Karel Schleichert wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Karel Schleichert - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Kostelec nad Černými lesy
Country:
Age:
† 75 years
Occupation:
actor

Karel Schleichert - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
28 January 1865 - uknown time (?)
House system:
no system
(Karel Schleichert 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Karel Schleichert
Date of Birth - Jan 28, 1865
(actor, instagram)

Karel Schleichert - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1937) - Švanda dudák
(1937) - Hordubalové
(1936) - Le Golem
(1935) - Studentská máma
(1935) - Maryša
(1935) - Jánošík
(1935) - Jana
(1935) - Cácorka
(1935) - Long Live the Dearly Departed
(1934) - Za ranních červánků
(1934) - Tatranská romance
(1934) - Poslední muž
(1934) - Polish Blood
(1934) - Hudba srdcí
(1934) - Hej-rup!
(1933) - U snědeného krámu
(1933) - Štvaní lidé
(1933) - Řeka
(1933) - Mámino srdce
(1933) - Diagnosa X
(1932) - Zapadlí vlastenci
(1932) - Vězeň na Bezdězi
(1932) - Šenkýřka „U divoké krásy“
(1932) - Sňatková kancelář
(1932) - Písničkář
(1932) - Píseň o velké lásce
(1932) - Pepina Rejholcová
(1932) - Peníze nebo život
(1932) - Lelicek in the Services of Sherlock Holmes
(1932) - Děvčátko, neříkej ne!
(1932) - Anton Špelec, ostrostřelec
(1931) - Psohlavci
(1931) - Poslední bohém
(1931) - Er und seine Schwester
(1931) - Him and His Sister
(1931) - Miláček pluku
(1931) - Kariéra Pavla Čamrdy
(1931) - Karel Havlíček Borovský
(1931) - Dobrý voják Švejk
(1930) - Opeřené stíny
(1930) - Když struny lkají
(1930) - Chudý otec, bohatý syn
(1930) - Černé oči, proč pláčete...?
(1930) - Der K. u. K. Feldmarschall
(1930) - Imperial and Royal Field Marshal
(1929) - Kennst du das kleine Haus am Michigansee?
(1929) - Zlatý květ
(1929) - Z českých mlýnů
(1929) - Svatý Václav
(1929) - Loretánské zvonky
(1929) - Jinak otcové - jinak děti
(1929) - Chudá holka
(1929) - Hříchy lásky
(1929) - Horské volání S. O. S.
(1929) - Džungle velkoměsta
(1929) - Boží mlýny
(1929) - The Abortionist
(1929) - Vrba the Clerk
(1928) - Pohorská vesnice
(1928) - Páter Vojtěch
(1928) - Kedlubnový kavalír
(1928) - Jménem Jeho Veličenstva
(1927) - V panském stavu
(1927) - Provaz z oběšence
(1927) - Květ ze Šumavy
(1927) - Její princ
(1927) - Dům ztraceného štěstí
(1927) - Bahno Prahy
(1926) - Pražský flamendr
(1926) - Aničko, vrať se!
(1925) - Vyznavači slunce
(1925) - Vdavky Nanynky Kulichovy
(1925) - Hraběnka z Podskalí
(1925) - Do panského stavu
(1924) - Nemodlenec
(1924) - Lešetínský kovář
(1924) - Bílý ráj
(1923) - Tu ten kámen
(1922) - Poslední polibek
(1922) - Mrtví žijí
(1922) - Drvoštěp
(1922) - Dejte se omladit
(1921) - Roztržené foto
(1921) - Manželé paní Mileny
(1921) - Jánošík
(1921) - Gipsies
(1920) - Tam na horách
(1920) - Setřelé písmo
(1920) - Odplata
(1920) - Magdalena
(1920) - Komediantka
(1919) - Teddy by kouřil
(1919) - Probuzené svědomí
(1919) - Jindra
(1919) - Divoká Maryna
(1919) - Akcie P. Ž. H.
Karel Schleichert 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Karel Schleichert, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aquarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aquarius

Sun in Aquarius
8°39’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Aquarius are influenced by two different planets. Saturn gives them peace of mind, concentration and persistence, while Uranium is responsible for their restlessness, originality and short temper.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Cypress

Cypress Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Cypress are tolerant, resourceful and faithful. However, they are also quite lazy and inclined to oppress the weak in their surroundings. They have the ability to endure the adversity of fate, which does not break them; on contrary, they learn from the experience.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
28

Birthday 28th - Divergence

Numerology - Birthday Number
These people are independent and try to succeed. They are guided by their emotions and only then by reasoning. Romantic relationship and family ties are important. They have a sense of humour. They like to have everything under their control. They decide things for themselves.

Karel Schleichert 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Karel Schleichert - actor

Karel Schleichert was born on January 28, 1865 in Kostelec nad Černými lesy
Karel Schleichert at:
Wikipedia.orgKarel Schleichert full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 21st
(Today)
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) actress
Rusko Nikita Mikhalkov
(*1945) director, actor
Japonsko Ken Watanabe
(*1959) actor
Brazílie Pelé
(*1940) soccer player
Spojené státy Kim Kardashian
(*1980) actress, model
Karel Schleichert
Planet positions:
SunSun
Aquarius
8°39’
 
MoonMoon
Aquarius
(?)
 
MercuryMercury
Capricorn
13°37’
 
VenusVenus
Pisces
23°09’
 
MarsMars
Gemini
4°34’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
20°58’
 
SaturnSaturn
Scorpio
0°14’
 
UranusUranus
Gemini
25°54’
R
NeptuneNeptune
Aries
6°03’
 
PlutoPluto
Taurus
11°18’
 
NodeNode (M)
Scorpio
4°36’
R
LilithLilith (M)
Virgo
23°29’
 
ChironChiron
Pisces
12°25’
 
Elements:
2xFireFire
2xEarthEarth
6xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
October 22nd
(Tomorrow)
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) actor, director
Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) actor
Francie Catherine Deneuve
(*1943) actress
Japonsko Joan Fontaine
(*1917) actress
Jamajka Shaggy
(*1968) singer
Famous people who passed away on October 21st
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) actor, director
Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) novelist, poet, painter, pioneer of the Beat Generation
Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) soccer player
Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astrologer
Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) serial killer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Cancer Cancer
Show calendar »