Ladislav Potměšil wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Ladislav Potměšil - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1945
Country:
Age:
75 years
Occupation:
actor

Ladislav Potměšil - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1945 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Ladislav Potměšil 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Ladislav Potměšil
Date of Birth - Year *1945
(actor, instagram)

Ladislav Potměšil - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Přístav (TV series)
(2014) - Svatby v Benátkách (TV series)
(2014) - Bastardi (TV series)
(2011) - Bubo bubo
(2010) - Cesty domů (TV series)
(2010) - Bastardi
(2009) - Post Bellum
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Panelák (TV series)
(2008) - Nejkrásnější hádanka
(2008) - Kutyil s.r.o. (TV series)
(2007) - O korunu krále Karla
(2006) - Čétéčko
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2004) - Poklad na Sovím Hrádku
(2004) - Náhodička
(2004) - Nadměrné maličkosti: Duch modrého pokoje
(2004) - In nomine patris
(2003) - Volejte Novu
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Brouk v hlavě
(2001) - Dobroty
(2001) - Stříbrná paruka (TV series)
(2001) - Karlínská balada
(2001) - Ideální manžel
(2000) - Silvestr 2000
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Bylo jich pět
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Bakaláři 1998
(1997) - Úsměvy
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Zdivočelá země
(1997) - Rumplcimprcampr
(1997) - Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje!
(1996) - Hospoda (TV series)
(1996) - Ceremoniář
(1995) - Princ z pohádky
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV series)
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1995) - Bubáci pro všední den
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Vekslák aneb Staré zlaté časy
(1994) - Prima sezona (TV series)
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1994) - Ještě větší blbec, než jsme doufali
(1993) - Zelený rytíř
(1993) - Zámek v Čechách
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Pohádka o prolhaném království
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Jánošova kouzelná flétnička
(1992) - Jak vyloupit banku
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1992) - Dunajská královna
(1992) - Dáma a smrt
(1991) - Území bílých králů (TV series)
(1991) - O těch Martinových dudách
(1991) - Kosmická čarodějnice v Čeboni
(1991) - Hledání v bílém obdélníku
(1991) - Discopříběh 2
(1990) - Třináctery hodiny
(1990) - About Family Affairs Only
(1989) - Všechny krásy života
(1989) - Útěk s Cézarem
(1989) - Stopy zločinu: Pátek, čas motýlů
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Bludiště
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Někdo schází u stolu
(1988) - Na dvoře je kůň, šéfe
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Kamarád do deště
(1988) - Dobří holubi se vracejí
(1988) - Bronzová spirála
(1987) - Jak se dělal 'Discopříběh'
(1987) - Honza a drak
(1987) - Dům na stará kolena
(1987) - Discopříběh
(1986) - Forbidden Dreams
(1986) - Peníze a krev
(1985) - Zátah
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Podfuk
(1985) - Mravenci nesou smrt
(1985) - Já nejsem já
(1985) - Dobré světlo
(1984) - Tlustý pradědeček
(1984) - Stopy zločinu: Velká rána
(1984) - Poločas štěstí
(1984) - O líné Nitce a prstýnku s rubínem
(1984) - Láska z pasáže
(1984) - Jak se rozloučit s Odettkou
(1983) - Ohnivé ženy
(1983) - Kmotři z blat
(1983) - Karel Hynek Mácha
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Šéfe, to je věc!
(1982) - Dreams About Zambezia
(1982) - Potrhlá Andula
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Doktor z vejminku (TV series)
(1981) - Každému jeho nebe
(1981) - Chudák muzika
(1981) - Divoký koník Ryn
(1980) - Sestřičky růží
(1980) - Mít tak holku na hlídání
(1980) - I chytrák se spálí
(1979) - Prefab Story
(1979) - O zakleté princezně
(1979) - O hruškách ušatkách a jablíčku parohátku
(1979) - Na dvoře vévodském
(1979) - Král Krysa
(1979) - Drsná Planina
(1978) - Zvyk
(1978) - Telegram
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Já nechci být víla
(1977) - Zlaté rybky
(1977) - Uloupený smích
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1976) - Bylo jich šest
(1976) - Kalifův prsten
(1975) - Pan Tau a Aladinova lampa
(1973) - Trávnička
(1973) - Kukačky
(1972) - Půlnoční kolona
(1972) - Oáza
(1972) - Jak Anče s komtesou k modrému z nebe přišly
(1972) - Dvě věci pro život
(1971) - Temná brána noci
(1971) - Šťastné dny
(1971) - Pět mužů a jedno srdce
(1970) - The Great Unknown
(1970) - So Bye-Bye
(1970) - Partie krásného dragouna
(1970) - Lidé na křižovatce (TV series)
(1970) - Alexandr Dumas starší (TV series)
(1969) - S láskou nejsou žádné žerty
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1968) - The Marathon
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1967) - Dostal jsem nápad udělat kočku
(1967) - Dita Saxová
(1966) - Tempo první lásky
(1965) - Ninety Degrees in the Shade
(1965) - Škola hříšníků
(1965) - Je Thierry Brévanne vinen?
(1964) - Místo v houfu
(1964) - Láska nebeská
(1964) - Bubny
(1964) - And the Fifth Rider Is Fear
(1963) - Strach
(1962) - Transport z ráje
(1962) - Neklidnou hladinou
(1961) - Ledové moře volá
(1961) - Cesta do věku petrolejových lamp
Ladislav Potměšil - Family and Partner relationships
Family:
(*1950) Jaroslava Brousková - wife
Ladislav Potměšil Astro-Databank - Astro Database Categories

Ladislav Potměšil, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
9°38’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Rooster

Rooster (Wood)

Chinese horoscope
Rooster is extremely good-hearted, but sometimes brutally aggressive. People born in the Year of the Rooster can hurt people who do not understand them. Roosters always say what they think and when it comes to language, they can be brutally honest. But this aloofness shows their egoism.
Pine

Pine Tree

Celtic tree horoscope
Pine people are courageous and optimistic. People born under the rule of Pine are extremely tenacious in fulfilling their life goals. They will do all in their power to get what they want; they are uncompromising when they get into an argument. They have good manners but they can be a bit cheeky. If they are sure that they are right, they do not acknowledge authority, and they can be very stubborn.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
2

Birthday 2nd - Sociability

Numerology - Birthday Number
These people are very considerate and they are a good listener. They are loyal and emotional. They like to do things for other people and they are able to understand how others feel. They are gregarious and keep close to their family. They are diplomatic.

Ladislav Potměšil 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Ladislav Potměšil - actor

Ladislav Potměšil was born Year *1945 in Czech City
Ladislav Potměšil at:
Wikipedia.orgLadislav Potměšil full biography - Wikipedia | Astro.comLadislav Potměšil astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comLadislav Potměšil astro-databank Astrotheme
Famous people born on
October 31st
(Today)
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) actor, director, scriptwriter
Itálie Bud Spencer
(*1929) actor, swimmer, businessman
Velká Británie Stephen Rea
(*1946) actor
Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) singer, dancer
Kambodža Norodom Sihanouk
(*1922) Cambodian politician, King, writer, director
Ladislav Potměšil
Planet positions:
SunSun
Virgo
9°38’
 
MoonMoon
Cancer
(?)
 
MercuryMercury
Leo
22°39’
 
VenusVenus
Leo
3°28’
 
MarsMars
Gemini
26°46’
 
JupiterJupiter
Libra
1°41’
 
SaturnSaturn
Cancer
21°18’
 
UranusUranus
Gemini
17°16’
 
NeptuneNeptune
Libra
5°11’
 
PlutoPluto
Leo
10°44’
 
NodeNode (M)
Cancer
5°51’
R
LilithLilith (M)
Scorpio
2°44’
 
ChironChiron
Libra
5°01’
 
Elements:
3xFireFire
2xEarthEarth
4xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
November 1st
(Tomorrow)
Austrálie Toni Collette
(*1972) actress
Spojené státy Larry Flynt
(*1942) publisher, CEO of Larry Flynt Publications
Francie Manuel Ferrara
(*1975) actor, director
Spojené státy Chris Brennan
(*1984) astrologer, author of The Astrology Podcast, former President of AYA (the Association for Young Astrologers)
Spojené státy Anthony Kiedis
(*1962) singer
Famous people who passed away on October 31st
Velká Británie Sean Connery
(*1930 - 2020) actor
Spojené státy River Phoenix
(*1970 - 1993) guitarist, singer, actor
Itálie Federico Fellini
(*1920 - 1993) actor, director, scriptwriter
Maďarsko Harry Houdini
(*1874 - 1926) master of escape, magician, illusionist, stunt flier
Rakousko Egon Schiele
(*1890 - 1918) Austrian painter and cartoonist, disciple of Gustav Klimt

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Full Moon in Taurus Taurus
Show calendar »