francie Eric Borel
(*1978 - 1995) mass killer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »