Ljuba Krbová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Ljuba Krbová - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1958
Country:
Age:
62 years
Occupation:
actress, writer

Ljuba Krbová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1958 (?)
House system:
no system (?)
(Ljuba Krbová 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Ljuba Krbová
Date of Birth Year *1958
(actress, writer, instagram)

Ljuba Krbová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Happy
(2013) - Form of Love
(2012) - Vánoční hvězda
(2012) - I Wake Up Yesterday
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - Hvězdy na cestách
(2009) - Slzy Konga
(2008) - Vy nám taky, šéfe!
(2006) - Srdeční záležitost
(2006) - Místo v životě (TV series)
(2006) - Lojzička je číslo
(2006) - Hranice
(2006) - Experti
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2005) - Jasnovidec
(2005) - Bazén (TV series)
(2004) - Mörderische Suche
(2004) - Napola - Elite für den Führer
(2004) - Náměstíčko (TV series)
(2004) - Místo nahoře (TV series)
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Pokračování příště (TV series)
(2003) - Útěk do Budína (TV series)
(2003) - Nekonečná neděle
(2002) - Útěk do Budína
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV series)
(2000) - Český Robinson
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - So Swords Don't Become a Lady?
(1999) - Až budeš starší
(1998) - Three Kings (TV series)
(1998) - Spravedlivý Bohumil
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV series)
(1998) - Dceruška Růže
(1997) - Úsměvy
(1997) - In flagranti
(1996) - Manželská tonutí (TV series)
(1996) - Ruffiano and Sweeteeth
(1996) - Krajina před bouří
(1996) - Hospoda (TV series)
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Holčičky na život a na smrt
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Hrnec
(1994) - Bylo nás pět (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Vikingové z Bronských vršků
(1993) - Sechs Richtige (TV series)
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV series)
(1992) - Klíček ke štěstí
(1992) - Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1992) - Helimadoe
(1991) - The Beggar's Opera
(1991) - Růže z Bertramky
(1991) - Proč pláčeš, břízo bílá
(1991) - Discopříběh 2
(1991) - Co teď a co potom? (TV series)
(1990) - Přísahám a slibuji (TV series)
(1990) - Chybná diagnóza
(1990) - Dcera národa
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV series)
(1989) - Konec starých časů
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - Bronzová spirála
(1986) - Štěstí má jméno Jonáš
(1986) - Spor o bohyni
(1986) - Pohádka o lidské duši
(1985) - Třetí patro (TV series)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - O chytrém Honzovi aneb Jak se Honza stal králem
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - Pod maskou
(1984) - Bandité
(1983) - Větrná setba
(1983) - O spící princezně, šípkových růžích a uražené víle
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Šílený kankán
(1982) - Odstřel
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Hlavní výhra
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1981) - Pošťácká pohádka
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1981) - Medailónek
(1981) - Kosenie jastrabej lúky
(1980) - Rváč
(1980) - Něco je ve vzduchu
(1980) - Anna proletářka
(1979) - Zkoušky z dospělosti (TV series)
(1979) - Silvestr svobodného pána
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - Koncert na konci léta
(1979) - Hon na kočku
(1979) - Druhá první dáma
(1978) - Radost až do rána
(1978) - Pan Tau - Noc v safari
(1977) - Reflections
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1976) - Smrt mouchy
Ljuba Krbová - Family and Partner relationships
Family:
(*1945) Ondřej Neff - husband

Ljuba Krbová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
12°57’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Dog

Dog (Earth)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Fir

Fir Tree

Celtic tree horoscope
The Fir people are very hardworking and talented, endowed with cool beauty and dignity. They can do any job or solve any problem with their special originality, and most of their efforts will lead to a successful end.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
5

Birthday 5th - Perception

Numerology - Birthday Number
These people are open, daring, energetic and principled. They like to be their own boss. They are perceptive. They like progress and need space for their activities. They like changes and nothing is fixed for them. They have almost magnetic influence on people, they are charming.

Ljuba Krbová 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Ljuba Krbová - actress, writer

Ljuba Krbová was born Year *1958 in Czech City
Ljuba Krbová at:
Wikipedia.orgLjuba Krbová full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 30th
(Today)
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921) actress
Itálie Monica Bellucci
(*1964) actress
Spojené státy Fran Drescher
(*1957) actress, scriptwriter, activist
Spojené státy Truman Capote
(*1924) writer, actor, journalist
Francie Marion Cotillard
(*1975) actress, singer
Ljuba Krbová
Planet positions:
SunSun
Cancer
12°57’
 
MoonMoon
Pisces
(?)
 
MercuryMercury
Leo
0°54’
 
VenusVenus
Gemini
10°04’
 
MarsMars
Aries
19°39’
 
JupiterJupiter
Libra
22°09’
 
SaturnSaturn
Sagittarius
20°53’
R
UranusUranus
Leo
10°09’
 
NeptuneNeptune
Scorpio
2°01’
R
PlutoPluto
Virgo
0°28’
 
NodeNode (M)
Libra
27°33’
R
LilithLilith (M)
Aries
15°04’
 
ChironChiron
Aquarius
21°58’
R
Elements:
4xFireFire
1xEarthEarth
3xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
October 1st
(Tomorrow)
Irsko Richard Harris
(*1930) actor
Velká Británie Julie Andrews
(*1935) singer, writer, actress
Velká Británie Rupert Friend
(*1981) actor
Nizozemsko André Rieu
(*1949) composer, scriptwriter
Spojené státy Jimmy Carter
(*1924) 39th President of the United States
Famous people who passed away on September 30th
Spojené státy James Dean
(*1931 - 1955) actor
Francie Georges Ernest Boulanger
(*1837 - 1891) French general and politician
Francie Saint Thérèse of Lisieux
(*1873 - 1897) Catholic saint, virgin, mystic
Německo Oswald Mathias Ungers
(*1926 - 2007) architect
Německo Simone Signoret
(*1921 - 1985) actress

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Pisces Pisces
Show calendar »