Kateřina Macháčková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Kateřina Macháčková - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1949
Country:
Age:
69 years
Occupation:
actress, journalist

Kateřina Macháčková - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1949 (?)
House system:
no system (?)
(Kateřina Macháčková 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Kateřina Macháčková
Date of Birth Year *1949
(actress, journalist, instagram)

Kateřina Macháčková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Hvězdy na Barrandově
(2015) - Stopy života - Tatínek
(2015) - Stopy života - Svatba
(2015) - Stopy života - Poslední návrat
(2015) - Stopy života - Nejhorší zánět
(2015) - Stopy života - Na dřeň
(2015) - Stopy života - Mateřská láska
(2015) - Stopy života - Duch silnic
(2015) - Stopy života - Derniéra
(2014) - Stopy života - Na plný úvazek
(2014) - Stopy života - Bílý střelec
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2012) - Vtip za stovku!
(2011) - Kolo plné hvězd
(2011) - Žena, růže, píseň, kost...
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Mamba show
(2010) - The Rain Fairy
(2007) - Pavlač Ester Kočičkové
(2006) - Předčasná úmrtí: Trojka z mravů
(2006) - Nadměrné maličkosti: Učitelky s praxí
(2005) - O češtině
(2005) - Pátrání po Ester
(2003) - Pokračování příště (TV series)
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Rukama nevinnosti
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1992) - Kufr
(1990) - Ten můj tam má spolužáka
(1990) - Ohrožené prázdniny (TV series)
(1990) - Motýlí čas
(1990) - Jehlice sluneční paní
(1989) - Dva lidi v ZOO
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Moudrá sova
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1987) - Rizikové pracoviště
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Pan Pickwick
(1985) - Cesta do Itálie
(1984) - ABECEDA
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - Komediant
(1984) - Bandité
(1983) - Katapult
(1983) - Jen se spolehni
(1983) - Cesta na Borneo
(1983) - Bráška
(1982) - Vinobraní
(1982) - Únos Moravanky
(1982) - Dreams About Zambezia
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1981) - Netopýr
(1981) - Až já budu velká
(1980) - Skapinova šibalství
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Rána jistoty
(1978) - Polská krev
(1977) - Dostaveníčko s pražskými strašidly
(1977) - Všichni proti všem
(1977) - Kufr plný nadějí
(1977) - Káťa Kabanová
(1977) - Básník, služka a král
(1976) - Zn.: „3 + 1, Praha“
(1976) - Hadrián z Římsů
(1976) - Dobrý den, město
(1975) - Soudružská návštěva
(1975) - Rusalka
(1975) - Plavení hříbat
(1975) - The Liberation of Prague
(1975) - Dívka jako ty
(1975) - Anna, sestra Jany
(1974) - Tobě hrana zvonit nebude
(1974) - Poslední ples na rožnovské plovárně
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Lidé z metra
(1974) - Libuše
(1974) - Davídek
(1974) - Co budeme dělat v sobotu
(1973) - Slečna ze spořitelny
(1973) - Měsíční kámen
(1973) - Maturita za školou
(1973) - Jakou barvu má láska
(1973) - Inženýr
(1972) - Krysy
(1972) - Jsem přece šofér..!
(1972) - Jak to bylo v Únoru
(1972) - Don Juan
(1971) - Žebrácká opera
(1970) - Žižkův meč
(1970) - Svatá hříšnice
(1970) - Mášenka
(1970) - Lidé na křižovatce (TV series)
(1969) - Gentlemani
(1968) - Bylo čtvrt a bude půl
Kateřina Macháčková - Family and Partner relationships

Kateřina Macháčková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
7°57’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Ox

Ox (Earth)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Ash

Ash Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Ash usually have a happy life because they are prepared for anything. Ash people are tough, ambitious and very capable. They usually manage to reach goals they set due to their good organizational skills and practical foresight.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
30

Birthday 30th - Vigour

Numerology - Birthday Number
These people have great creative imagination and a brilliant mind. They first think about the problem and then makes a decision. They have radical views on life. They are inventive. They are charming.

Kateřina Macháčková 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Kateřina Macháčková - actress, journalist

Kateřina Macháčková was born Year *1949 in Czech City
Kateřina Macháčková at:
Wikipedia.orgKateřina Macháčková full biography - Wikipedia
Famous people born on
June 20th
(Today)
Spojené státy Nicole Kidman
(*1967) actress, singer
Spojené státy John Goodman
(*1952) actor
Spojené státy Martin Landau
(*1928) actor
Austrálie Errol Flynn
(*1909) actor
Německo Jacques Offenbach
(*1819) composer
Kateřina Macháčková
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
7°57’
 
MoonMoon
Aries
(?)
 
MercuryMercury
Sagittarius
12°44’
 
VenusVenus
Capricorn
24°46’
 
MarsMars
Virgo
18°25’
 
JupiterJupiter
Capricorn
29°56’
 
SaturnSaturn
Virgo
18°38’
 
UranusUranus
Cancer
3°59’
R
NeptuneNeptune
Libra
16°41’
 
PlutoPluto
Leo
18°10’
R
NodeNode (M)
Aries
13°46’
R
LilithLilith (M)
Aries
25°17’
 
ChironChiron
Sagittarius
12°01’
 
Elements:
7xFireFire
4xEarthEarth
1xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
June 21st
(Tomorrow)
Spojené státy Juliette Lewis
(*1973) actress, director
Spojené státy Jane Russell
(*1921) actress
Velká Británie Tony Scott
(*1944) director, actor
Spojené státy Lana Wachowski
(*1965) actor/actress, director, transgender male->female
Spojené státy Eric Douglas
(*1958) actor, child of celebrity
Famous people who passed away on June 20th
Spojené státy Prodigy
(*1974 - 2017) singer, rappe of the hip hop duo Mobb Deep
Spojené státy Bernard Baruch
(*1870 - 1965)
Belgie Jijé
(*1914 - 1980) artist
Belgie Georges Lemaitre
(*1894 - 1966)
Francie Jean-Louis Scherrer
(*1935 - 2013) fashion designer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »