Karel Kachyňa wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Karel Kachyňa - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Vyškov
Country:
Age:
† 79 years
Death:
Occupation:
director, actor

Karel Kachyňa - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
1 May 1924 - uknown time (?)
House system:
no system
(Karel Kachyňa 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Karel Kachyňa
Date of Birth - May 1, 1924
(director, actor, instagram)

Karel Kachyňa - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2003) - Cesta byla suchá, místy mokrá
(2002) - Kožené slunce
(2001) - Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka
(1999) - Hanele
(1998) - Three Kings (TV series)
(1995) - Fany
(1994) - Prima sezona (TV series)
(1992) - Městem chodí Mikuláš
(1992) - The Cow
(1990) - The Last Butterfly
(1989) - Blázni a děvčátka
(1988) - Oznamuje se láskám vašim
(1987) - Kam, pánové, kam jdete?
(1986) - Forbidden Dreams
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Duhová kulička
(1985) - Dobré světlo
(1983) - Sestřičky
(1983) - Fandy, ó Fandy
(1982) - Velký případ malého detektiva a policejního psa Kykyna
(1981) - Pozor, vizita!
(1981) - Počítání oveček
(1980) - The Little Sugar House
(1979) - Zlatí úhoři
(1979) - Love between the Raindrops
(1978) - Setkání v červenci
(1978) - Čekání na déšť
(1976) - Smrt mouchy
(1976) - Little Sea Nymph
(1975) - The Brothers
(1975) - Škaredá dědina
(1974) - Robinson Girl
(1974) - Pavlínka
(1973) - Legenda
(1973) - Láska
(1973) - Horká zima
(1972) - Vlak do stanice Nebe
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1970) - Jumping Over Puddles Again
(1970) - The Ear
(1969) - Směšný pán
(1968) - Vánoce s Alžbětou
(1968) - Naše bláznivá rodina
(1967) - Noc nevěsty
(1966) - Coach to Vienna
(1965) - Já a Julina a konec velké války
(1964) - Vysoká zeď
(1963) - The Hope
(1962) - Závrať
(1961) - Trials and Tribulations
(1961) - Pouta
(1960) - Práče
(1959) - Král Šumavy
(1958) - The City Has Its Own Face
(1958) - Four Times About Bulgaria
(1958) - Tenkrát o Vánocích
(1957) - Temptation
(1957) - Minikřídla v oblacích
(1956) - Crooked Mirror
(1955) - The Lost Track
(1954) - From a Chinese Notebook
(1954) - Everything Ends Tonight
(1953) - Old Chinese Opera
(1953) - Na stráži
(1953) - Lidé jednoho srdce
(1952) - Neobyčejná léta
(1950) - Za život radostný
(1950) - They Know What to Do
(1949) - Není stále zamračeno

Karel Kachyňa - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2003) - Cesta byla suchá, místy mokrá
(1999) - Hanele
(1994) - Prima sezona (TV series)
(1992) - Městem chodí Mikuláš
(1992) - The Cow
(1990) - The Last Butterfly
(1989) - Blázni a děvčátka
(1988) - Oznamuje se láskám vašim
(1987) - Kam, pánové, kam jdete?
(1986) - Forbidden Dreams
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Duhová kulička
(1985) - Dobré světlo
(1983) - Sestřičky
(1983) - Fandy, ó Fandy
(1982) - Velký případ malého detektiva a policejního psa Kykyna
(1981) - Pozor, vizita!
(1981) - Počítání oveček
(1980) - The Little Sugar House
(1979) - Zlatí úhoři
(1979) - Love between the Raindrops
(1978) - Setkání v červenci
(1978) - Čekání na déšť
(1976) - Smrt mouchy
(1976) - Little Sea Nymph
(1975) - Škaredá dědina
(1974) - Robinson Girl
(1974) - Pavlínka
(1973) - Láska
(1973) - Horká zima
(1972) - Vlak do stanice Nebe
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1970) - Jumping Over Puddles Again
(1970) - The Ear
(1969) - Směšný pán
(1968) - Vánoce s Alžbětou
(1967) - Noc nevěsty
(1966) - Coach to Vienna
(1965) - Já a Julina a konec velké války
(1964) - Vysoká zeď
(1963) - The Hope
(1962) - Závrať
(1961) - Trials and Tribulations
(1961) - Pouta
(1960) - Práče
(1959) - Král Šumavy
(1958) - The City Has Its Own Face
(1958) - Four Times About Bulgaria
(1958) - Tenkrát o Vánocích
(1957) - Temptation
(1957) - Minikřídla v oblacích
(1956) - Crooked Mirror
(1953) - Lidé jednoho srdce
(1952) - Neobyčejná léta
(1950) - Za život radostný
(1949) - Není stále zamračeno

