Lubomír Lipský Sr. wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Lubomír Lipský Sr. - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Pelhřimov
Country:
Age:
† 92 years
Occupation:
actor

Lubomír Lipský Sr. - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
19 April 1923 - uknown time (?)
House system:
no system
(Lubomír Lipský Sr. 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Lubomír Lipský Sr.
Date of Birth - Apr 19, 1923
(actor, instagram)

Lubomír Lipský Sr. - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2015) - Ceny Thálie 2014
(2014) - TýTý 2013
(2014) - Tajemství Lubomíra Lipského
(2013) - TýTý 2012
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2013) - 13. komnata Jana Skopečka
(2013) - Bad Joke 4
(2012) - Česká hlava 2012
(2012) - Ceny české filmové kritiky 2011
(2012) - Školní výlet
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - TýTý 2009
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Komici na jedničku (TV series)
(2010) - Nodame Cantabile: The Final Score - Part I / Nodame Cantabile The Movie I
(2010) - Nodame Cantabile: The Final Score - Part II / Nodame Cantabile The Movie II
(2009) - Ceny Thálie 2008
(2009) - Plachý milovník
(2009) - Karel Gott 70
(2009) - Film o filmu: 2 Bobule
(2009) - 2Grapes
(2009) - Pamětnice
(2008) - Kryštof: Atentát (music video)
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Dabing, Přelouč, Polabí
(2008) - Benefice Lubomíra Lipského
(2008) - Žízeň po životě
(2008) - Příběhy slavných: Zlomený vlastenec
(2008) - Příběhy slavných: Pepíček
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2008) - Martin Frič, klasik českého filmu
(2008) - Film o filmu: Bobule
(2008) - Pohádkové počasí
(2008) - Bobule
(2007) - Semafor - Největší hity 2 (music video)
(2007) - Život je kabaret
(2007) - Dobrá rada nad zlato
(2007) - Moudrý šašek
(2007) - Poslední plavky
(2007) - Hraběnky (TV series)
(2006) - Žito
(2006) - Čétéčko
(2006) - Ceny Thálie 2005
(2006) - S vůní mastixu a vanilky
(2006) - Příběhy slavných: Neřízená střela Stella
(2006) - Buďte pozdraven, pane Jouda!
(2005) - Vzpomínky nám zůstanou
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Velký mistr malých rolí
(2005) - Příběhy slavných: Tak tohle je ten svět...
(2005) - Příběhy slavných: Hovorově Horňas
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Ulice (TV series)
(2005) - Kameňák 3
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Tak mi tedy řekněte
(2004) - Felix Holzmann: Včera, dnes a zítra
(2004) - Film o filmu: Kameňák 2
(2004) - Nadměrné maličkosti: Duch modrého pokoje
(2004) - Kameňák 2
(2003) - Pokračování příště (TV series)
(2003) - Film o filmu: Kameňák
(2003) - PF 77
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV series)
(2003) - Kameňák
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Na kus řeči
(2001) - Gulášek
(2001) - Dobroty
(2001) - Basta fidli
(2000) - Silvestr 2000
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - GO - GO šou
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr 99
(1999) - Policajti z předměstí (TV series)
(1999) - Nedělejte ze mě vola
(1999) - Nebát se a nakrást
(1999) - Návrat ztraceného ráje
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Genij vlasti
(1998) - Bloček
(1997) - Úsměvy
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Příběhy slavných: Jó, to jsem ještě žil
(1997) - Zákeřná diagnóza
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Hospoda (TV series)
(1995) - Kulihrášek a zakletá princezna
(1994) - Televizní noviny
(1994) - Saturnin
(1994) - Saturnin (TV series)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - Sechs Richtige (TV series)
(1993) - Pomalé šípy (TV series)
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Kufr
(1992) - Trhala fialky dynamitem
(1990) - Hovory H ještě po dvaceti letech
(1990) - Zmatky kolem Katky
(1989) - Velké lásky Standy Procházky
(1989) - V tomhle zámku straší, šéfe!
(1989) - Pane králi, jdeme z dáli
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Dědeček je lepší než pes
(1988) - Na dvoře je kůň, šéfe
(1988) - Milionová láska
(1988) - Dědeček
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1987) - Už od ráje
(1987) - Ty, ty Yeti
(1987) - Otevřené okno
(1986) - Žádost o přeložení
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - O štěstí a kráse
(1986) - Manželství Mamerta Kalivody
(1986) - Jsi falešný hráč
(1986) - Jak Matýsek přehodil výhybku
(1986) - Postoronnim vchod razrešjon
(1985) - Krajané a rodáci
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Případ ukradených vědomostí
(1985) - Moje zlaté holky
(1984) - Pohádky pro benjamínky silničního provozu (TV series)
(1984) - Nade mnou země
(1984) - Koloběžka první
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Čertův švagr
(1983) - Three Veterans
(1983) - Tři mušketýři
(1983) - Stříbrná žíla (TV series)
(1982) - Žhářka
(1982) - Počestný dům
(1982) - O brokátové růži a slavíku z perleti
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Doktorská pohádka
(1981) - Divadélko pod věží
(1981) - Kam zmizel klaun?
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Zkouška
(1981) - Začalo to karafiátem
(1981) - Uličnictví pana Čabouna
(1981) - Pohádka z našeho domu
(1981) - Dubové čarování
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Jak se vám líbí?
(1980) - Změna napětí
(1980) - Strach má velké oči
(1980) - Hrdina se nebojí
(1979) - To je ta Praha... aneb Hybš hraje Hašlera
(1979) - Písničky z celuloidu
(1979) - Sedm kilo pro Králíčka
(1979) - Lustr
(1979) - Láďo, ty jsi princezna!
(1979) - Historky z Ražické bašty
(1978) - Mzda strachu
(1978) - Hejkal
(1977) - Mamzelle Nitouche
(1977) - 'Okay, Boss...!'
(1977) - Honza málem králem
(1977) - Dary hadího krále
(1977) - Long Live Ghosts!
(1976) - Ženich uvízl
(1976) - Štipku soli
(1976) - Sváko Ragan
(1975) - Recepty doktora Kudrny
(1975) - Příběhy z medové stráně (TV series)
(1975) - Poklad pod Černou hláskou
(1975) - (About the) Thick Fog
(1975) - O Nanynčiných koláčích
(1975) - Letní romance
(1975) - Solo dlja slona s orkestrom
(1974) - Zahrada (TV series)
(1974) - Princ Chocholouš
(1974) - The Man from London
(1974) - Musím se ti k něčemu přiznat
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1974) - Autodrom
(1973) - Vydržte až do půlnoci
(1973) - Zvony pana Mlácena
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Krásná Helena
(1973) - Kost v krku
(1973) - Dvojník
(1972) - Z nových pověstí českých: Dívčí válka
(1972) - Zdravá vdova
(1972) - Šest medvědů s Cibulkou
(1972) - Pohádka o drakovi
(1972) - Magnolia

Lubomír Lipský Sr. - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1982) - Počestný dům
Lubomír Lipský Sr. - Family and Partner relationships
Lubomír Lipský Sr. 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Lubomír Lipský Sr., Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
28°24’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Pig

Pig (Water)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Maple

Maple Tree

Celtic tree horoscope
The most striking features of people born under the rule of maple is their high intelligence, extraordinary memory and the ability to find original solutions to problems others fail to solve. Maple people feel well when they are the leaders because they have natural authority, great ambitions and pride. They can easily get excited by new things and it is easy for them to get others interested as well, but they usually cannot realise their ideas without the help of others.
NUMEROLOGY REPORT
11

Life Path - 11

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and intelligent. They can achieve a great success, but also a great failure. They are gifted and have a tendency to have visions. They can use inspiration from God.
19

Birthday 19th - Participation

Numerology - Birthday Number
These people are very strong and energetic. They are wise, understanding and empathetic. They are intellectual. They are patient and ready to please others. In romantic relationships they are devoted. They want to understand their partner and are generous. They passionately protect their family.

Lubomír Lipský Sr. 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Lubomír Lipský Sr. - actor

Lubomír Lipský Sr. was born on April 19, 1923 in Pelhřimov
Lubomír Lipský Sr. at:
Wikipedia.orgLubomír Lipský Sr. full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 29th
(Today)
Spojené státy Erika Eleniak
(*1969) actress
Itálie Michelangelo Antonioni
(*1912) writer, director, scriptwriter
Jižní Korea Ki-duk Kim 1934
(*1934) director, professor
Švédsko Anita Ekberg
(*1931) actress
Polsko Lech Walesa
(*1943) actor
Lubomír Lipský Sr.
Planet positions:
SunSun
Aries
28°24’
 
MoonMoon
Gemini
(?)
 
MercuryMercury
Taurus
10°11’
 
VenusVenus
Pisces
21°35’
 
MarsMars
Gemini
2°18’
 
JupiterJupiter
Scorpio
16°03’
R
SaturnSaturn
Libra
15°52’
R
UranusUranus
Pisces
15°57’
 
NeptuneNeptune
Leo
15°23’
R
PlutoPluto
Cancer
9°13’
 
NodeNode (M)
Virgo
18°35’
R
LilithLilith (M)
Aries
22°09’
 
ChironChiron
Aries
17°36’
 
Elements:
3xFireFire
2xEarthEarth
4xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
September 30th
(Tomorrow)
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921) actress
Itálie Monica Bellucci
(*1964) actress
Spojené státy Fran Drescher
(*1957) actress, scriptwriter, activist
Spojené státy Truman Capote
(*1924) writer, actor, journalist
Francie Marion Cotillard
(*1975) actress, singer
Famous people who passed away on September 29th
Spojené státy Tony Curtis
(*1925 - 2010) actor
Spojené státy Roy Lichtenstein
(*1923 - 1997) artist, Pop Art painter and sculptor
Spojené státy Charles Addams
(*1912 - 1988) cartoonist, illustrator, artist, comic book author, creator of characters in Addams Family
Francie Rudolf Diesel
(*1858 - 1913) inventor
Velká Británie W. H. Auden
(*1907 - 1973) writer, poet

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Pisces Pisces
Show calendar »