Lubomír Kostelka wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Lubomír Kostelka - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Přerov
Country:
Age:
† 91 years
Occupation:
actor

Lubomír Kostelka - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
31 March 1927 - uknown time (?)
House system:
no system
(Lubomír Kostelka 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Lubomír Kostelka
Date of Birth - Mar 31, 1927
(actor, instagram)

Lubomír Kostelka - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2014) - Old Gossipton 2
(2013) - Příběhy slavných: Americký sen po česku
(2013) - Babovřesky
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Pamětnice
(2009) - Herbert v ringu
(2009) - Dilino a čert
(2007) - Vladimír Körner
(2006) - Lojzička je číslo
(2005) - Vladimír Menšík nonstop
(2005) - Nezničitelný Vladimír Menšík
(2005) - Nesplněné desatero malujícího šašoura
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2003) - Čert ví proč
(2002) - Jak na to...
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(2001) - Předčasná úmrtí (TV series)
(2001) - Nespoutaný živel
(2001) - Stříbrná paruka (TV series)
(2001) - Autumn Spring
(2000) - Policejní pohádky strážmistra Zahrádky (TV series)
(2000) - Pramen života
(1999) - Kouzelná školka
(1999) - Nedělejte ze mě vola
(1999) - The Melancholic Chicken
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV series)
(1998) - Čerte, tady straší!
(1998) - Císař a tambor
(1998) - Bloček
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - The Firebird
(1997) - O zlé a dobré vodě
(1997) - Doktor Munory a jiní lidé
(1997) - Čas jeřabin
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - O kováři Básimovi
(1996) - O holiči a barvíři
(1996) - Draculův švagr (TV series)
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Schlafes Bruder
(1995) - Modrá krev
(1995) - Malostranské humoresky
(1995) - Divoké pivo
(1994) - Zpívání v Grandu
(1994) - Z rodu Přemyslovců (TV series)
(1994) - Třikrát baron Prášil (TV series)
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - Fireside Stories (TV series)
(1994) - Bylo nás pět (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Činčin
(1993) - Pomalé šípy (TV series)
(1993) - O zázračné mouše
(1993) - Kaspar Hauser
(1993) - Hotýlek v srdci Evropy
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Kufr
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - Trhala fialky dynamitem
(1992) - Kocourkov
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Kačenka a strašidla
(1991) - Safari za kuchyňou (TV series)
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Tajemství Popelčina střevíčku
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Smrt barona Gandary
(1990) - Princezna Slonbidlo
(1990) - Pohádky pod lupou (TV series)
(1989) - Zlatá ulička
(1989) - Volná noha
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - O podezíravém králi
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Dlouhá míle (TV series)
(1989) - Dědeček je lepší než pes
(1989) - Čajová Julie
(1989) - Beethoven Lives Upstairs
(1988) - Třetí táta
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1987) - Záhada zlatého servisu
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1987) - O zatoulané princezně
(1987) - Náhodou je príma!
(1987) - Muž s maskou
(1987) - The Reckless Fellows
(1987) - Figurky ze šmantů
(1986) - Přijďte k nám na večeři
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Safari (TV series)
(1986) - Ruce
(1986) - Papilio
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Ošemetná historie
(1986) - Není sirotek jako sirotek
(1986) - Krajina s nábytkem
(1985) - Krajané a rodáci
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Vergeßt Mozart
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Růžový Hubert
(1985) - Boty
(1984) - Tlustý pradědeček
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Čertův švagr
(1984) - Bambinot (TV series)
(1983) - Zánik samoty Berhof
(1983) - Třetí skoba pro Kocoura
(1983) - O velkém nosu
(1983) - The Visitors (TV series)
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV series)
(1982) - Ve znamení kotvy
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Za humny je drak
(1982) - Velký případ malého detektiva a policejního psa Kykyna
(1982) - Únos Moravanky
(1982) - The Third Prince
(1982) - Pokušení
(1982) - O brokátové růži a slavíku z perleti
(1982) - Není pravda, že
(1982) - Králíci s moudrýma očima
(1982) - Jak svět přichází o básníky
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Zralé víno
(1981) - Výhra admirála Kotrby
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1981) - Opera ve vinici
(1981) - Noc na zámku
(1981) - Koupím chalupu na Jižním městě
(1981) - Like Rabbits
(1981) - Eugene Among Us
(1980) - Já ubohá děvečka aneb Jsou mlynáři jsou chlapíci
(1980) - Rytmus 1934
(1980) - Děti zítřků
(1980) - The Little Sugar House
(1980) - Alma schafft alle
(1979) - Tím pádem
(1979) - Půl slunce půl stín
(1979) - Plechová kavalérie (TV series)
(1979) - O zakleté princezně
(1979) - O chudém královstvíčku
(1979) - Love between the Raindrops
(1979) - Láďo, ty jsi princezna!
(1979) - Kozel v kufru
(1979) - Jak je důležité míti Filipa
(1979) - Historky z Ražické bašty
(1979) - Dům pro Helenu
(1979) - Dnes v jednom domě (TV series)
(1979) - Brontosaurus
(1978) - Zastretý farebný svet
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Velikonoce Kamila Morávka
(1978) - Stříbrná pila (TV series)
(1978) - Spadla z oblakov (TV series)
(1978) - Silnější než strach
(1978) - Oh, diese Tante
(1978) - Ježčí kůže
(1978) - Brácha za všechny peníze
(1977) - Zlaté rybky
(1977) - Viechereien
(1977) - Sázka na třináctku
(1977) - Proč nevěřit na zázraky
(1977) - Time Out
(1977) - Když kluci drží basu
(1977) - Jablíčko se dokoulelo
(1977) - Honza málem králem
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - To byla svatba, strýčku!
(1976) - O třech bratřích
(1976) - Knabe mit den 13 Vätern, Der (TV series)
(1976) - Čas lásky a naděje
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Poklad pod Černou hláskou
(1975) - Pan Tau a Aladinova lampa
(1975) - Boys Will Be Boys
(1975) - Na konci světa
(1975) - Lístek do památníku
(1975) - Leto s Katkou (TV series)
(1975) - Zaklęte rewiry
(1975) - Solo dlja slona s orkestrom
(1974) - Lidé z metra
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Egyptologové
(1974) - Dlouhá cesta
(1973) - Zvony pana Mlácena
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Sen noci svatojánské
(1973) - Pověst o stříbrné jedli
(1973) - Krásná Helena
Lubomír Kostelka 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Lubomír Kostelka, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
9°46’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

Balsamic/Dark Moon

Incubation, Preparation, Closure, Transformation, Renewal, Purity
HOROSCOPES
Rabbit

Rabbit (Fire)

Chinese horoscope
The Rabbit is usually cautious, sensible and reserved. People born in the Year of the Rabbit want to live in peace and comfort and protect their peaceful life. The Rabbits are extremely gentle creatures - they symbolize charm and kindness. Rabbits exhibit good manners and enjoy beauty.
Hazel

Hazel Tree

Celtic tree horoscope
They are quiet, discreet, they never draw attention on them, they do not raise their voice and very often you do not notice when they are around. Nevertheless, the saying "Still waters run deep" describes them well.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
31

Birthday 31st - Motivation

Numerology - Birthday Number
These people are very bright. They are descreet and willing to do everything to achieve success. They like company and spending time with intelligent people. Communication is important.

Lubomír Kostelka 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Lubomír Kostelka - actor

Lubomír Kostelka was born on March 31, 1927 in Přerov
Lubomír Kostelka at:
Wikipedia.orgLubomír Kostelka full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 22nd
(Today)
Ukrajina Paul Muni
(*1895) actor
Austrálie Nick Cave
(*1957) composer, singer, writer, actor
Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) writer
Itálie Andrea Bocelli
(*1958) singer
Velká Británie Michael Faraday
(*1791) physicist, chemist
Lubomír Kostelka
Planet positions:
SunSun
Aries
9°46’
 
MoonMoon
Pisces
(?)
 
MercuryMercury
Pisces
14°46’
 
VenusVenus
Taurus
10°23’
 
MarsMars
Gemini
20°27’
 
JupiterJupiter
Pisces
17°01’
 
SaturnSaturn
Sagittarius
7°31’
R
UranusUranus
Pisces
29°59’
 
NeptuneNeptune
Leo
24°31’
R
PlutoPluto
Cancer
13°46’
 
NodeNode (M)
Cancer
2°14’
R
LilithLilith (M)
Libra
2°54’
 
ChironChiron
Taurus
0°20’
 
Elements:
4xFireFire
1xEarthEarth
1xAirAir
7xWaterWater
Famous people born on
September 23rd
(Tomorrow)
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) actor
Rakousko Romy Schneider
(*1938) actress
Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) director, actor
Spojené státy Bruce Springsteen
(*1949) guitarist, singer
Spojené státy Ray Charles
(*1930) composer, singer
Famous people who passed away on September 22nd
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) actor
Itálie Pope Clement XIV
(*1705 - 1774) 249th Pope
Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) actor
Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) singer, actor
Spojené státy Al Matthews
(*1942 - 2018) actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Sagittarius Sagittarius
Show calendar »