Ladislav Pešek wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Ladislav Pešek - Birth Chart
(Ladislav Pech)

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Brno
Country:
Age:
† 79 years
Death:
Occupation:
actor

Ladislav Pešek - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
4 October 1906 - uknown time (?)
House system:
no system
(Ladislav Pešek 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Ladislav Pešek
Date of Birth - Oct 4, 1906
(actor, instagram)

Ladislav Pešek - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2008) - Cesta do hlubin Lálovy duše
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1985) - Václava Kašpara den pátý
(1985) - Přezůvky Štěstěny
(1985) - Boty
(1985) - A co ten ruksak, králi?
(1984) - Modravých dálek volání
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Povídky malostranské: Přivedla žebráka na mizinu
(1984) - O sláve a tráve
(1984) - Křižovatka
(1984) - Budulínek Mandelinka
(1984) - Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil
(1984) - Až já budu královna
(1983) - 1. Máj v Národním divadle roku 1898
(1983) - Smrt krále Václava IV.
(1983) - Ples v opeře
(1983) - Jako kníže Rohan
(1983) - Brakýři
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Tři spory: Spor herečky Kvapilové
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Třeboňská pohádka
(1982) - Slečna se špatnou pověstí
(1982) - Nevěra
(1982) - Nejhlavnější hodinky na světě
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Karlův most
(1982) - Červánková královna
(1981) - V zámku a podzámčí
(1981) - Výhra admirála Kotrby
(1981) - Sůl země (TV series)
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1981) - Otýliina záhada
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Královna bludiček
(1981) - Desiaty chlap
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Pohádka z šafránové louky
(1980) - Nezralé maliny
(1980) - Nešťastný šafářův dvoreček
(1980) - Kotva u přívozu
(1980) - Italské jaro
(1980) - Čas zakladatelů (TV series)
(1980) - Anna proletářka
(1979) - Zkoušky z dospělosti (TV series)
(1979) - Zavazadlo
(1979) - O hruškách ušatkách a jablíčku parohátku
(1979) - Nebožtíci na bále
(1979) - Hastrmanská povídačka
(1978) - Tři na lavičce
(1978) - Sněhurka
(1978) - Rána jistoty
(1978) - Pohádka o ebenovém koni
(1978) - Podej mi ruku a přestaň se bát
(1978) - Paví král
(1978) - Logika
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1978) - Cesta domů
(1977) - Roste, kvete, zelená se
(1977) - Vo Brikitě
(1977) - Talíře nad Velkým Malíkovem
(1977) - Ráno budeme moudřejší
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Návštěva
(1977) - Blaťácká povídačka
(1977) - Adela Has Not Had Her Supper Yet
(1976) - Závistivé sestry
(1976) - Príhoda z hotelovej reštaurácie
(1976) - Pop a sluha
(1976) - Nezbedná pohádka
(1976) - Kaštanka
(1976) - Hloupý Ivánek
(1975) - Die Verkaufte Braut
(1975) - Pohádky stříbrného carství (TV series)
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV series)
(1975) - Čtrnáctý v řadě
(1974) - Stokoruna
(1974) - Pozdní léto
(1974) - Lidé z metra
(1974) - Kleofášek
(1973) - Zlatovláska
(1973) - Sněhurka
(1973) - Josefina
(1973) - Bratranec Pons
(1972) - Pohádka o drakovi
(1972) - Dědo, povídej...
(1971) - Zlý dům
(1971) - Vodník z kaňky
(1971) - Rozsudek (TV series)
(1971) - Princ a chuďas
(1971) - O chrabré Kordule
(1971) - Mrtvý princ
(1971) - Inzertka
(1971) - Hříchy mládí
(1971) - Hostinec „U koťátek“ (TV series)
(1971) - Dlouhý podzimní den
(1970) - Muž, který rozdával smích
(1970) - Za ranních červánků
(1970) - Vražedný týden
(1970) - Václav Trojan: Slavík
(1970) - Svatá hříšnice
(1970) - Pinocchiova dobrodružství II.
(1970) - O tlustém pradědečkovi
(1969) - Herecký kníže z Kampy
(1969) - Popelka
(1969) - Dvě Cecilky
(1969) - Barometr
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1968) - O Honzovi a princezně Félince
(1968) - České pohádky: Jak se Honza hádal s králem
(1967) - Ženitba
(1967) - Revizor
(1967) - Pinocchiova dobrodružství
(1967) - O princezně, která pořád vařila
(1967) - Na zapřenou
(1967) - Jegor Bulyčov
(1967) - Dobrodružství Toma Sawyera
(1966) - Věra Lukášová
(1966) - Venkovská panička
(1966) - Poprask na laguně
(1966) - Dobrodružství Huckleberryho Finna - Král a vévoda
(1966) - Dobrodružství Huckleberryho Finna - Jak jsme osvobozovali Jima
(1965) - Představení které nekončí
(1965) - Malér
(1965) - Hrdina má strach
(1964) - Zapomenutý čert
(1964) - Darounická poudačka
(1963) - Tvár v okne
(1963) - Tři veteráni
(1963) - Petřínská rozhledna
(1963) - Bez svatozáře
(1962) - Tvrdohlavá žena a zamilovaný školní mládenec
(1962) - Transport z ráje
(1962) - Černá dynastie
(1961) - Skapinova šibalství
(1961) - Námluvy
(1961) - Hrdinové okamžiku (TV series)
(1960) - Žalobníci
(1960) - Tragic Monday
(1960) - Lucerna
(1960) - Lišák Pseudolus
(1960) - Lidé jako ty
(1960) - Kremelský orloj
(1959) - Národní umělec Ladislav Pešek
(1959) - Vassa Železnovová
(1959) - Probuzení
(1959) - Majskije zvjozdy
(1958) - O věcech nadpřirozených
(1958) - Mezi nebem a zemí
(1958) - Safebreakers
(1958) - Hry a sny
(1957) - Zářijové noci
(1957) - Škola otců
(1957) - The Case Is Not Yet Closed
(1956) - Zaostřit, prosím!
(1956) - The Girl Robinson Crusoe
(1956) - Hrátky s čertem
(1956) - Kaisers neue Kleider, Des
(1955) - Strakonický dudák
(1955) - Dog's Heads
(1955) - Po noci den
(1955) - Stick, Stick, Start Beating!
(1955) - Jan Žižka
(1955) - Čert a Káča
(1954) - Jan Hus
(1953) - Večery s Jindřichem Plachtou
(1953) - Komedianti
(1952) - Kidnapped
(1952) - Hudba z Marsu
(1952) - Haškovy povídky ze starého mocnářství
(1949) - Soudný den
(1948) - Matous the Cobbler
(1947) - Tři kamarádi
(1945) - Z růže kvítek
(1945) - Bludná pouť
(1944) - U pěti veverek
(1943) - Šťastnou cestu
(1942) - Valentin Dobrotivý
(1942) - Karel a já
(1942) - Host do domu
(1942) - Dlouhý, Široký a Bystrozraký
(1941) - Těžký život dobrodruha
(1941) - Roztomilý člověk
(1941) - Hotel Modrá hvězda
(1940) - Life Is Beautiful
(1940) - Okénko do nebe
(1940) - The Masked Lover
(1940) - Čekanky
(1939) - Dobře situovaný pán
(1939) - Děvče z předměstí anebo Všecko příjde najevo
(1939) - Journey into the Depth of the Student's Soul
(1938) - Škola základ života!
(1938) - Jarka a Věra
(1938) - Děti na zakázku
(1938) - The Guild of the Kutná Hora Virgins
(1937) - Pozdrav filmařů krajanům do USA
(1937) - Vyděrač
Ladislav Pešek 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Ladislav Pešek, Birth Chart Horoscopes & Signs - Libra

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Libra

Sun in Libra
10°20’

Sun Sign - Zodiac Sign
Perhaps to make their sign happy, people born under the sign of Libra are usually prudent, balanced and harmonious. In any case, they think before they do something. It is possible to find hot-headed individuals among Libras, but they are very rare exceptions.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Horse

Horse (Fire)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Rowan

Rowan Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of the Rowan are usually gentle and subtle, or at least they give us this impression. These people have a gentle and fragile appearance, but inside they are strong and determined people who can defend themselves against anything bad that await them. Rowan people have a good taste and they are often blessed with artistic talents. They give us the impression of closed people who do not like to be the centre of attention and who try to avoid big social events.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
4

Birthday 4th - Mental balance

Numerology - Birthday Number
These people are practical and balanced. They like routine. They are decisive. They have good organizational skills. They are reliable and compassionate. They are warm, generous and loyal to people they like. They are systematic and patient.

Ladislav Pešek 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Ladislav Pešek - actor

Ladislav Pešek was born on October 4, 1906 in Brno
Ladislav Pešek at:
Wikipedia.orgLadislav Pešek full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 21st
(Today)
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) actress
Rusko Nikita Mikhalkov
(*1945) director, actor
Japonsko Ken Watanabe
(*1959) actor
Brazílie Pelé
(*1940) soccer player
Spojené státy Kim Kardashian
(*1980) actress, model
Ladislav Pešek
Planet positions:
SunSun
Libra
10°20’
 
MoonMoon
Taurus
(?)
 
MercuryMercury
Libra
17°57’
 
VenusVenus
Scorpio
25°54’
 
MarsMars
Virgo
13°52’
 
JupiterJupiter
Cancer
10°00’
 
SaturnSaturn
Pisces
9°33’
R
UranusUranus
Capricorn
4°40’
 
NeptuneNeptune
Cancer
12°36’
 
PlutoPluto
Gemini
23°45’
R
NodeNode (M)
Leo
8°29’
R
LilithLilith (M)
Gemini
9°22’
 
ChironChiron
Aquarius
7°33’
R
Elements:
1xFireFire
4xEarthEarth
4xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
October 22nd
(Tomorrow)
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) actor, director
Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) actor
Francie Catherine Deneuve
(*1943) actress
Japonsko Joan Fontaine
(*1917) actress
Jamajka Shaggy
(*1968) singer
Famous people who passed away on October 21st
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) actor, director
Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) novelist, poet, painter, pioneer of the Beat Generation
Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) soccer player
Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astrologer
Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) serial killer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »