Lenka Kořínková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Lenka Kořínková - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1956
Country:
Age:
64 years
Occupation:
actress

Lenka Kořínková - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1956 (?)
House system:
no system (?)
(Lenka Kořínková 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Lenka Kořínková
Date of Birth Year *1956
(actress, instagram)

Lenka Kořínková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Stopy života - Až na věky
(2013) - Což takhle dát si VIP?
(2012) - neohroŽENY (TV series)
(2010) - Prostřeno!
(2008) - Visací zámek - 25 let
(2008) - Křižovatky režiséra Antonína Kachlíka
(2006) - 13. komnata Lenky Kořínkové
(2004) - The Genius of Mozart (TV series)
(2003) - Jak básníci neztrácejí naději
(2000) - První pomoc
(1999) - Banánové rybičky
(1995) - Tak neváhej a toč – speciál!
(1995) - Trio
(1995) - Když se slunci nedaří (TV series)
(1994) - Český bodyguard
(1993) - Visací zámek 1982 - 2007
(1993) - Strašidla a spol. (TV series)
(1993) - Pozvání na večeři
(1993) - Konec básníků v Čechách
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - Silvestrovská překvapení
(1992) - Peklo
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1992) - Brokovnice
(1991) - Rudá Divuše
(1991) - Kafka
(1991) - Corpus delicti
(1982) - Jak svět přichází o básníky
(1981) - Benefice orchestru Karla Vlacha
(1981) - Herečka
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - V hlavní roli Oldřich Nový
(1980) - Mimořádná odměna
(1979) - Z melodie do melodie aneb Televizní samoobsluha
(1979) - Žena pro tři muže
(1979) - Zkoušky z dospělosti (TV series)
(1979) - Ze života velkého chlapa
(1979) - Trafika
(1979) - Silvestr svobodného pána
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - O hruškách ušatkách a jablíčku parohátku
(1979) - Jablko
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Dobrí ľudia ešte žijú
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Ztrácím tě, lásko
(1978) - Úplně beznadějný případ
(1978) - Taugenichts
(1978) - Střepy pro Evu
(1978) - Sólo pro starou dámu
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Radost až do rána
(1978) - Pytel
(1978) - Muž s orlem a slepicí
(1978) - Kačenka a Zlatovlásek
(1978) - Hrozba
(1978) - Deváté srdce
(1978) - Brácha za všechny peníze
(1977) - Reflections
(1977) - Vykřičník za Kateřinu
(1977) - Proč nevěřit na zázraky
(1977) - Penelopa
(1977) - Melouchář
(1977) - Magermilchbande, Die (TV series)
(1977) - Lalůček
(1977) - Já bych se tak ráda vdávala
(1976) - Sboristka
(1976) - Muž na radnici (TV series)
(1976) - Léto s kovbojem
(1976) - Dveře
(1976) - Čas lásky a naděje
(1976) - Až bude padat hvězda
(1975) - Zrcadlo pro Kristýnu
(1975) - Tak láska začíná...
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Matka (TV series)
(1974) - Poslední ples na rožnovské plovárně
(1974) - Holky z porcelánu
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Láska
(1972) - Návraty

Lenka Kořínková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
11°53’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Monkey

Monkey (Fire)

Chinese horoscope
Monkey is a wily trickster, and is often hilarious. Monkeys are deceitful, but companionable and give the impression that they can get along with all the other animals. It is, however, only one of their tactics, since behind their appearance they hide only their own financial goals.
Pine

Pine Tree

Celtic tree horoscope
Pine people are courageous and optimistic. People born under the rule of Pine are extremely tenacious in fulfilling their life goals. They will do all in their power to get what they want; they are uncompromising when they get into an argument. They have good manners but they can be a bit cheeky. If they are sure that they are right, they do not acknowledge authority, and they can be very stubborn.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
2

Birthday 2nd - Sociability

Numerology - Birthday Number
These people are very considerate and they are a good listener. They are loyal and emotional. They like to do things for other people and they are able to understand how others feel. They are gregarious and keep close to their family. They are diplomatic.

Lenka Kořínková 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Lenka Kořínková - actress

Lenka Kořínková was born Year *1956 in Czech City
Lenka Kořínková at:
Wikipedia.orgLenka Kořínková full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 27th
(Today)
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) actress, director, scriptwriter
Spojené státy Meat Loaf
(*1947) actor, singer
Německo Jean-Marc Barr
(*1960) actor
Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) writer, screenwriter, author of Trainspotting
Kanada Avril Lavigne
(*1984) musician, singer
Lenka Kořínková
Planet positions:
SunSun
Pisces
11°53’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Aquarius
17°09’
 
VenusVenus
Aries
23°47’
 
MarsMars
Capricorn
1°44’
 
JupiterJupiter
Leo
24°34’
R
SaturnSaturn
Sagittarius
2°44’
 
UranusUranus
Cancer
28°42’
R
NeptuneNeptune
Scorpio
0°10’
R
PlutoPluto
Leo
27°01’
R
NodeNode (M)
Sagittarius
12°50’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
9°41’
 
ChironChiron
Aquarius
8°43’
 
Elements:
5xFireFire
1xEarthEarth
1xAirAir
6xWaterWater
Famous people born on
September 28th
(Tomorrow)
Velká Británie Naomi Watts
(*1968) actress
Francie Brigitte Bardot
(*1934) actress, singer, model
Velká Británie Peter Finch
(*1916) actor
Spojené státy Mira Sorvino
(*1967) actress
Spojené státy Hilary Duff
(*1987) singer, actress, model, fashion designer
Famous people who passed away on September 27th
Francie Edgar Degas
(*1834 - 1917) painter
Spojené státy Hugh Hefner
(*1926 - 2017) founder and publisher of Playboy magazine
Rusko Ivan Aleksandrovich Goncharov
(*1812 - 1891) writer
Spojené státy Gates Brown
(*1939 - 2013) baseball player
Velká Británie Gracie Fields
(*1898 - 1979) singer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »