Luboš Fišer wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Luboš Fišer - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 63 years
Death:
Occupation:
actor, composer

Luboš Fišer - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
30 September 1935 - uknown time (?)
House system:
no system
(Luboš Fišer 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Luboš Fišer
Date of Birth - Sep 30, 1935
(actor, composer, instagram)

Luboš Fišer - Filmography - Composer (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2009) - The Restored Films of Jan Špáta
(2002) - Klíč k určování trpaslíků aneb poslední cesta Lemuela Gullivera
(2002) - Chlípník
(2001) - Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(1997) - Žena v kleci
(1997) - O perlové panně
(1996) - Král Ubu
(1995) - Golet v údolí
(1993) - Mistr Kampanus
(1992) - Requiem fűr die űberlebenden
(1992) - Helimadoe
(1992) - Černí baroni
(1991) - Labyrint
(1991) - Oxen
(1990) - Král kolonád
(1986) - Forbidden Dreams
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - Mach a Šebestová k tabuli!
(1985) - Duhová kulička
(1983) - Ukradené sluchátko
(1983) - Sestřičky
(1983) - Jak Mach a Šebestová hlídali dítě
(1983) - Fandy, ó Fandy
(1982) - Páni tvorstva
(1982) - Mach a Šebestová (TV series)
(1982) - Rübezahl und der Schulmeister
(1982) - Rübezahl und der Schäfer
(1982) - Rübezahl und Meister Nadel
(1981) - The Mysterious Castle in the Carpathians
(1981) - Pozor, vizita!
(1981) - Počítání oveček
(1981) - O bílé princezně
(1981) - Oběť pro kamaráda
(1981) - Rübezahl und der Wilderer
(1981) - Rübezahl und der Botengänger
(1981) - Hadí jed
(1980) - Vzorné chování
(1980) - Policejní pes
(1980) - Rübezahl und das Schreckgespenst
(1980) - The Little Sugar House
(1979) - Zlatí úhoři
(1979) - Zavazadlo
(1979) - Spodky
(1979) - Přírodní zákony
(1979) - Piráti
(1979) - Maryshka and the Wolf's Castle
(1979) - Love between the Raindrops
(1979) - Kaliba
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Zoologická zahrada
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - The Spectre's Bride
(1978) - Logika
(1978) - Lázně
(1978) - Lakomec
(1978) - Kropáček má angínu
(1978) - Krakonoš a kukačky
(1978) - Jeruzalémská ulice
(1978) - Hrozba
(1978) - Dobrodružství Péti Světošlápka (TV series)
(1978) - Daliborka
(1977) - Ze života dětí
(1977) - Školní výlet
(1977) - Romance Helgolandská
(1977) - Podivný výlet
(1977) - Pasiáns
(1977) - Paličova dcera
(1977) - Nevěsta
(1977) - Rübezahl und der Wanderbursche
(1977) - Rübezahl und der Burgvogt
(1977) - Rübezahl und der Glasmacher
(1977) - Rübezahl und die bärtigen Frauen
(1977) - Kačička Modropierko
(1977) - Jak zničit vlastní mužstvo
(1977) - Člověk neandrtálský
(1977) - Adela Has Not Had Her Supper Yet
(1976) - Two Anniversaries of Jan Zrzavy
(1976) - Uloupený obraz
(1976) - Revizoři
(1976) - Pozor, ide Jozefína!
(1976) - Pat a Mat: Kuťáci
(1976) - O utrženém sluchátku
(1976) - Die Insel der Silberreiher
(1976) - Little Tiger
(1976) - Kateřina zlé pověsti
(1976) - Kaštanka
(1976) - Jezdci z apokalypsy Albrechta Dürrera
(1976) - Dobrý den, město
(1975) - A rudý prapor zavlaje
(1975) - Velbloudí nápady
(1975) - Straty a nálezy (TV series)
(1975) - Atentat u Sarajevu
(1975) - Pomsta
(1975) - O třech písmenkách
(1975) - Rübezahl und der Schuster
(1975) - Kouzelný dědeček
(1975) - Chalupáři (TV series)
(1975) - Hugo a Bobo
(1974) - Pozdní léto
(1974) - Osud jménem Kamila
(1974) - Lidé z metra
(1974) - Královský gambit
(1974) - Břetislav a Jitka
(1973) - Zlá noc
(1973) - Sen rytíře Atributa
(1973) - Sen noci svatojánské
(1973) - Poslední dopis
(1973) - Poklad v pyramidě
(1973) - Lesní panna
(1973) - Družina černého pera
(1972) - Úspory
(1972) - Tie malé výlety
(1972) - Očistná lázeň
(1972) - Návraty
(1972) - Morgiana
(1972) - Konec knihy šesté
(1972) - Dvě věci pro život
(1972) - A Touch of a Butterfly
(1972) - Bitva o Hedviku
(1972) - ...a pozdravuji vlaštovky
(1972) - Adam Šangala
(1971) - Zpívající loď
(1971) - Velikonoční dovolená
(1971) - Utopená ponorka
(1971) - Taková normální rodinka (TV series)
(1971) - Straw Hat
(1971) - Rozsudek (TV series)
(1971) - David Sandel's Last Shot
(1971) - Petrolejové lampy
(1971) - My tři a pes z Pětipes
(1971) - Kráska a zvíře
(1971) - Klícka
(1971) - The Claim at the Deaf Creek
(1971) - Bakaláři (TV series)
(1971) - Granny
(1970) - Svítí slunce?
(1970) - Poslední dějství
(1970) - The Great Unknown
(1970) - Valerie a týden divů
(1970) - Šest uprchlíků
(1970) - Svatby pana Voka
(1970) - S Rozárkou
(1970) - Romanetto
(1970) - Psíčci lorda Carltona
(1970) - Pokažená svatba
(1970) - Nedokončený víkend
(1970) - Na kometě
(1970) - Na kolejích čeká vrah
(1970) - Nahota
(1970) - Mata Hari
(1970) - Lucie a zázraky
(1970) - A Canyon Full of Gold
(1970) - Julián odpadlík
(1970) - Hlídač
(1970) - Dlouhá bílá nit
(1970) - Adaggio
(1969) - Vyloženě rodinná historie
(1969) - Snídejte v trávě!
(1969) - Smrtící vůně
(1969) - Case for a Rookie Hangman
(1969) - O starém psu Bodříkovi
(1969) - Obžalovaná
(1969) - Neděle 1969
(1969) - Mlčení mužů
(1969) - Flirt se slečnou Stříbrnou
(1969) - Bludiště moci
(1969) - Bellevue
(1969) - Barometr
(1969) - Balíčky
(1969) - Aksál
(1968) - Znamení krve
(1968) - Vracejí se domů
(1968) - Lidé z hor
(1968) - Kavkazský podzim
(1968) - V tunelu
(1968) - Raport
(1968) - Město ve smutku
(1968) - Krtek a tranzistor
(1967) - Země sv. Patrika
(1967) - Respice finem
(1967) - Waterloo
(1967) - Strážce majáku
(1967) - Soud pana Havleny
(1967) - Jak se zbavit Helenky
(1967) - Jak jedna paní dostala psaní
(1967) - Dita Saxová
(1966) - Úzkost
(1965) - Ztracená tvář
(1965) - Neviditelný
(1965) - Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou
(1965) - Konec velké epochy
(1965) - Horký vzduch
(1965) - Kissing-Time Ninety
(1964) - Místo v houfu
(1963) - Věštec
(1963) - Romance štědrovečerní
(1963) - Okurkový hrdina
(1963) - Melouch
(1962) - Evening

Luboš Fišer - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1990) - Oslovení hudby
Luboš Fišer 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Luboš Fišer, Birth Chart Horoscopes & Signs - Libra

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Libra

Sun in Libra
6°23’

Sun Sign - Zodiac Sign
Perhaps to make their sign happy, people born under the sign of Libra are usually prudent, balanced and harmonious. In any case, they think before they do something. It is possible to find hot-headed individuals among Libras, but they are very rare exceptions.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Pig

Pig (Wood)

Chinese horoscope
Pig is a good-natured, courteous gentleman who’s always willing to help. You can trust Pigs, because they will never betray you and will never even think about it. They are naive, trusting and in need of protection.
Hazel

Hazel Tree

Celtic tree horoscope
They are quiet, discreet, they never draw attention on them, they do not raise their voice and very often you do not notice when they are around. Nevertheless, the saying "Still waters run deep" describes them well.
NUMEROLOGY REPORT
3

Life Path - 3

Numerology - Life Path Number
These people are mentally alert and have creative minds. They are creative and original, and they have a good imagination. They hate boredom and like to cooperate with others. They are charming and witty. They are critical of others and they should therefore learn how to be more diplomatic. They need to work freely and without restraints.
30

Birthday 30th - Vigour

Numerology - Birthday Number
These people have great creative imagination and a brilliant mind. They first think about the problem and then makes a decision. They have radical views on life. They are inventive. They are charming.

Luboš Fišer 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Luboš Fišer - actor, composer

Luboš Fišer was born on September 30, 1935 in Prague
Luboš Fišer at:
Wikipedia.orgLuboš Fišer full biography - Wikipedia
Famous people born on
August 20th
(Today)
Spojené státy Joan Allen
(*1956) actress
Spojené státy Jim Reeves
(*1923) composer, guitarist, singer
Velká Británie Robert Plant
(*1948) singer
Spojené státy Demi Lovato
(*1992) musician, singer, actress
Spojené státy H. P. Lovecraft
(*1890) writer
Luboš Fišer
Planet positions:
SunSun
Libra
6°23’
 
MoonMoon
Scorpio
(?)
 
MercuryMercury
Scorpio
1°08’
 
VenusVenus
Virgo
6°36’
 
MarsMars
Sagittarius
9°35’
 
JupiterJupiter
Scorpio
21°52’
 
SaturnSaturn
Pisces
4°42’
R
UranusUranus
Taurus
4°34’
R
NeptuneNeptune
Virgo
15°08’
 
PlutoPluto
Cancer
27°14’
 
NodeNode (M)
Capricorn
17°49’
R
LilithLilith (M)
Virgo
18°43’
 
ChironChiron
Gemini
16°18’
R
Elements:
1xFireFire
4xEarthEarth
2xAirAir
6xWaterWater
Famous people born on
August 21st
(Tomorrow)
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) actress, model
Libanon Serj Tankian
(*1967) singer of the band System of a Down, poet
Rusko Sergey Brin
(*1973) computer scientist, businessman, co-founder of Google Inc.
Francie Alizée
(*1984) singer
Jamajka Usain Bolt
(*1986) sprinter
Famous people who passed away on August 20th
Itálie Pope Pius X
(*1835 - 1914) 257th Pope
Spojené státy William Humphrey
(*1924 - 1997) writer
Itálie Pope Pius VII
(*1742 - 1823) 251st Pope
Indie B. K. S. Iyengar
(*1918 - 2014) yoga teacher, founder of Iyengar Yoga, writer
Spojené státy Joe Dassin
(*1938 - 1980) composer, guitarist, singer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Aries Aries
Show calendar »