Libuše Havelková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Libuše Havelková - Birth Chart
(Libuse Drboutová)

Gender:
Female
Birth:
*1924
Country:
Occupation:
actress

Libuše Havelková - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1924 (?)
House system:
no system (?)
(Libuše Havelková 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Libuše Havelková
Date of Birth Year *1924
(actress, instagram)

Libuše Havelková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2013) - Tělo slovem...
(2013) - Příběhy slavných: Milovník života (TV series)
(2011) - Der blaue Tiger
(2009) - Pamětnice
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2007) - O kominickém učni a dceři cukráře
(2007) - Maharal - Tajemství talismanu (TV series)
(2007) - Hraběnky (TV series)
(2006) - Maharal - Tajemství talismanu
(2005) - Předčasná úmrtí:Smutný osud princezny Pampelišky
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2001) - Šípková Růženka (TV series)
(2001) - Jak ukrást Dagmaru
(1999) - Kouzelná školka
(1999) - Nevyjasněná úmrtí: Být, či nebýt?
(1999) - Jedna vánoční
(1998) - Bloček
(1997) - Úsměvy
(1996) - Draculův švagr (TV series)
(1995) - Bylo jich 640 tisíc...
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1993) - Království květin
(1992) - Helimadoe
(1991) - Kuřátka
(1990) - O hloupé havířce
(1989) - Než poznáš první úsměv
(1989) - Království stromů
(1988) - Veverka a kouzelná mušle
(1988) - To nám byl čert dlužen
(1988) - Nefňukej, veverko!
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1987) - Strom pohádek: O Marušce
(1987) - Strom pohádek: O bílé laňce
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - O štěstí a kráse
(1986) - My holky z městečka (TV series)
(1986) - Babička
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Případ Platfus
(1984) - Tři princezny tanečnice
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1984) - Čertův švagr
(1983) - 1. Máj v Národním divadle roku 1898
(1983) - Perníkový dědek
(1983) - Jako kníže Rohan
(1983) - Co poudala bába Futéř
(1983) - „Babičky dobíjejte přesně!“
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Střepy nesou někdy štěstí
(1981) - V zámku a podzámčí
(1981) - Uličnictví pana Čabouna
(1981) - Burácení s burácem
(1980) - Poslední prázdniny
(1980) - Meluzína
(1980) - Dopis psaný španělsky
(1980) - Docent
(1980) - Anna proletářka
(1979) - Zadržitelný vzestup Arthura Uie
(1979) - Tchán
(1979) - O zakleté princezně
(1979) - Inženýrská odysea (TV series)
(1979) - Chvíle pro píseň trubky
(1979) - Bílá kočička
(1978) - Rovnice o jedné krásné neznámé
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Kandrdasové
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV series)
(1977) - Přikázaný směr jízdy
(1977) - Proč nevěřit na zázraky
(1977) - Povídám, povídám pohádku (TV series)
(1977) - Paličova dcera
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Jablko a jeho strom
(1977) - Blaťácká povídačka
(1976) - Štipku soli
(1976) - Skleník
(1976) - Rosy Dreams
(1976) - Dcera
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV series)
(1975) - Hamernická povídačka
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Úklid
(1974) - Lesní ženka
(1974) - Kleofášek
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV series)
(1973) - Maturita za školou
(1973) - Kamarádi (TV series)
(1973) - Josefina
(1973) - Inženýr
(1972) - Svatá noc
(1972) - Studánka bílé panenky
(1972) - Maurův odkaz
(1972) - Kamenný kvítek
(1972) - Holka na vdávání
(1972) - Divoké labutě
(1972) - Byli jednou dva písaři... (TV series)
(1971) - Moderní byt
(1971) - Marcelka
(1971) - Krakonošské hromování
(1971) - Klícka
(1971) - Hostinec „U koťátek“ (TV series)
(1970) - Nejsem chmýrko na bodláku
(1969) - Přehlídce velím já!
(1968) - „Rakev ve snu viděti...“
(1968) - Pan Jordán a Habada
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1968) - České pohádky: O dvou poutnících
(1968) - Bitva na Červeném poli
(1967) - Tři přadleny
(1967) - Podivný konec léta
(1967) - Noc nevěsty
(1967) - Broučci (TV series)
(1966) - Sign of the Cancer
(1966) - Poslední růže od Casanovy
(1966) - Closely Watched Trains
(1966) - Maigret a smutný Alfréd
(1965) - Oliver Twist
(1965) - Nikdo se nebude smát
(1964) - Zapomenutý čert
(1964) - Starci na chmelu
(1964) - Příběh dušičkový
(1964) - Čintamani & podvodník
(1963) - Ivana v útoku
(1962) - Kuřata na cestách
(1962) - Černá dynastie
(1961) - Spadla s měsíce
(1961) - Kde řeky mají slunce
(1961) - Hledá se táta!
(1961) - Božena Němcová
(1960) - Tragic Monday
(1960) - Osení
(1960) - Pan Ká
(1959) - Zkouška pokračuje
(1959) - Král Šumavy
(1959) - A Suburban Villa
(1958) - Hořká láska
(1957) - Zářijové noci
(1957) - A Date at Half Past Three
(1957) - Florenc 13,30
(1957) - Brankář bydlí v naší ulici
(1956) - The Girl Robinson Crusoe
(1949) - Výlet pana Broučka do zlatých časů

