Kateřina Brožová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Kateřina Brožová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1968
Country:
Age:
51 years
Occupation:
singer, actress, presenter

Kateřina Brožová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1968 (?)
House system:
no system (?)
(Kateřina Brožová 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Kateřina Brožová
Date of Birth Year *1968
(singer, actress, presenter, instagram)

Kateřina Brožová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Zábavný večer (TV pořad)
(2016) - To byl váš rok (TV pořad)
(2016) - Doktorka Kellerová (TV series)
(2015) - Hvězdy na Barrandově
(2015) - Barrandovský Silvestr 2015
(2015) - Václav Hybš 80
(2015) - Tajemství Josefa Laufera
(2015) - Stopy života - Tatínek
(2015) - Stopy života - Svatba
(2015) - Stopy života - Poslední návrat
(2015) - Stopy života - Nejhorší zánět
(2015) - Stopy života - Na dřeň
(2015) - Stopy života - Mateřská láska
(2015) - Stopy života - Duch silnic
(2015) - Stopy života - Derniéra
(2015) - Reportérka (TV series)
(2014) - Volejte Cibulkovi
(2014) - Překvápko!
(2014) - Pretty Woman
(2014) - Barrandovský Silvestr 2014
(2014) - Vánoční koncert Kateřiny Brožové
(2014) - The Live and Times of Judge A.K. (TV series)
(2014) - Svatby v Benátkách (TV series)
(2014) - Stopy života - Zlatá mládež
(2014) - Stopy života - Poslední sbormistr
(2014) - Stopy života - O život
(2014) - Stopy života - Na plný úvazek
(2014) - Stopy života - Bílý střelec
(2014) - Stopy života - Až na věky
(2014) - Stopy života - Ašský chlapec
(2014) - Bastardi (TV series)
(2013) - Šance 2013
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Barrandovský Silvestr
(2013) - Barrandovský čumáček
(2013) - Felix 70
(2013) - ONA A ON (TV series)
(2013) - Crossing Lines (TV series)
(2012) - El Nino feat. Eliška Bučková - Při mně stůj (music video)
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Silvestr jak Hron
(2012) - Bastardi 3
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Film o filmu: Czech Made Man
(2011) - Hranaři
(2011) - Czech Made Man
(2011) - Bastardi 2
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Telefonát
(2010) - Cesty domů (TV series)
(2009) - Karel Gott 70
(2009) - Janosik - Prawdziwa historia
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - Galileo
(2006) - Žito
(2006) - Maxi Clever
(2006) - Let's Dance
(2006) - Slečna Guru
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - Hvězdy letí do století
(2005) - Ceny Thálie 2004
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2004) - 10 let s vámi
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Báječný ženský
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV series)
(2003) - Volenka
(2003) - Stará láska nerezaví
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Ariana's Quest
(2001) - Tyjátr
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Dobroty
(2001) - O ztracené lásce (TV series)
(2001) - Oběti: Znásilnění
(2001) - Manželka Ronalda Sheldona
(2000) - Silvestr 2000
(2000) - První pomoc
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Last Stand
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Čtveráci
(1998) - Rozjezdy pro hvězdy
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Motel Anathema (TV series)
(1998) - Královny kouzelného lesa
(1998) - Jacobowski a plukovník
(1997) - Úsměvy
(1997) - Silvestrovské sny Jiřiny Bohdalové
(1997) - Novoty
(1997) - Smolař
(1997) - Crackerjack 2
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV series)
(1996) - Úpis
(1996) - Poprask na laguně
(1996) - O princi Truhlíkovi
(1996) - Draculův švagr (TV series)
(1996) - Bubu a Filip (TV series)
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Z hříček o královnách: Vzpomínka na Hamleta (útržek norský)
(1995) - Tvůj svět
(1995) - Rukama nevinnosti
(1994) - Lusty Liaisons 2
(1994) - Lusty Liaisons
(1994) - Ohnivé jaro
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1994) - Jak se stal švec Dratvička tchánem pana krále
(1994) - L'affaire Dreyfus (TV series)
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV series)
(1993) - Fantaghirò III
(1993) - Kaspar Hauser
(1992) - Šplhající profesor
(1992) - Fantaghirò 2
(1992) - Jaké vlasy má Zlatovláska
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1992) - Gazdina roba
(1991) - Skládačka
(1991) - Fantaghirò
(1991) - Princezna Duše
(1991) - Pohádka o touze
(1991) - Oko za oko
(1990) - Radostný život posmrtný
(1990) - O Janovi a podivuhodném příteli
(1988) - Kamarád do deště
(1983) - Stav ztroskotání

Kateřina Brožová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aquarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aquarius

Sun in Aquarius
19°48’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Aquarius are influenced by two different planets. Saturn gives them peace of mind, concentration and persistence, while Uranium is responsible for their restlessness, originality and short temper.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Monkey

Monkey (Earth)

Chinese horoscope
Monkey is a wily trickster, and is often hilarious. Monkeys are deceitful, but companionable and give the impression that they can get along with all the other animals. It is, however, only one of their tactics, since behind their appearance they hide only their own financial goals.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
9

Birthday 9th - Deliberation

Numerology - Birthday Number
These people are very sensitive and reliable. They will tell the truth only after they think about it carefully. They have the ability to accept themselves for who they are. They want to be a rescuer.

Kateřina Brožová 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Kateřina Brožová - singer, actress, presenter

Kateřina Brožová was born Year *1968 in Czech City
Kateřina Brožová at:
Wikipedia.orgKateřina Brožová full biography - Wikipedia
Famous people born on
November 14th
(Today)
Spojené státy Dick Powell
(*1904) actor, director
Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) actress, model
Velká Británie Prince Charles
(*1948) Prince of Wales; Duke of Rothesay
Francie Bernard Hinault
(*1954)
Spojené státy Joseph McCarthy
(*1908) politician
Kateřina Brožová
Planet positions:
SunSun
Aquarius
19°48’
 
MoonMoon
Gemini
(?)
 
MercuryMercury
Pisces
1°34’
R
VenusVenus
Capricorn
16°51’
 
MarsMars
Pisces
24°07’
 
JupiterJupiter
Virgo
2°18’
R
SaturnSaturn
Aries
8°53’
 
UranusUranus
Virgo
28°38’
R
NeptuneNeptune
Scorpio
26°26’
 
PlutoPluto
Virgo
22°20’
R
NodeNode (M)
Aries
21°54’
R
LilithLilith (M)
Taurus
15°31’
 
ChironChiron
Pisces
27°03’
 
Elements:
2xFireFire
4xEarthEarth
4xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
November 15th
(Tomorrow)
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) actor
Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) actor
Argentina Daniel Barenboim
(*1942) conductor
Polsko Alexander Kwaśniewski
(*1954) Former President of the Republic of Poland (1995 - 2005)
Německo Claus von Stauffenberg
(*1907) officer, failed assassin of Adolf Hitler
Famous people who passed away on November 14th
Německo Gottfried Wilhelm Leibniz
(*1646 - 1716) philosopher, scientist, mathematician, theologian, polymath
Spojené státy Joseph Bernardin
(*1928 - 1996)
Španělsko Manuel de Falla
(*1876 - 1946) composer, musician
Německo Paul Jean
(*1763 - 1825) writer
Francie Albert Kahn
(*1860 - 1940)

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Gemini Gemini
Show calendar »