Ladislav Frej Sr. wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Ladislav Frej Sr. - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1941
Country:
Age:
78 years
Occupation:
actor

Ladislav Frej Sr. - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1941 (?)
House system:
no system (?)
(Ladislav Frej Sr. 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Ladislav Frej Sr.
Date of Birth - Year *1941
(actor, instagram)

Ladislav Frej Sr. - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Ceny Thálie 2015 (TV pořad)
(2016) - V.I.P. vraždy (TV series)
(2015) - Barrandovský Silvestr 2015
(2015) - Stopy života - Tatínek
(2015) - Stopy života - Svatba
(2015) - Stopy života - Poslední návrat
(2015) - Stopy života - Nejhorší zánět
(2015) - Stopy života - Na dřeň
(2015) - Stopy života - Mateřská láska
(2015) - Stopy života - Duch silnic
(2015) - Stopy života - Derniéra
(2014) - Stopy života - Na plný úvazek
(2014) - Stopy života - Bílý střelec
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Galashow 60
(2012) - Česká 30
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Hyde Park
(2010) - Cesty domů (TV series)
(2010) - Bludičky
(2009) - Příběhy slavných: Královna z Valašska
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2008) - 13. komnata Ladislava Freje ml.
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2008) - Der Rote Baron
(2008) - Ošklivka Katka (TV series)
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV series)
(2008) - Kriminálka Anděl (TV series)
(2007) - Takí sme boli
(2006) - Místo v životě (TV series)
(2005) - 168 hodin
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2003) - Strážce duší (TV series)
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2003) - Falešné obvinění
(2002) - Hodina pravdy
(2001) - Holy Night
(2001) - Červená karta
(2001) - Černí andělé (TV series)
(2000) - Podzimní zahrada
(2000) - Gambit
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - Vyšší principy Jiřího Krejčíka
(1998) - Hvězda života
(1998) - Ex offo
(1998) - Doma je doma
(1998) - Cizinci v čase
(1997) - Pokořitelé Tróje
(1995) - V žitě
(1995) - Muž v pozadí (TV series)
(1995) - Generálka Jeho Veličenstva
(1994) - Dobré bydlo
(1994) - Zapomenuté tváře
(1994) - Příběh kriminálního rady
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Schodiště
(1993) - Mistr Kampanus
(1992) - The Necklace (TV series)
(1991) - Princezna Duše
(1991) - Hodina obrany
(1990) - Zbabělec
(1990) - Zápas o člověka Nelibu
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Popel a hvězdy
(1990) - Byli jsme to my?
(1989) - Vítězná prohra
(1989) - Trezor
(1989) - Skřivánčí ticho
(1989) - Letící delfín (TV series)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1988) - Vyjdi ze stínu
(1988) - Nepočestná
(1988) - Mistr Kornelius
(1987) - Viktor Veliký
(1987) - Poklesky zralých mužů
(1987) - Karanténa
(1987) - Flotila
(1986) - Robotóza
(1986) - Návštěvní hodiny
(1985) - Videostop
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Podivná znamení, podivní hosté
(1985) - Páta stanice (TV series)
(1985) - Ďáblovy peníze (TV series)
(1984) - Oldřich a Božena
(1984) - Láska s vůní pryskyřice
(1983) - Vnitřní zrak
(1983) - Ples v opeře
(1983) - Klíče
(1983) - Jára Cimrman Lying, Sleeping
(1983) - Dvě noci s císařem
(1983) - Bledě modré ženské písmo
(1982) - Šílený kankán
(1982) - Salvador, sedmnáctého března krátce po páté
(1982) - Plášť Marie Terezie
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Má láska s Jakubem
(1982) - Doktor z vejminku (TV series)
(1981) - Ta chvíle, ten okamžik
(1981) - Po rozvodu
(1981) - Načasovaná smrt
(1981) - Hodina života
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Za trnkovým keřem
(1980) - The Medal
(1980) - Hlas krve
(1980) - Dívka s mušlí
(1979) - Žena pro tři muže
(1979) - Tatínek
(1979) - Julek
(1979) - Chlapi přece nepláčou
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Hrozba
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1976) - Jenůfa
(1976) - Hadrián z Římsů
(1976) - Dům Na poříčí
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Linecké pečivo
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1975) - Bakaláři: Vánoce, na které nikdy nezapomenu
(1974) - Sám proti městu
(1973) - Příběh vojáka Hartmana
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Rozhovor
(1972) - Duhový luk (TV series)
(1972) - Co je to ta koule žlutá
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Poloviční kouzelníci
(1971) - Cyrano z Bergeracu
(1964) - Neobyčejná třída
Ladislav Frej Sr. - Family and Partner relationships

Ladislav Frej Sr., Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
3°51’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Snake

Snake (Metal)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Ash

Ash Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Ash usually have a happy life because they are prepared for anything. Ash people are tough, ambitious and very capable. They usually manage to reach goals they set due to their good organizational skills and practical foresight.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
26

Birthday 26th - Assertiveness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, kind and understanding. They have a great inner strength to overcome difficulties. They have organizational and leadership skills. They have a very good judgement and they will notice everything. They are quick-witted and they are able to do anything.

Ladislav Frej Sr. 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Ladislav Frej Sr. - actor

Ladislav Frej Sr. was born Year *1941 in Czech City
Ladislav Frej Sr. at:
Wikipedia.orgLadislav Frej Sr. full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 22nd
(Today)
Ukrajina Paul Muni
(*1895) actor
Austrálie Nick Cave
(*1957) composer, singer, writer, actor
Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) writer
Itálie Andrea Bocelli
(*1958) singer
Velká Británie Michael Faraday
(*1791) physicist, chemist
Ladislav Frej Sr.
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
3°51’
 
MoonMoon
Pisces
(?)
 
MercuryMercury
Scorpio
19°56’
 
VenusVenus
Capricorn
21°00’
 
MarsMars
Aries
12°42’
 
JupiterJupiter
Gemini
18°01’
R
SaturnSaturn
Taurus
24°21’
R
UranusUranus
Taurus
28°06’
R
NeptuneNeptune
Virgo
29°30’
 
PlutoPluto
Leo
5°42’
R
NodeNode (M)
Virgo
18°43’
R
LilithLilith (M)
Taurus
29°17’
 
ChironChiron
Leo
14°33’
 
Elements:
4xFireFire
5xEarthEarth
1xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
September 23rd
(Tomorrow)
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) actor
Rakousko Romy Schneider
(*1938) actress
Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) director, actor
Spojené státy Bruce Springsteen
(*1949) guitarist, singer
Spojené státy Ray Charles
(*1930) composer, singer
Famous people who passed away on September 22nd
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) actor
Itálie Pope Clement XIV
(*1705 - 1774) 249th Pope
Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) actor
Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) singer, actor
Spojené státy Al Matthews
(*1942 - 2018) actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Sagittarius Sagittarius
Show calendar »