Ladislav Županič wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Ladislav Županič - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1943
Country:
Age:
76 years
Occupation:
actor, voice actor

Ladislav Županič - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1943 (?)
House system:
no system (?)
(Ladislav Županič 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Ladislav Županič
Date of Birth - Year *1943
(actor, voice actor, instagram)

Ladislav Županič - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Ceny Thálie 2015 (TV pořad)
(2016) - Tajemství pouze služební
(2015) - Tajemství Jana Přeučila
(2015) - Kameňák 5
(2014) - Možná přijde i charita 2014
(2014) - 10 Rules for Winning Her Heart
(2014) - All My Tomorrows
(2014) - Bastardi (TV series)
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2013) - Barrandovská abeceda
(2013) - The Story of a God-Father
(2013) - PanMáma (TV series)
(2013) - Bad Joke 4
(2013) - Two Hundred Pounds of Love
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Ententýky (TV series)
(2011) - Ritz, nebo nic
(2011) - Bastardi 2
(2010) - 13. komnata Marcela Vašinky
(2010) - Fateful Fortune
(2010) - Okresní přebor (TV series)
(2008) - Příběhy slavných: Zlomený vlastenec
(2008) - Taco und Kaninchen
(2008) - Ošklivka Katka (TV series)
(2008) - Kriminálka Anděl (TV series)
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - 13. komnata Jana Přeučila
(2007) - Bestiarium
(2006) - Čétéčko
(2006) - Obsluhoval jsem anglického krále
(2005) - Vzpomínky nám zůstanou
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Vánoce s Troškou pohádek
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Předčasná úmrtí:Smutný osud princezny Pampelišky
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - Kameňák 3
(2004) - Tři dámy s pistolí
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV series)
(2004) - Kameňák 2
(2003) - Předčasná úmrtí: Herec od Boha
(2003) - Společník
(2003) - Kameňák
(2002) - Věčný Kristián Oldřich Nový
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Prsten kohouta Alektrya
(2002) - Pohádka z ostrova Man
(2001) - Ztracený hlas
(2001) - Vůně vanilky
(2001) - Princezna ze mlejna 2 (TV series)
(2000) - Film o filmu: Princezna ze mlejna 2
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Princezna ze mlejna 2
(1999) - Nebát se a nakrást
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1996) - Slavík
(1996) - O holiči a barvíři
(1994) - Princezna ze mlejna (TV series)
(1994) - Princezna ze mlejna
(1994) - My Fair Lady
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Kufr
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1989) - Jen nám dejte šanci
(1989) - Stopy zločinu: Pátek, čas motýlů
(1989) - The Right for the Past
(1989) - Mata Hari
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Divoká svině
(1989) - Čeleď brouků finančníků
(1988) - Piloti
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Kamarád do deště
(1988) - Jak se zbavit Křivonožky
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1987) - Kam doskáče ranní ptáče
(1986) - Gottwald (TV series)
(1986) - Černá punčocha
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1985) - Krajané a rodáci
(1985) - My Sweet Little Village
(1984) - Vyhrávat potichu
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Švédská zápalka
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - The Mysterious Castle in the Carpathians
(1981) - Pohádka mého života
(1979) - Theodor Chindler - Die Geschichte einer deutschen Familie (TV series)
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Paragraf 224
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Poplach v oblacích
(1978) - Hrozba
(1974) - Bílý akát
(1973) - Noc na Karlštejne
(1971) - Sto dukátů za Juana
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1962) - Life without a Guitar

Ladislav Županič - Filmography - Writer (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1974) - Balkón

Ladislav Županič, Birth Chart Horoscopes & Signs - Leo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Leo

Sun in Leo
16°01’

Sun Sign - Zodiac Sign
Leo gives people who were born under this sign healthy self-esteem and natural authority. They have the power to dominate and control others, but they are generous and friendly.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Goat

Goat (Water)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Poplar

Poplar Tree

Celtic tree horoscope
Person who was born under the rule of Poplar learns fast and understands quickly. Just like Poplars, people born during the time of their rule are direct and straightforward. They often have artistic talents and a sense for beauty.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
9

Birthday 9th - Deliberation

Numerology - Birthday Number
These people are very sensitive and reliable. They will tell the truth only after they think about it carefully. They have the ability to accept themselves for who they are. They want to be a rescuer.

Ladislav Županič 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Ladislav Županič - actor, voice actor

Ladislav Županič was born Year *1943 in Czech City
Ladislav Županič at:
Wikipedia.orgLadislav Županič full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 16th
(Today)
Spojené státy Mickey Rourke
(*1952) actor, scriptwriter
Spojené státy Lauren Bacall
(*1924) actress
Spojené státy Peter Falk
(*1927) actor
Spojené státy B. B. King
(*1925) singer, guitarist
Spojené státy David Copperfield
(*1956) magician, illusionist, showman
Ladislav Županič
Planet positions:
SunSun
Leo
16°01’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Virgo
6°38’
 
VenusVenus
Virgo
19°50’
 
MarsMars
Taurus
21°25’
 
JupiterJupiter
Leo
8°41’
 
SaturnSaturn
Gemini
23°27’
 
UranusUranus
Gemini
8°17’
 
NeptuneNeptune
Libra
0°10’
 
PlutoPluto
Leo
7°07’
 
NodeNode (M)
Leo
15°50’
R
LilithLilith (M)
Leo
8°34’
 
ChironChiron
Virgo
1°46’
 
Elements:
5xFireFire
3xEarthEarth
3xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
September 17th
(Tomorrow)
Spojené státy Anne Bancroft
(*1931) actress
Spojené státy Anastacia
(*1968) singer, designer
Spojené státy Hank Williams
(*1923) composer, guitarist, singer
Velká Británie Keith Flint
(*1969) musician, dancer and singer for the band The Prodigy
Česká republika Tomáš Berdych
(*1985) tennis player
Famous people who passed away on September 16th
Indie Ronald Ross
(*1857 - 1932) doctor, parasitologist, one of the founders of modern epidemiology, Nobel Prize in 1902 for malaria research
Itálie Farinelli
(*1705 - 1782) opera singer, singer, soprano castrato, musician
Spojené státy Maria Callas
(*1923 - 1977) opera singer, artist
Spojené státy Edward Albee
(*1928 - 2016) writer, scriptwriter
Velká Británie Marc Bolan
(*1947 - 1977) singer, guitarist

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »