Ladislav Chudík wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Ladislav Chudík

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Hronec
Country:
Age:
† 91 years
Death:
Occupation:
actor, teacher

Ladislav Chudík - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
27 May 1924 - uknown time (?)
House system:
no system
Traditional astrology chart | Sidereal chart
(Ladislav Chudík 2017, 2018 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2018
Ladislav Chudík
Date of Birth - May 27, 1924
(actor, teacher, instagram)

Ladislav Chudík - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Rudý kapitán
(2014) - Vše nejlepší
(2014) - Prvá (TV series)
(2014) - Návraty k hereckým legendám: Ladislav Chudík
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Trochu inak v SND s Adelou Banášovou
(2013) - Herecké legendy (TV series)
(2013) - Tančiareň
(2013) - Stopy života - Dívčí sen
(2012) - Česká hlava 2012
(2011) - Slovenské kino (TV series)
(2010) - Slnko v sieti 2010
(2010) - Piknik klub
(2010) - Český lev 2009
(2010) - Adela show
(2010) - 13. komnata Ladislava Chudíka
(2009) - Ruže pre legendu
(2009) - Pán Chudík
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Kawasaki's Rose
(2008) - Radosť zo života (TV series)
(2008) - Ladislav Chudík
(2008) - Gen.sk (TV series)
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV series)
(2007) - Takí sme boli
(2006) - Portrét
(2005) - Všechnopárty
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Anjeli strážni
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2002) - Vyššie princípy Ivana Mistríka
(2002) - Poslání s podrazem
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Život za lásku
(2000) - Putovanie storočiami s Pavlom Dvořákom (TV series)
(1999) - Soirée z Mlynskej doliny
(1999) - Koncert pre ľudskosť; Boli sme tam všetci
(1999) - All My Loved Ones
(1998) - Budmerické literárne rozhovory
(1997) - Úsměvy
(1997) - Novoty
(1997) - Pamätáte sa na nich? - Recitátor a herec Viliam Záborský
(1997) - Pamätáte sa na nich? - Martin Gregor
(1997) - Pamätáte sa na nich? - Eva Poláková
(1996) - Perličky P z Hovorů H
(1996) - Hovory H z Paláce K
(1996) - Silvánovci (TV series)
(1996) - O sirotkovi z Radhoště
(1996) - Čierna ovca
(1996) - Býti básníkem, býti hercem ...
(1994) - Ptákoviny
(1994) - Klub Rozmarín
(1994) - Psí život
(1993) - Milan Rúfus
(1992) - The Valley of Stone
(1992) - Modlitbičky
(1991) - Pamätáte sa na nich? - Samuel Adamčík
(1991) - Pamätáte sa na nich? - Magda Lokvencová
(1991) - Pamätáte sa na nich? - Ľudovít Greššo
(1991) - Pamätáte sa na nich? - Jozef Budský
(1991) - Pamätáte sa na nich? - Ivan Mistrík
(1991) - Pamätáte sa na nich? - Hana Meličková
(1991) - Pamätáte sa na nich? - František Dibarbora
(1991) - Pamätáte sa na nich? - Daniel Michaelli
(1991) - Pamätáte sa na nich? - Ctibor Filčík
(1991) - Niesť svoj kríž
(1991) - Štúrovci (TV series)
(1991) - Rozruch na onkológii
(1991) - Jacobowski a plukovník
(1990) - Rozmar starej dámy
(1990) - Puto najsilnejšie
(1989) - Učiteľ na neplatenej dovolenke
(1989) - Nad priepasťou smrti
(1989) - Modrá zelená
(1989) - Roky prelomu (TV series)
(1989) - Reverend
(1989) - Novinári
(1989) - Letící delfín (TV series)
(1988) - Včera a dnes
(1988) - Vianoce Adama Boronču
(1988) - Akcia D
(1987) - Mojich sedem divov
(1987) - Páni Glembayovci
(1987) - Henrich IV.
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Vec svedomia
(1986) - Tiene v raji
(1986) - Nástupca
(1986) - Na dvore a na pažiti (TV series)
(1986) - Chlapec do náručia
(1986) - Dve balady
(1986) - Don Carlos
(1985) - Zlatná krajina
(1985) - Vergeßt Mozart
(1985) - Ulička stratených snov
(1985) - To je váš prípad, Šetaffy (TV series)
(1985) - Stará dobrá kapela
(1984) - Poetka pohybu (cesta za krásnom s akademickou maliarkou SIBYLOU GREINEROVOU)
(1984) - ABECEDA
(1983) - Výlet do mladosti
(1983) - Rozprávkový kráľ
(1983) - Rodinná anamnéza
(1983) - Jan Amos Comenius
(1982) - Der Salzprinz
(1982) - Dedičstvo
(1981) - Rembrandt van Rijn
(1981) - Nedokončená partia
(1981) - Maškaráda
(1980) - Stretnutie so šansónom
(1980) - Filmové vyznania Paľa Bielika
(1980) - Bakalári (TV series)
(1979) - Višňový sad
(1979) - Sobotné večery
(1979) - Sesternica Beta
(1979) - Kraj sveta Istanbul
(1979) - John Gabriel Borkman
(1979) - Eugen Onegin
(1979) - Barbora Rösselová
(1978) - Ktosi je za dverami
(1978) - Už viem, čo urobím
(1978) - Spolužiak
(1978) - Dnes platí regulačný stupeň č.6
(1977) - Soldaty Svobody
(1977) - Útek zo zlatej krajiny (TV series)
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Louis Pasteur
(1977) - Doktor Jorge
(1976) - Komunisté (TV series)
(1976) - Všetci tí čestní muži
(1976) - Soldaty svobody (TV series)
(1976) - Sluha dvoch pánov
(1976) - Poslední
(1976) - One Silver Piece
(1976) - Do posledného dychu
(1976) - Demeterovci
(1976) - Andersonvillský proces
(1976) - Americká tragédia
(1975) - Vivat Beňovský (TV series)
(1975) - Šepkajúci fantóm
(1975) - Svetlo severu
(1975) - Straty a nálezy (TV series)
(1975) - The Liberation of Prague
(1975) - Kean
(1975) - Japonské rozprávky (TV series)
(1975) - Brána k domovu
(1974) - Tak šli pionierske roky
(1974) - Trofej neznámeho strelca
(1974) - Škriatok
(1974) - Sokolovo
(1974) - Do zbrane, kuruci!
(1974) - Buddenbrookovci
(1973) - Slávna chvíla tichého života
(1973) - Monna Vanna
(1973) - Hadí princ
(1973) - Cid
(1972) - Nedeľná chvíľka poézie
(1972) - Obrazy starého sveta
(1972) - Podezření
(1972) - Kým kohút nezaspieva
(1972) - Chlapec z broskyne
(1972) - Bačova žena
(1972) - Adam Šangala
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - V tieni vlkov (TV series)
(1971) - Úklady a láska
(1971) - Parížski mohykáni (TV series)
(1970) - Medený gombík
(1970) - Luk královny Dorotky
(1970) - Don Quijote zvádza boj
(1970) - A. C. Dupin zasahuje (TV series)
(1969) - Adrift
(1969) - Príbehy z lepšej spoločnosti (TV series)
(1969) - Od štvrtka do zmŕtvychvstania
(1969) - Duch z láhve
(1968) - Nedělní chvilka poezie
(1968) - Niet inej cesty
(1968) - Koniec a začiatok
(1967) - Volanie démonov
(1966) - Vrah zo záhrobia
(1966) - Canarisova krvavá hviezda
(1965) - Smrť prichádza v daždi
(1965) - Mŕtvi nespievajú
(1963) - Výhybka
(1963) - Tvár v okne
(1963) - Mlčanie mora
(1962) - Midnight Mass
(1962) - Bílá oblaka
(1961) - Zbabělec
(1961) - Pohled do očí
(1961) - Pieseň o sivom holubovi
(1960) - Osení
(1960) - Aký bol dnešný deň, občan..?
(1959) - Muž, ktorý sa nevrátil
(1959) - Kapitán Dabač
(1958) - V hodine dvanástej
(1958) - Posledný návrat
(1958) - The Black Battalion
(1957) - Zemianska česť
(1956) - V záhrade je nepriateľ
(1956) - Víno
Ladislav Chudík 2018 - Astrological Charts, Astrology Online

Ladislav Chudík, Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
5°53’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Rat

Rat (Wood)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Ash

Ash Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Ash usually have a happy life because they are prepared for anything. Ash people are tough, ambitious and very capable. They usually manage to reach goals they set due to their good organizational skills and practical foresight.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
27

Birthday 27th - Dutifulness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, emotional and intuitive. They are honest, pragmatic and conservative. They are not subject to new trends. They avoid shallow relationships. Romantic relationship is very important for them. They are enterprising.

Ladislav Chudík 2018 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Ladislav Chudík - actor, teacher

born on May 27, 1924 in Hronec
Ladislav Chudík at:
Wikipedia.orgLadislav Chudík full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 20th
(Today)
Itálie Sophia Loren
(*1934) actress
Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) american writer, columnist, politician
Itálie Asia Argento
(*1975) actress
Francie Sabine Azéma
(*1949) actress
Spojené státy Yuna Itō
(*1983) actress, singer
Ladislav Chudík
Planet positions:
SunSun
Gemini
5°53’
 
MoonMoon
Pisces
28°18’
 
MercuryMercury
Taurus
13°38’
 
VenusVenus
Cancer
14°21’
 
MarsMars
Aquarius
18°01’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
16°14’
R
SaturnSaturn
Libra
26°27’
R
UranusUranus
Pisces
21°09’
 
NeptuneNeptune
Leo
17°48’
 
PlutoPluto
Cancer
10°59’
 
NodeNode (M)
Leo
27°12’
R
LilithLilith (M)
Gemini
7°18’
 
ChironChiron
Aries
23°05’
 
Elements:
3xFireFire
1xEarthEarth
4xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
September 21st
(Tomorrow)
Spojené státy Bill Murray
(*1950) actor, scriptwriter
Spojené státy Stephen King
(*1947) author of horror, supernatural fiction, suspense, science fiction, and fantasy
Kanada Leonard Cohen
(*1934) composer, guitarist, singer, writer, actor, poet
Spojené státy Ethan Coen
(*1957) director, scriptwriter
Velká Británie H. G. Wells
(*1866) writer
Famous people who passed away on September 20th
Německo Jacob Grimm
(*1785 - 1863) lawyer, linguist, collector of legends and fairy tales
Norsko Max Manus
(*1914 - 1996) soldier, Norwegian resistance fighter during the German occupation of Norway
Švédsko Sven Nykvist
(*1922 - 2006) actor, cameraman
Německo Theodor Fontane
(*1819 - 1898) writer, scriptwriter
Velká Británie George Bidder
(*1806 - 1878) architect

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2018
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »