Lída Roubíková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Lída Roubíková - Birth Chart
(Ludmila Havlová)
(Ludmila Roubíková)

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Vrchlabí
Country:
Age:
† 72 years
Occupation:
actress

Lída Roubíková - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
4 January 1919 - uknown time (?)
House system:
no system
(Lída Roubíková 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Lída Roubíková
Date of Birth Jan 4, 1919
(actress, instagram)

Lída Roubíková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(1991) - Přes padací mosty
(1991) - Proč pláčeš, břízo bílá
(1990) - Přísahám a slibuji (TV series)
(1989) - Značka: Na dožití
(1989) - V tomhle zámku straší, šéfe!
(1989) - Útěk ze seriálu
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1988) - Vlastně se nic nestalo
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - Pan Tau
(1988) - Návrat
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1987) - Zrcadlo nenávisti
(1987) - Sněhová královna
(1987) - Ohnivé ženy mezi námi
(1987) - Jeskyně
(1987) - Fanynka
(1986) - Zlá krev (TV series)
(1986) - Není sirotek jako sirotek
(1986) - Gottwald (TV series)
(1986) - Co takhle svatba, princi?
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1985) - Veronika
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV series)
(1985) - Pusu, pusu, pusu!
(1985) - Případ Jaruška
(1985) - O mrtvých jen dobře
(1985) - O loupežníku Olbramovi
(1985) - Černá země (TV series)
(1985) - Boty
(1985) - A co ten ruksak, králi?
(1984) - Žofka z Janovic
(1984) - Štěstí
(1984) - Stopy zločinu: Velká rána
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - Radosti života
(1984) - Na dosah ruky (TV series)
(1984) - Cesta kolem mé hlavy
(1983) - Petra a Pavla
(1983) - Perníkový dědek
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
(1983) - Jako kníže Rohan
(1983) - Co poudala bába Futéř
(1982) - Zelená vlna
(1982) - To se ti povedlo, Julie
(1982) - Slečna se špatnou pověstí
(1982) - Plášť Marie Terezie
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Doktorská pohádka
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Zralé víno
(1981) - Zkouška
(1981) - Pytláci
(1981) - Ponožky
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1981) - Okres na severu (TV series)
(1981) - Medailónek
(1981) - Konečná stanice
(1981) - Černá kulička
(1980) - Trhák
(1980) - Ten svetr si nesvlíkej
(1980) - Skapinova šibalství
(1979) - Vysokofrekvenční píšťaly
(1979) - Švec Janek v pohádkové zemi
(1979) - Sedm kilo pro Králíčka
(1979) - Příbuzenstvo
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - Kam nikdo nesmí
(1979) - Inženýrská odysea (TV series)
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Stříbrná pila (TV series)
(1978) - Sázka pro dva
(1978) - Brácha za všechny peníze
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Nikola Šuhaj loupežník
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1977) - Co je platno kázat
(1976) - To naše ulice ještě nezažila
(1976) - Štipku soli
(1976) - Nezbedná pohádka
(1976) - Muž na radnici (TV series)
(1976) - Dveře
(1976) - Čas lásky a naděje
(1976) - Beethoven - Tage aus einem Leben
(1975) - Romance za korunu
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV series)
(1975) - Můj brácha má prima bráchu
(1975) - Lokomotiva
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1975) - Holka na zabití
(1975) - Bohoušův syn
(1975) - Bakaláři: Vánoce, na které nikdy nezapomenu
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - O Emínce a Havlíčkovi
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - The Man from London
(1974) - Muž, který se spustil
(1974) - Klec
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Zatykač na královnu
(1973) - Kost v krku
(1973) - Kamarádi (TV series)
(1973) - Jakou barvu má láska
(1972) - Vinobraní
(1972) - Silnice
(1972) - Magnolia
(1972) - Konec knihy šesté
(1972) - Homolka a tobolka
(1972) - Divoké labutě
(1971) - Zázrak v Oužlebičkách
(1971) - Strašidýlko Fanfulínek (TV series)
(1971) - Krakonošské hromování
(1971) - Konfrontace
(1971) - Klícka
(1971) - Bakaláři (TV series)
(1970) - Pinocchiova dobrodružství II.
(1970) - Kateřina a její děti
(1970) - Kapacita
(1970) - F. L. Věk (TV series)
(1969) - Smuteční slavnost
(1969) - Obžalovaná
(1969) - Jak se dělá divadlo
(1968) - Tři stromy
(1968) - Stříbrná mošnička
(1968) - Královský omyl
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1967) - Těžká srdeční komplikace
(1967) - Svatba jako řemen
(1967) - Soud pana Havleny
(1967) - Píseň pro Rudolfa III. (TV series)
(1967) - Pinocchiova dobrodružství
(1967) - A Game without Rules
(1967) - Dívka s třemi velbloudy
(1966) - The Murderer Hides His Face
(1966) - Dobrodružství Huckleberryho Finna - Král a vévoda
(1965) - Hrdina má strach
(1964) - Třináct minut
(1964) - Místenka bez návratu
(1964) - Čintamani & podvodník
(1963) - Mezi námi zloději
(1963) - I chytrák se spálí
(1963) - Handlíři
(1962) - Tři chlapi v chalupě (TV series)
(1961) - Okamžik, spojím!
(1961) - Ledové moře volá
(1961) - Chvíle rozhodnutí
(1961) - Červnové dny
(1958) - Suburban Romance
(1958) - Útěk ze stínu
(1957) - Parta nezradí...?
Lída Roubíková 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Lída Roubíková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Capricorn

