Karol Čálik wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Karol Čálik - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1945
Country:
Age:
75 years
Occupation:
actor, singer

Karol Čálik - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1945 (?)
House system:
no system (?)
(Karol Čálik 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Karol Čálik
Date of Birth - Year *1945
(actor, singer, instagram)

Karol Čálik - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Mata Hari
(2015) - Kolabs (TV series)
(2015) - Johankino tajomstvo
(2014) - Láska na vlásku
(2013) - Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV series)
(2012) - Slnko v sieti 2012
(2012) - Búrlivé víno (TV series)
(2011) - Mŕtvola musí zomrieť
(2011) - Mimi a Líza (TV series)
(2010) - Silvester 2010
(2010) - Piknik klub
(2010) - Nesmrteľní (TV series)
(2010) - Kriminálka Staré Mesto (TV series)
(2009) - Ako som prežil (TV series)
(2008) - Radosť zo života (TV series)
(2008) - Normálna rodinka (TV series)
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV series)
(2006) - Susedia (TV series)
(2006) - Mafstory (TV series)
(2004) - Prirodzená smrť
(2002) - Večer plný secesie
(2001) - Ponorka na Dunaji
(2001) - Zlatý chlieb
(2000) - Krysař
(2000) - Hana a jej bratia
(1999) - Slovenský dekameron (TV series)
(1997) - Prechádzky operetou - Madame Pompadour
(1997) - Madame Pompadour
(1995) - Hu - hu bratia
(1994) - Dvadsaťštyri hodín zo života istej ženy
(1993) - Mátohy rárohaté
(1993) - Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár
(1992) - Najdúch
(1992) - Most
(1992) - Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár
(1992) - Evanjelium o Márii
(1991) - Un coeur a prendre
(1991) - Štúrovci (TV series)
(1991) - Safari za kuchyňou (TV series)
(1991) - Rozprávka rozprávok
(1990) - Modrý Jonatán
(1989) - V meste plnom dáždnikov
(1989) - Prorok Rak
(1989) - Muž, ktorý skorumpoval Hadleyburg
(1989) - Mediteránske rozprávky
(1989) - Čertiská
(1988) - Tony peňazí
(1988) - Niekto ako ja
(1988) - Hurá za ním
(1988) - Eugen Onegin
(1987) - Začiatok sezóny
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1987) - Posledná hodina
(1987) - O tom, ako šibal Peterko mäsiara Kocha prekabátil
(1987) - Ochsenkrieg, Der (TV series)
(1987) - Nové Pištáčikové dobrodružstvá
(1987) - Kto zaplatí nohavice
(1986) - Utekajme, už ide!
(1986) - Tučná princezná
(1986) - Sokovia
(1986) - Safari (TV series)
(1986) - Kouzelné galoše
(1986) - Polepetko
(1986) - Milovaný Célimar
(1986) - Keby to naši vedeli
(1986) - Dobríčko
(1985) - Výlet do Paríža
(1985) - To je váš prípad, Šetaffy (TV series)
(1985) - Materské znamienko (TV series)
(1985) - Hviezdne dieťa
(1985) - Hĺbkový rekord
(1985) - Ako sa husár učiteľom stal
(1984) - Múdry Maťko a blázni
(1984) - The False Prince
(1984) - Drevená krava
(1984) - Dedova truhlica
(1983) - Tam je hviezda Sírius
(1983) - Pozadie
(1983) - Pozadí
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV series)
(1983) - Drotár
(1982) - Za humny je drak
(1982) - Veľké preteky
(1982) - Nech sa niekto opováži alebo ako Ďuro Konôpka o fujaru prišiel
(1982) - Maťo a princezná Uliana
(1982) - Hrnčiarsky bál
(1982) - Čudák Zerbino
(1981) - Rembrandt van Rijn
(1981) - Noční jazdci
(1981) - Člny proti prúdu
(1980) - Tridsať zámkov na Loire
(1980) - O troch tulákoch (TV series)
(1980) - Neveľká komédia
(1980) - Muž, ktorý miloval symfóniu čísel
(1980) - Bakalári (TV series)
(1979) - Záhradníkov pes
(1979) - Ťaví zadok
(1979) - Rosnička
(1979) - A Suspended Game
(1979) - Hra na telo
(1978) - Recepty na šťastie
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Poéma o svedomí I., II.
(1978) - Na vysokej skale: Spišský rebel
(1978) - Listy Juliane
(1978) - Kazko Vlasko
(1978) - Husári
(1977) - Súkromná vojna
(1977) - Črty zo života (TV series)
(1977) - Advokátka
(1976) - Sváko Ragan
(1976) - Stratená dolina
(1976) - Sokovia
(1976) - Andersonvillský proces
(1975) - Zlaté jabĺčko pre Johanku
(1975) - Pacho, hybský zbojník
(1974) - Trofej neznámeho strelca
(1974) - Sťopka a Šidielko
(1974) - Madame Favart
(1974) - Figliar Sťopka
(1974) - Dobrodružstvo pri obžinkoch
(1974) - Deň, ktorý neumrie
(1973) - Vášeň vidieckeho herca
(1973) - Ťululum
(1973) - Skrytý prameň
(1973) - Ako ostrihať manžela
(1972) - Anglická blcha v cárskom Rusku
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Sulamit
(1971) - Mŕtve oči
(1971) - Hľadači svetla
(1970) - Zločin slečny Bacilpýšky
(1969) - Traja z deviateho poschodia
(1969) - Génius
(1969) - Generácia
(1969) - Babie leto, čas smútku
(1968) - Dialóg 20-40-60
(1966) - Reminiscencie
(1965) - Šerif za mrežami
(1965) - Námestie svätej Alžbety

Karol Čálik, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
24°32’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Rooster

Rooster (Wood)

Chinese horoscope
Rooster is extremely good-hearted, but sometimes brutally aggressive. People born in the Year of the Rooster can hurt people who do not understand them. Roosters always say what they think and when it comes to language, they can be brutally honest. But this aloofness shows their egoism.
Lime

Lime Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Lime achieve their life goals relatively quickly and easily. It's hard to say why, they are just lucky. They achieve their success even thought they tend to be comfortable and try to organise problem-free life for themselves. They try to avoid conflicts under all circumstances; they never go into direct conflict. They are people of compromise; they are often willing to make big concessions in order to avoid complications.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
15

Birthday 15th - Courage

Numerology - Birthday Number
These people are perceptive, sensitive and independent. They are ambitious, active and energetic. They have courage. They are proud and hardworking. They are creative. They are caring and kind. Family is everything for them.

Karol Čálik 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Karol Čálik - actor, singer

Karol Čálik was born Year *1945 in Slovak City
Karol Čálik at:
Wikipedia.orgKarol Čálik full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 19th
(Today)
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) actor
Itálie Alessandra Martines
(*1963) actress, dancer
Finsko Mika Waltari
(*1908) writer, translator
Spojené státy Frances Farmer
(*1913) actress
Spojené státy Cass Elliot
(*1941) singer
Karol Čálik
Planet positions:
SunSun
Pisces
24°32’
 
MoonMoon
Aries
(?)
 
MercuryMercury
Aries
7°59’
 
VenusVenus
Taurus
1°41’
 
MarsMars
Aquarius
22°29’
 
JupiterJupiter
Virgo
22°18’
R
SaturnSaturn
Cancer
3°55’
 
UranusUranus
Gemini
9°26’
 
NeptuneNeptune
Libra
5°21’
R
PlutoPluto
Leo
8°11’
R
NodeNode (M)
Cancer
14°54’
R
LilithLilith (M)
Libra
13°35’
 
ChironChiron
Libra
0°40’
R
Elements:
4xFireFire
2xEarthEarth
3xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
September 20th
(Tomorrow)
Itálie Sophia Loren
(*1934) actress
Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) american writer, columnist, politician
Itálie Asia Argento
(*1975) actress
Francie Sabine Azéma
(*1949) actress
Spojené státy Yuna Itō
(*1983) actress, singer
Famous people who passed away on September 19th
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) founder of banker Rothschild dynasty
Spojené státy James Garfield
(*1831 - 1881) 20th President of the United States
Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) writer, actress
Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrologer
Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) philosopher

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Libra Libra
Show calendar »