Karel Kachyňa - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2010) - 25 ze šedesátých aneb Československá nová vlna
(2009) - Golden Sixties (TV series)
(2007) - Life Was Friendly, Sometimes Rough
(2004) - Jak se točila Prima sezóna
(2002) - Tváře českého filmu
(2001) - V žáru moci
(2001) - Předčasná úmrtí (TV series)
(1998) - Ráčte vstúpiť, pán Havetta!
(1997) - Úsměvy
(1997) - Portrét (TV series)
(1996) - Když režisér narukoval
(1995) - GENUS
(1991) - The Elementary School
(1988) - Veselé příhody z natáčení
(1987) - An Uncertain Season
(1984) - Rozpuštěný a vypuštěný
(1965) - Já a Julina a konec velké války
(1961) - Lidé za kamerou
(1961) - Trials and Tribulations
Karel Kachyňa - Family and Partner relationships
Family:
(*1965) Alena Mihulová - wife
Karel Kachyňa 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Karel Kachyňa, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
10°49’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Rat

Rat (Wood)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
22

Life Path - 22

Numerology - Life Path Number
These people seek collective activities. They are highly intelligent. Personal life is in the second place. They have the desire to build things for others. They are able to see far and in a broad context.
1

Birthday 1st - Independence

Numerology - Birthday Number
These people are independent and capable of deep love. They are able to make their own decisions. They are forgiving, respectable, accurate and honest. They are straightforward and can express themselves clearly. They like modern things and they introduce them with flexibility. They can think creatively and they use creativity to promote their objectives and to search for new possibilities. They are positive and smart.

Karel Kachyňa 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Karel Kachyňa - director, actor

Karel Kachyňa was born on May 1, 1924 in Vyškov
Karel Kachyňa at:
Wikipedia.orgKarel Kachyňa full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 24th
(Today)
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) actor, director
Francie Gilbert Bécaud
(*1927) actor, singer
Kanada Drake
(*1986) rapper, singer, songwriter, actor, businessman
Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) psychology professor, member of nonviolent anti-Nazi group White Rose
Německo Walter Buch
(*1883) lawyer
Karel Kachyňa
Planet positions:
SunSun
Taurus
10°49’
 
MoonMoon
Aries
(?)
 
MercuryMercury
Taurus
20°35’
R
VenusVenus
Gemini
26°02’
 
MarsMars
Aquarius
3°58’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
18°54’
R
SaturnSaturn
Libra
28°06’
R
UranusUranus
Pisces
20°18’
 
NeptuneNeptune
Leo
17°35’
 
PlutoPluto
Cancer
10°31’
 
NodeNode (M)
Leo
28°34’
R
LilithLilith (M)
Gemini
4°23’
 
ChironChiron
Aries
21°43’
 
Elements:
5xFireFire
3xEarthEarth
3xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
October 25th
(Tomorrow)
Francie Annie Girardot
(*1931) actress
Spojené státy Katy Perry
(*1984) singer
Španělsko Pablo Picasso
(*1881) painter, sculptor, printmaker, ceramicist
Spojené státy Ciara
(*1985) actress, singer
Francie Georges Bizet
(*1838) composer
Famous people who passed away on October 24th
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) actress, singer
Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) lawyer
Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronomer, astrologer, alchemist
Maďarsko Franz Lehár
(*1870 - 1948) composer
Spojené státy Fats Domino
(*1928 - 2017) musician, pianist, singer, songwriter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »