Ladislav Gerendáš wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Ladislav Gerendáš - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1946
Country:
Age:
72 years
Occupation:
musician, actor

Ladislav Gerendáš - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1946 (?)
House system:
no system (?)
(Ladislav Gerendáš 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Ladislav Gerendáš
Date of Birth - Year *1946
(musician, actor, instagram)

Ladislav Gerendáš - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2013) - Špačkovi v síti času (TV series)
(2012) - Legendy: Ivan Mládek: Šel tudy, měl banjo
(2012) - Legendy: Felix Holzmann: Včera, dnes a zítra
(2012) - Obchoďák (TV series)
(2011) - Ivan Mládek: Jožin z bažin a další největší hity
(2010) - Komici na jedničku (TV series)
(2009) - Šejk
(2008) - Kouzla králů
(2007) - Trapasy (TV series)
(2006) - Klobouk Jiří Wimmer
(2005) - Pocta V+W
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Ulice (TV series)
(2003) - Telebazar
(2003) - Útěk do Budína (TV series)
(2002) - Útěk do Budína
(2001) - Requiem
(2001) - Javorový guláš
(1999) - Věšák
(1999) - Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Policajti z předměstí (TV series)
(1999) - Neprůstřelná nevěra
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - Zakázané dějiny
(1997) - Ztráty a nálezy
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Tenhle striptýz platím já
(1997) - Rosa alchemica
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV series)
(1996) - Ruffiano and Sweeteeth
(1996) - Hospoda (TV series)
(1996) - Draculův švagr (TV series)
(1996) - Ceremoniář
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1994) - Saturnin (TV series)
(1994) - Saturnin
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Bylo nás pět (TV series)
(1994) - Andělské oči
(1993) - Tuzemský konzumní
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Nesmrtelná teta
(1993) - Benito: The Rise and Fall of Mussolini
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Kufr
(1992) - Silvestrovská překvapení
(1992) - Kocourkov
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1991) - Intenzivní kurs němčiny
(1991) - Holky, kluci, komici
(1991) - Domácí představení
(1990) - Šaráda
(1990) - Pražákům, těm je hej
(1990) - O zapomnětlivém černokněžníkovi
(1990) - Nemocný bílý slon
(1990) - Křížová vazba
(1990) - Husarská čest
(1990) - Bylinková princezna
(1989) - Chalupa na horách Kavčích
(1988) - Pan Tau
(1988) - Až se ucho utrhne
(1987) - Profesionálové
(1987) - Jedeme dál
(1987) - Záhada zlatého servisu
(1987) - Kam, pánové, kam jdete?
(1987) - Boty
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Utekajme, už ide!
(1986) - Ohnivé ženy se vracejí
(1986) - Antonyho šance
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Quiet Happiness
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Čarovné dědictví
(1984) - ABECEDA
(1984) - Všichni musí být v pyžamu
(1984) - Šéfe, jdeme na to!
(1984) - Give the Devil His Due
(1983) - Three Veterans
(1983) - Svatební cesta do Jiljí
(1983) - Kluk za dvě pětky
(1983) - Fandy, ó Fandy
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Únos Moravanky
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1981) - Takzvaný večer na přidanou
(1981) - Malý televizní kabaret
(1981) - Hodina života
(1981) - Buldoci a třešně
(1979) - Z melodie do melodie aneb Televizní samoobsluha
(1978) - Přineste si židli

Ladislav Gerendáš, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
23°56’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Dog

Dog (Fire)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Aspen

Aspen Tree

Celtic tree horoscope
People under the rule of Aspen have a very varied life. They have adventurous character that often goes hand in hand with diverse abilities. They can do everything with great enthusiasm; they are able to sacrifice everything for a thing or a person. They do everything with all their energy and vigour.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
16

Birthday 16th - Directness

Numerology - Birthday Number
These people have a clear opinion on what is right and wrong in life. They fight intolerance. They are very observant. They have a sense of harmony. They are tender and sweet. They try to get along with others and understand their needs.

Ladislav Gerendáš 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Ladislav Gerendáš - musician, actor

Ladislav Gerendáš was born Year *1946 in Czech City
Ladislav Gerendáš at:
Wikipedia.orgLadislav Gerendáš full biography - Wikipedia
Famous people born on
November 20th
(Today)
Spojené státy Sean Young
(*1959) actress
Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politician, brother of JFK
Německo Otto von Habsburg
(*1912) writer, MEP, publicist, journalist, eldest son of Emperor Charles I.
Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) writer, poet
Itálie Pope Pius VIII
(*1761) 253rd Pope
Ladislav Gerendáš
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
23°56’
 
MoonMoon
Libra
(?)
 
MercuryMercury
Sagittarius
4°27’
 
VenusVenus
Scorpio
18°23’
 
MarsMars
Sagittarius
29°16’
 
JupiterJupiter
Scorpio
17°27’
 
SaturnSaturn
Leo
8°16’
R
UranusUranus
Gemini
19°35’
R
NeptuneNeptune
Libra
10°35’
 
PlutoPluto
Leo
13°08’
R
NodeNode (M)
Gemini
10°58’
R
LilithLilith (M)
Sagittarius
24°57’
 
ChironChiron
Scorpio
4°38’
 
Elements:
6xFireFire
0xEarthEarth
5xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
November 21st
(Tomorrow)
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) actress, director
Island Björk
(*1965) singer, actress
Itálie Pope Benedict XV
(*1854) 258th Pope
Polsko Isaac Bashevis Singer
(*1902) writer
Německo Paul Rée
(*1849) philosopher, Friedrich Nietzsche's friend
Famous people who passed away on November 20th
Rusko Leo Tolstoy
(*1828 - 1910) writer
Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) occultist, Mason, founder of the Hermetic Order of the Golden dawn
Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) actor, director, scriptwriter
Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scriptwriter
Spojené státy Bambi Bembenek
(*1958 - 2010) murderess

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Virgo Virgo
Show calendar »