Karel Smyczek wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Karel Smyczek - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1950
Country:
Age:
69 years
Occupation:
actor, director, scriptwriter

Karel Smyczek - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1950 (?)
House system:
no system (?)
(Karel Smyczek 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Karel Smyczek
Date of Birth - Year *1950
(actor, director, scriptwriter, instagram)

Karel Smyczek - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - (Vel)Mistr E
(2013) - Špačkovi v síti času (TV series)
(2013) - Hexenšus
(2012) - Tajemství rodu
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2011) - Inventura Febia: Ester Krumbachová a František Vláčil
(2009) - Poste restante (TV series)
(2005) - Dobrá čtvrť (TV series)
(2004) - Místo nahoře (TV series)
(2000) - To jsem z toho jelen (TV series)
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV series)
(1999) - Osudy hvězd: Strach má velké uši... Jiří Strach
(1998) - Vše pro firmu
(1998) - Poklad pana H.
(1997) - Romeo, Julie a tma
(1996) - Srdeční slabosti
(1996) - Ruffiano and Sweeteeth
(1996) - Draculův švagr (TV series)
(1995) - GENUS
(1994) - Bylo nás pět (TV series)
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - Sechs Richtige (TV series)
(1992) - Kocourkov
(1991) - Originální pražský synkopický orchestr
(1991) - Závist
(1990) - Pražákům, těm je hej
(1990) - Nemocný bílý slon
(1988) - Sedm hladových
(1988) - Oslovská léta
(1987) - Klip klap
(1987) - Záhada zlatého servisu
(1987) - Why?
(1986) - Krajina s nábytkem
(1986) - Bumerang
(1985) - Třetí patro (TV series)
(1985) - Dva t. č. v zel. hl. dvě veselé nekuř.
(1983) - Pánská jízda
(1982) - Sněženky a machři
(1981) - Like Rabbits
(1980) - Jen si tak trochu písknout
(1979) - Housata
(1975) - Šperk
(1975) - Kapři pro Wehrmacht
(1974) - Ráčte vstúpiť
(1973) - Sport?
(1973) - Psoty lopoty

Karel Smyczek - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Film Adventurer Karel Zeman
(2014) - Československý filmový zázrak (TV series)
(2014) - Až po uši (TV series)
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Elegán ve fraku
(2013) - Špačkovi v síti času (TV series)
(2013) - Škoda lásky (TV series)
(2011) - Uchem jehly
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2009) - 13. komnata Oldřicha Navrátila
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Film o seriálu Poste restante
(2008) - Hvězda mého srdce
(2007) - Postůj, okamžiku, jsi tak krásný...
(2006) - Čétéčko
(2006) - 13. komnata Tomáše Hanáka
(2003) - Příběhy slavných: Osudové opojení Františka Vláčila
(2003) - Předčasná úmrtí: Chlap má umřít v botách
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Předčasná úmrtí: Dvojí život Jaromila Jireše
(2001) - Příběh vypravěče
(2001) - Předčasná úmrtí (TV series)
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - To jsem z toho jelen (TV series)
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Profesor
(1999) - Muž s duchem
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na plovárně
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Ruffiano and Sweeteeth
(1996) - Draculův švagr (TV series)
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Cesta peklem
(1994) - Kupé
(1994) - Bylo nás pět a padesát
(1994) - Bylo nás pět (TV series)
(1993) - Nesmrtelná teta
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Kufr
(1989) - Útěk ze seriálu
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1987) - Why?
(1987) - Páni Edisoni
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Bumerang
(1985) - Třetí patro (TV series)
(1985) - Jako jed
(1984) - Poločas štěstí
(1984) - Druhý tah pěšcem
(1984) - Co je vám, doktore?
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1981) - Buldoci a třešně
(1979) - Tvář za sklem
(1978) - Nechci nic slyšet
(1976) - Day for My Love
(1975) - Můj brácha má prima bráchu
(1974) - Holky z porcelánu
(1973) - Lovers in the Year One
(1970) - Svatá hříšnice
(1970) - Návštěvy
(1969) - Láska neláskavá
(1968) - Na Žižkově válečném voze
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1965) - Volejte Martina
(1964) - Táto, sežeň štěně!
(1964) - Láska nebeská
(1962) - Pozor, volá Liška...
(1962) - Oranžový měsíc
(1961) - Pohádka o staré tramvaji
(1960) - Tragic Monday
(1960) - Pochodně
(1960) - The White Dove
(1959) - Zpívající pudřenka

Karel Smyczek - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2013) - Hexenšus
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV series)
(1996) - Ruffiano and Sweeteeth
(1995) - GENUS
(1990) - Nemocný bílý slon
(1988) - Sedm hladových
(1985) - Třetí patro (TV series)
(1980) - Jen si tak trochu písknout

Karel Smyczek, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
10°12’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Tiger

Tiger (Metal)

Chinese horoscope
The Tiger is usually a very undisciplined worker. People born in the Year of the Tiger are also very irritable nature, and don’t like to follow others. They have problem with authority and generally will challenge their superiors. They are the naturally born leaders and revolutionaries.
Hazel

Hazel Tree

Celtic tree horoscope
They are quiet, discreet, they never draw attention on them, they do not raise their voice and very often you do not notice when they are around. Nevertheless, the saying "Still waters run deep" describes them well.
NUMEROLOGY REPORT
22

Life Path - 22

Numerology - Life Path Number
These people seek collective activities. They are highly intelligent. Personal life is in the second place. They have the desire to build things for others. They are able to see far and in a broad context.
31

Birthday 31st - Motivation

Numerology - Birthday Number
These people are very bright. They are descreet and willing to do everything to achieve success. They like company and spending time with intelligent people. Communication is important.

Karel Smyczek 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Karel Smyczek - actor, director, scriptwriter

Karel Smyczek was born Year *1950 in Czech City
Karel Smyczek at:
Wikipedia.orgKarel Smyczek full biography - Wikipedia
Famous people born on
November 14th
(Today)
Spojené státy Dick Powell
(*1904) actor, director
Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) actress, model
Velká Británie Prince Charles
(*1948) Prince of Wales; Duke of Rothesay
Francie Bernard Hinault
(*1954)
Spojené státy Joseph McCarthy
(*1908) politician
Karel Smyczek
Planet positions:
SunSun
Aries
10°12’
 
MoonMoon
Virgo
(?)
 
MercuryMercury
Aries
13°46’
 
VenusVenus
Aquarius
24°21’
 
MarsMars
Virgo
28°50’
R
JupiterJupiter
Aquarius
27°05’
 
SaturnSaturn
Virgo
14°12’
R
UranusUranus
Cancer
1°08’
 
NeptuneNeptune
Libra
16°09’
R
PlutoPluto
Leo
15°56’
R
NodeNode (M)
Aries
7°22’
R
LilithLilith (M)
Taurus
8°42’
 
ChironChiron
Sagittarius
21°44’
 
Elements:
5xFireFire
4xEarthEarth
3xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
November 15th
(Tomorrow)
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) actor
Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) actor
Argentina Daniel Barenboim
(*1942) conductor
Polsko Alexander Kwaśniewski
(*1954) Former President of the Republic of Poland (1995 - 2005)
Německo Claus von Stauffenberg
(*1907) officer, failed assassin of Adolf Hitler
Famous people who passed away on November 14th
Německo Gottfried Wilhelm Leibniz
(*1646 - 1716) philosopher, scientist, mathematician, theologian, polymath
Spojené státy Joseph Bernardin
(*1928 - 1996)
Španělsko Manuel de Falla
(*1876 - 1946) composer, musician
Německo Paul Jean
(*1763 - 1825) writer
Francie Albert Kahn
(*1860 - 1940)

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Gemini Gemini
Show calendar »