Libuše Havelková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Taurus

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Taurus

Sun in Taurus
20°30’

Sun Sign - Zodiac Sign
The sign of Taurus gives people who were born under it calm and patient nature, and a sense of appreciation for beautiful and pleasant things in life. People born under the sign of Taurus are often quite introverted and they like to keep their distance, even from their best friends.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Rat

Rat (Wood)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Chestnut

Chestnut Tree

Celtic tree horoscope
Chestnut tree is a tough tree that is fighting for its space, but it can generously endow its surroundings with its fruits and possibility to relax in the shade of its bushy crown. Chestnut people have a deeply rooted sense for justice and are able to fight vigorously for the right cause.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
11

Birthday 11th - Sensitivity

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive and intuitive. They are interested in the spiritual path. They are a charismatic person. They like other people. They are a daydreamer. They are diplomatic.

Libuše Havelková 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Libuše Havelková - actress

Libuše Havelková was born Year *1924 in Czech City
Libuše Havelková at:
Wikipedia.orgLibuše Havelková full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 29th
(Today)
Spojené státy Erika Eleniak
(*1969) actress
Itálie Michelangelo Antonioni
(*1912) writer, director, scriptwriter
Jižní Korea Ki-duk Kim 1934
(*1934) director, professor
Švédsko Anita Ekberg
(*1931) actress
Polsko Lech Walesa
(*1943) actor
Libuše Havelková
Planet positions:
SunSun
Taurus
20°30’
 
MoonMoon
Leo
(?)
 
MercuryMercury
Taurus
15°07’
R
VenusVenus
Cancer
4°22’
 
MarsMars
Aquarius
9°35’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
18°02’
R
SaturnSaturn
Libra
27°23’
R
UranusUranus
Pisces
20°40’
 
NeptuneNeptune
Leo
17°38’
 
PlutoPluto
Cancer
10°40’
 
NodeNode (M)
Leo
28°02’
R
LilithLilith (M)
Gemini
5°31’
 
ChironChiron
Aries
22°16’
 
Elements:
5xFireFire
3xEarthEarth
2xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
September 30th
(Tomorrow)
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921) actress
Itálie Monica Bellucci
(*1964) actress
Spojené státy Fran Drescher
(*1957) actress, scriptwriter, activist
Spojené státy Truman Capote
(*1924) writer, actor, journalist
Francie Marion Cotillard
(*1975) actress, singer
Famous people who passed away on September 29th
Spojené státy Tony Curtis
(*1925 - 2010) actor
Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923 - 1997) artist, Pop Art painter and sculptor
Spojené státy Charles Addams
(*1912 - 1988) cartoonist, illustrator, artist, comic book author, creator of characters in Addams Family
Francie Rudolf Diesel
(*1858 - 1913) inventor
Velká Británie W. H. Auden
(*1907 - 1973) writer, poet

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Pisces Pisces
Show calendar »