Ladislav Smoljak wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Ladislav Smoljak - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 78 years
Death:
Occupation:
actor, director, scriptwriter

Ladislav Smoljak - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
9 December 1931 - uknown time (?)
House system:
no system
(Ladislav Smoljak 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Ladislav Smoljak
Date of Birth - Dec 9, 1931
(actor, director, scriptwriter, instagram)

Ladislav Smoljak - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2010) - České nebe: Cimrmanův dramatický kšaft
(2006) - Dlouhý, široký a krátkozraký
(2006) - Cimrman v říši hudby
(2004) - Afrika aneb Češi mezi lidožravci
(2001) - Švestka
(1997) - Záskok
(1997) - Vyšetřování ztráty třídní knihy
(1997) - Vražda v salónním coupé
(1997) - Němý Bobeš aneb Český Tarzan
(1997) - Hospoda Na mýtince
(1997) - Blaník
(1997) - Akt
(1990) - Tvrdý chleba
(1987) - An Uncertain Season
(1986) - Přepadení
(1984) - Rozpuštěný a vypuštěný
(1983) - Jára Cimrman Lying, Sleeping
(1983) - Inzerát
(1980) - Trhák
(1978) - Kulový blesk
(1976) - Secluded, Near Woods
(1976) - Marecek, Pass Me the Pen!
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!

Ladislav Smoljak - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2011) - Inventura Febia - Jiří Suchý a Jiří Menzel
(2010) - České nebe: Cimrmanův dramatický kšaft
(2007) - 40 let Divadla Járy Cimrmana aneb Ze hry do hry
(2006) - Dobytí severního pólu
(2006) - Dlouhý, široký a krátkozraký
(2006) - Cimrman v říši hudby
(2004) - Afrika aneb Češi mezi lidožravci
(2001) - Švestka
(2000) - Záskok aneb Cimrman v Národním divadle
(2000) - Víkend s Krauzovou
(2000) - Hymna aneb Urfidlovačka
(1997) - Záskok
(1997) - Vyšetřování ztráty třídní knihy
(1997) - Vražda v salónním coupé
(1997) - Posel z Liptákova
(1997) - Němý Bobeš aneb Český Tarzan
(1997) - Lijavec
(1997) - Hospoda Na mýtince
(1997) - Blaník
(1997) - Akt
(1996) - Dvě z policejní brašny
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1992) - Osvětová přednáška v Suché Vrbici
(1992) - Ať ten kůň mlčí!
(1991) - Praški student (TV series)
(1990) - Tvrdý chleba
(1990) - Motýl na anténě
(1989) - Svobodné divadlo
(1988) - Veselé příhody z natáčení
(1988) - Hodina zpěvu
(1987) - An Uncertain Season
(1984) - Rozpuštěný a vypuštěný
(1983) - Jára Cimrman Lying, Sleeping
(1983) - Inzerát
(1980) - Waiter, Scarper!
(1978) - Kulový blesk
(1976) - Dveře
(1959) - Ukradený měsíc

Ladislav Smoljak - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2011) - Příběhy slavných: Všeuměl
(2011) - Legendy: Tajemství Ladislava Smoljaka
(2010) - Zas je tady silvestr
(2010) - Komici na jedničku (TV series)
(2010) - Czech Peace
(2010) - České nebe: Cimrmanův dramatický kšaft
(2009) - Jiří z Poděbrad
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Toulky s Ladislavem Smoljakem (TV series)
(2008) - The Anatomy of Gag
(2007) - Život je kabaret
(2007) - Citizen Havel
(2007) - 40 let Divadla Járy Cimrmana aneb Ze hry do hry
(2006) - Zdeněk Podskalský - bonviván i skeptik
(2006) - Svoboda pod bodem mrazu aneb Perpetuum mobile Eskymo Welzl
(2006) - Empties
(2006) - Dobytí severního pólu
(2006) - Cimrman v říši hudby
(2005) - Jára Cimrman
(2004) - Daddy
(2003) - Hudební toulky s Ladislavem Smoljakem (TV series)
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - Švestka
(2000) - P.F.
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Záskok aneb Cimrman v Národním divadle
(2000) - Tři příležitosti k smíchu
(2000) - Hymna aneb Urfidlovačka
(1998) - Prima jízda
(1998) - Na plovárně
(1997) - Úsměvy
(1997) - Cimrmani
(1997) - Vyšetřování ztráty třídní knihy
(1997) - Vražda v salónním coupé
(1997) - Posel z Liptákova
(1997) - Němý Bobeš aneb Český Tarzan
(1997) - Hospoda Na mýtince
(1997) - Blaník
(1997) - Akt
(1996) - A znovu Žebrácká opera
(1996) - Kolya
(1994) - Accumulator 1
(1993) - Nesmrtelná teta
(1991) - Praški student (TV series)
(1991) - Cimrman sobě
(1990) - Hovory H ještě po dvaceti letech
(1990) - Journey's End
(1988) - Veselé příhody z natáčení
(1987) - An Uncertain Season
(1984) - Rozpuštěný a vypuštěný
(1984) - Co je vám, doktore?
(1983) - Svatební cesta do Jiljí
(1983) - Jára Cimrman Lying, Sleeping
(1981) - Loutka, přítel člověka
(1980) - Waiter, Scarper!
(1980) - Trhák
(1978) - Kulový blesk
(1976) - To byla svatba, strýčku!
(1976) - Secluded, Near Woods
(1976) - Marecek, Pass Me the Pen!
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1974) - Ráčte vstúpiť
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1972) - Homolka a tobolka
(1970) - „Pane, vy jste vdova!“
(1968) - Zločin v šantánu
Ladislav Smoljak 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Ladislav Smoljak, Birth Chart Horoscopes & Signs - Sagittarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Sagittarius

Sun in Sagittarius
16°27’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Sagittarius bear the seal of the ruler of their sign, Jupiter, which symbolizes justice and happiness. They are therefore optimistic, active, social and very honest, sometimes to the extent that their directness hurts others, without them being aware of it.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Goat

Goat (Metal)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Hornbeam

Hornbeam Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Hornbeam do great in professions such as bank clerks or civil servants, or in military and police functions. They have a great sense of order, responsibility and justice. It is easy for them to conform to a set system or order and they like to ensure strict adherence to laws and generally accepted rules.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
9

Birthday 9th - Deliberation

Numerology - Birthday Number
These people are very sensitive and reliable. They will tell the truth only after they think about it carefully. They have the ability to accept themselves for who they are. They want to be a rescuer.

Ladislav Smoljak 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Ladislav Smoljak - actor, director, scriptwriter

Ladislav Smoljak was born on December 9, 1931 in Prague
Ladislav Smoljak at:
Wikipedia.orgLadislav Smoljak full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 22nd
(Today)
Ukrajina Paul Muni
(*1895) actor
Austrálie Nick Cave
(*1957) composer, singer, writer, actor
Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) writer
Itálie Andrea Bocelli
(*1958) singer
Velká Británie Michael Faraday
(*1791) physicist, chemist
Ladislav Smoljak
Planet positions:
SunSun
Sagittarius
16°27’
 
MoonMoon
Sagittarius
(?)
 
MercuryMercury
Capricorn
5°56’
 
VenusVenus
Capricorn
9°41’
 
MarsMars
Sagittarius
29°31’
 
JupiterJupiter
Leo
22°38’
st
SaturnSaturn
Capricorn
21°15’
 
UranusUranus
Aries
15°33’
R
NeptuneNeptune
Virgo
7°59’
 
PlutoPluto
Cancer
21°44’
R
NodeNode (M)
Aries
1°28’
R
LilithLilith (M)
Aries
13°48’
 
ChironChiron
Taurus
19°52’
R
Elements:
8xFireFire
4xEarthEarth
0xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
September 23rd
(Tomorrow)
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) actor
Rakousko Romy Schneider
(*1938) actress
Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) director, actor
Spojené státy Bruce Springsteen
(*1949) guitarist, singer
Spojené státy Ray Charles
(*1930) composer, singer
Famous people who passed away on September 22nd
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) actor
Itálie Pope Clement XIV
(*1705 - 1774) 249th Pope
Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) actor
Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) singer, actor
Spojené státy Al Matthews
(*1942 - 2018) actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Cancer Cancer
Show calendar »