Laďka Kozderková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Laďka Kozderková - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Brno
Country:
Age:
† 37 years
Death:
Occupation:
actress, singer

Laďka Kozderková - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
26 June 1949 - uknown time (?)
House system:
no system
(Laďka Kozderková 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Laďka Kozderková
Date of Birth Jun 26, 1949
(actress, singer, instagram)

Laďka Kozderková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2008) - Nezapomenutelné scénky
(2007) - Život je kabaret
(2005) - Vzpomínky nám zůstanou
(2001) - Ztracený hlas
(2001) - Předčasná úmrtí (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1997) - Proč bychom se nebavili, když nám Pánbůh archiv dal
(1988) - O panence Blažence (TV series)
(1986) - Veselé Vánoce přejí chobotnice
(1986) - Plaváček
(1986) - Monika a hříbě s hvězdičkou
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV series)
(1986) - Hrdlička
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1985) - Škola hrou
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Unesli nám Leonarda (TV series)
(1985) - Princezny nejsou vždycky na vdávání
(1985) - Piesočná potvorka (TV series)
(1985) - O chytrém Honzovi aneb Jak se Honza stal králem
(1985) - Jako jed
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - Písničky známé a nejznámější s Orchestrem Karla Vlacha
(1984) - Když se dva setkají
(1984) - ABECEDA
(1984) - Šéfe, vrať se!
(1984) - Šéfe, jdeme na to!
(1984) - Slané pohádky (TV series)
(1984) - Pihulka a Kaňka (TV series)
(1984) - Paragrafy na kolech (TV series)
(1984) - O nosaté čarodějnici
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Bergman a Bergman, detektivní kancelář
(1983) - Silvestrovský aperitiv aneb Hybš hraje hercům
(1983) - Takový talent
(1983) - Škatule, škatule, hejbejte se
(1983) - The Visitors (TV series)
(1982) - Románek za tři krejcary
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Společnost s ručením omezeným
(1982) - Náledí
(1982) - Když rozvod, tak rozvod
(1982) - Kaskadér
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Dopis
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV series)
(1981) - Benefice orchestru Karla Vlacha
(1981) - Velká sázka o malé pivo
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1981) - Pohádka mého života
(1981) - Křtiny
(1981) - Koupím chalupu na Jižním městě
(1981) - Horečka všedního dne
(1980) - Pojďte s námi na tah
(1980) - Kulaté písničky
(1980) - Trhák
(1980) - Tetinka
(1980) - Sonáta pro zrzku
(1980) - Princové jsou na draka
(1980) - Něco je ve vzduchu
(1980) - Blázni, vodníci a podvodníci
(1979) - To je ta Praha... aneb Hybš hraje Hašlera
(1979) - Písničky z celuloidu
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - Modrá planeta
(1979) - Love between the Raindrops
(1979) - Láďo, ty jsi princezna!
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Abiturientský večírek
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Čekání na déšť
(1977) - Řeknem si to příští léto
(1976) - Dostaveníčko u Orloje
(1976) - Dostaveníčko
(1975) - Ženitba
(1975) - Letní romance
(1973) - Vydržte až do půlnoci
(1973) - Slečna ze spořitelny
(1971) - Ženy v ofsajdu
(1970) - Televarieté
(1967) - Píseň pro Rudolfa III. (TV series)
Laďka Kozderková 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Laďka Kozderková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
4°31’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Ox

Ox (Earth)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Apple

Apple Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Apple tree are usually pleasant, and have a special charisma. When dealing with others they are usually warm and generous. They are contemplative and willing to embark on any adventure.
NUMEROLOGY REPORT
1

Life Path - 1

Numerology - Life Path Number
These people like to be leaders. They have courage and inspiration, and they are active and creative. They give priority to individual success and have the ability to use their initiative and determination to succeed. They should devote more time to other people. It is good to praise them.
26

Birthday 26th - Assertiveness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, kind and understanding. They have a great inner strength to overcome difficulties. They have organizational and leadership skills. They have a very good judgement and they will notice everything. They are quick-witted and they are able to do anything.

Laďka Kozderková 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Laďka Kozderková - actress, singer

Laďka Kozderková was born on June 26, 1949 in Brno
Laďka Kozderková at:
Wikipedia.orgLaďka Kozderková full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 25th
(Today)
Spojené státy Will Smith
(*1968) singer, actor
Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Michael Madsen
(*1957) actor
Spojené státy Michael Douglas
(*1944) actor, director
Spojené státy Mark Hamill
(*1951) actor
Laďka Kozderková
Planet positions:
SunSun
Cancer
4°31’
 
MoonMoon
Cancer
(?)
 
MercuryMercury
Gemini
12°52’
 
VenusVenus
Cancer
23°18’
 
MarsMars
Gemini
11°38’
 
JupiterJupiter
Aquarius
0°08’
R
SaturnSaturn
Virgo
1°54’
 
UranusUranus
Cancer
0°58’
 
NeptuneNeptune
Libra
12°23’
 
PlutoPluto
Leo
14°56’
 
NodeNode (M)
Aries
22°05’
R
LilithLilith (M)
Aries
7°53’
 
ChironChiron
Sagittarius
3°59’
R
Elements:
2xFireFire
1xEarthEarth
4xAirAir
6xWaterWater
Famous people born on
September 26th
(Tomorrow)
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) actress
Spojené státy Jim Caviezel
(*1968) actor
Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) actor
Spojené státy Serena Williams
(*1981) tennis player
Dánsko King Christian X
(*1870) King of Denmark
Famous people who passed away on September 25th
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) actor
Belgie King Leopold III
(*1901 - 1983) King of the Belgians
Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatrist, writer
Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) writer
Rakousko Johann Strauss
(*1804 - 1849) composer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »