Luba Skořepová wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Luba Skořepová - Birth Chart
(Libuše Skořepová)
(Ljuba Skořepová)

Gender:
Female
Birth:
*1923
Country:
Occupation:
actress, writer

Luba Skořepová - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1923 (?)
House system:
no system (?)
(Luba Skořepová 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Luba Skořepová
Date of Birth Year *1923
(actress, writer, instagram)

Luba Skořepová - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Stopy života - Nejhorší zánět
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Herbář
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2013) - Příběhy slavných: Milovník života (TV series)
(2013) - Obdarovaná
(2013) - Elegán ve fraku
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2011) - Tajemství filmových hvězd
(2011) - Světla ramp : Pocta Barrandovu
(2011) - Osobnost na Dvojce
(2011) - Česko na talíři
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Čapkovy kapsy (TV series)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Studio ČT24
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Příběhy slavných: Sukovitá duše
(2010) - The Rain Fairy
(2010) - Cukrárna (TV series)
(2009) - Ceny Thálie 2008
(2009) - Příběhy slavných: Portrét krásné Dámy
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Café X
(2008) - 13. komnata Luby Skořepové
(2008) - Saša
(2008) - Cesta do hlubin Lálovy duše
(2008) - Bouše, Bendl, Cvach a další
(2007) - Pavlač Ester Kočičkové
(2007) - Český Honza
(2006) - Čétéčko
(2006) - Příběhy slavných: Všechny bitvy Zdeňka Štěpánka (TV series)
(2006) - Škodná
(2006) - Příkopy (TV series)
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Velký mistr malých rolí
(2005) - Dva chrámy Josefa Kemra
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Náves (TV series)
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - City Folk
(2004) - Náměstíčko (TV series)
(2002) - Divadlo žije!
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - Barvy života
(2001) - Život za lásku
(2001) - Jdu, nevím kam, ale těším se
(2001) - Šípková Růženka (TV series)
(2000) - P.F.
(2000) - Out of the City
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Čtveráci
(1999) - Nenávist
(1999) - Mydlibaba
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na plovárně
(1998) - Motel Anathema (TV series)
(1998) - Milenec lady Chatterleyové
(1998) - Cizinci v čase
(1997) - Úsměvy
(1997) - Ptačí král
(1997) - Brýle
(1996) - Hospoda (TV series)
(1995) - Rok na vsi
(1995) - O kumburské Meluzíně
(1995) - Malostranské humoresky
(1995) - Hazard
(1994) - Televizní noviny
(1994) - Studio 6
(1994) - Zapomenuté tváře
(1994) - Too Loud a Solitude
(1993) - Činčin
(1993) - Pozůstalost
(1993) - Nesmrtelná teta
(1993) - Hora jménem Andělská
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Studio Kroměříž
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - Prague
(1991) - Zálety koňského handlíře
(1991) - Tři poudačky
(1991) - Babička a dědeček
(1990) - Takmer ružový príbeh
(1990) - Princezna Slonbidlo
(1990) - O hloupé havířce
(1990) - Byli jsme to my?
(1989) - Stačí stisknout
(1989) - Sedm bílých plášťů
(1989) - Rakovina vůle
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV series)
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Něžný barbar
(1989) - Faust
(1989) - Deník ničemy
(1989) - Bludiště
(1988) - Strom pohádek: Divoké labutě
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - Opožděná vražda
(1988) - Naděje má hluboké dno
(1988) - Most pro Kláru
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - The Loves of Kafka
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1987) - Básník
(1986) - Pojďte s námi mezi bohy
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV series)
(1986) - Černá punčocha
(1985) - Srdce tepe v operetě
(1985) - Stalo se jedné neděle
(1985) - Případ ukradených vědomostí
(1985) - Dobré světlo
(1985) - Čarovné dědictví
(1984) - Tlustý pradědeček
(1984) - Štěstí
(1984) - Stan
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - Pihulka a Kaňka (TV series)
(1984) - O líné Nitce a prstýnku s rubínem
(1983) - Zázračný lékař
(1983) - Schöne Wilhelmine, Die (TV series)
(1983) - Rohy
(1983) - O hodném Fridolínovi a zlé Józe
(1983) - Kudláčkova metoda
(1983) - Evo, vdej se!
(1983) - Darmošlap z Nemanic a princezna Terezka
(1982) - Třeboňská pohádka
(1982) - The Death of a Talented Cobbler
(1982) - Kočičí hra
(1982) - Jako bychom se ani neznali
(1982) - Doktor z vejminku (TV series)
(1982) - Děkuju, pane profesore
(1982) - Bláznivé jaro
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Kdo chce kam...
(1981) - Člny proti prúdu
(1980) - Sestřičky růží
(1980) - Něco je ve vzduchu
(1980) - Nebojte se na Česnečce
(1980) - Lucy the Menace of Street (TV series)
(1980) - Den samých začátků
(1980) - Co je doma, to se počítá, pánové...
(1979) - Zadržitelný vzestup Arthura Uie
(1979) - Švec Janek v pohádkové zemi
(1979) - Pyžamo
(1979) - Julek
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Šaty po tetě
(1978) - Lvi salónů
(1978) - Jožin
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Volání rodu
(1977) - O líném Honzovi
(1977) - Na veliké řece
(1976) - Nezbedná pohádka
(1976) - Jakub
(1976) - Hadrián z Římsů
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Atentat u Sarajevu
(1975) - Christoffel von Grimmelshausen abenteuerlicher Simplicissimus, Des (TV series)
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1975) - Beránci a čert (TV series)
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Noc oranžových ohňů
(1974) - Náš furiant
(1974) - Krejčí Šajtle Dobrodruh
(1973) - Zvony pana Mlácena
(1973) - Zlatovláska
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Maturita za školou
(1972) - Duhový luk (TV series)
(1972) - Bitva o Hedviku
(1971) - Vodník z kaňky
(1971) - Sto dukátů za Juana
(1971) - Lekce
(1971) - Bakaláři (TV series)
(1970) - Tvář pod maskou
(1970) - Pinocchiova dobrodružství II.
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Přehlídce velím já!
(1969) - The Seventh Day, the Eighth Night
(1969) - Bellevue
(1968) - Sňatky z rozumu (TV series)
(1968) - Rekviem za kouzelnou flétnu
(1968) - Objížďka
(1968) - Klapzubova jedenáctka (TV series)
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1967) - Pinocchiova dobrodružství
(1966) - Doktor a běsi
(1965) - Odcházeti s podzimem
(1963) - Handlíři
(1962) - Tři chlapi v chalupě (TV series)
(1962) - Jejich den
(1961) - Pohled do očí

Luba Skořepová, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
27°28’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

Waxing Gibbous

Consolidating gains, Expanding, Analyze, Prepare, Trust
HOROSCOPES
Pig

Pig (Water)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Lime

Lime Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Lime achieve their life goals relatively quickly and easily. It's hard to say why, they are just lucky. They achieve their success even thought they tend to be comfortable and try to organise problem-free life for themselves. They try to avoid conflicts under all circumstances; they never go into direct conflict. They are people of compromise; they are often willing to make big concessions in order to avoid complications.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
21

Birthday 21st - Sympathy

Numerology - Birthday Number
These people have a great potential. They are sensitive, kind and tolerant. They try to understand others. They are creative and able to do a wide range of activities. They are social and diplomatic.

Luba Skořepová 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Luba Skořepová - actress, writer

Luba Skořepová was born Year *1923 in Czech City
Luba Skořepová at:
Wikipedia.orgLuba Skořepová full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 18th
(Today)
Spojené státy Robert Blake
(*1933) actor
Velká Británie Tara Fitzgerald
(*1967) actress
Švédsko Greta Garbo
(*1905) actress
Spojené státy James Marsden
(*1973) actor
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946) actor, who plays the knight Lancelot in Excalibur
Luba Skořepová
Planet positions:
SunSun
Virgo
27°28’
 
MoonMoon
Aquarius
(?)
 
MercuryMercury
Libra
12°15’
R
VenusVenus
Libra
0°26’
 
MarsMars
Virgo
13°00’
 
JupiterJupiter
Scorpio
16°39’
 
SaturnSaturn
Libra
19°56’
 
UranusUranus
Pisces
15°05’
R
NeptuneNeptune
Leo
19°20’
 
PlutoPluto
Cancer
12°17’
 
NodeNode (M)
Virgo
10°23’
R
LilithLilith (M)
Taurus
9°25’
 
ChironChiron
Aries
19°42’
R
Elements:
1xFireFire
4xEarthEarth
5xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
September 19th
(Tomorrow)
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) actor
Itálie Alessandra Martines
(*1963) actress, dancer
Finsko Mika Waltari
(*1908) writer, translator
Spojené státy Frances Farmer
(*1913) actress
Spojené státy Cass Elliot
(*1941) singer
Famous people who passed away on September 18th
Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942 - 1970) guitarist, singer
Švýcarsko Leonhard Euler
(*1707 - 1783) mathematician, physicist, astronomer, logician
Spojené státy Vitas Gerulaitis
(*1954 - 1994) tennis player
Švédsko Dag Hammarskjöld
(*1905 - 1961) politician, diplomat, 2nd secretary-general of the UN
Irsko Sean O'Casey
(*1880 - 1964) writer, scriptwriter

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Libra Libra
Show calendar »