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Capricorn

Sun in Capricorn
13°05’

Sun Sign - Zodiac Sign
Capricorn sign is ruled by the planet Saturn, which gives people born under this sign peace, patience, perseverance and ambition. These people are able to put maximum effort into work they have chosen to do or which they were told to do.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Horse

Horse (Earth)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Fir

Fir Tree

Celtic tree horoscope
The Fir people are very hardworking and talented, endowed with cool beauty and dignity. They can do any job or solve any problem with their special originality, and most of their efforts will lead to a successful end.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
4

Birthday 4th - Mental balance

Numerology - Birthday Number
These people are practical and balanced. They like routine. They are decisive. They have good organizational skills. They are reliable and compassionate. They are warm, generous and loyal to people they like. They are systematic and patient.

Lída Roubíková 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Lída Roubíková - actress

Lída Roubíková was born on January 4, 1919 in Vrchlabí
Lída Roubíková at:
Wikipedia.orgLída Roubíková full biography - Wikipedia
Famous people born on
June 17th
(Today)
Spojené státy Greg Kinnear
(*1963) actor
Spojené státy Venus Williams
(*1980) tennis player
Rusko Igor Stravinsky
(*1882) composer
Spojené státy Jason Patric
(*1966) actor
Polsko Krzysztof Zanussi
(*1939) actor, director, scriptwriter
Lída Roubíková
Planet positions:
SunSun
Capricorn
13°05’
 
MoonMoon
Aquarius
(?)
 
MercuryMercury
Sagittarius
20°22’
 
VenusVenus
Capricorn
23°04’
 
MarsMars
Aquarius
11°52’
 
JupiterJupiter
Cancer
10°27’
R
SaturnSaturn
Leo
27°39’
R
UranusUranus
Aquarius
25°19’
 
NeptuneNeptune
Leo
8°36’
R
PlutoPluto
Cancer
5°27’
R
NodeNode (M)
Sagittarius
11°31’
R
LilithLilith (M)
Libra
27°55’
 
ChironChiron
Pisces
29°13’
 
Elements:
4xFireFire
3xEarthEarth
4xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
June 18th
(Tomorrow)
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) actress
Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) actress, singer
Spojené státy Richard Boone
(*1917) actor
Velká Británie Paul McCartney
(*1942) composer, actor, director, scriptwriter
Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politician, president of Poland, twin brother Jarosła Kaczynski
Famous people who passed away on June 17th
Spojené státy Jeff Chandler
(*1918 - 1961) actor, singer
Spojené státy James Eubert Holshouser
(*1934 - 2013) politician
Spojené státy John Matuszak
(*1950 - 1989) American football player
Spojené státy Jack Parsons
(*1914 - 1952) scientist
Spojené státy Max Perkins
(*1884 - 1947)

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Full Moon in Sagittarius Sagittarius
Show calendar »