Lucie Vondráčková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Lucie Vondráčková - Birth Chart

Gender:
Female
Birth:
*1980
Country:
Age:
40 years
Occupation:
singer, actress, presenter, voice actress

Lucie Vondráčková - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1980 (?)
House system:
Placidus
Birth data source:
Astro 9/1996
(Lucie Vondráčková 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Lucie Vondráčková
Date of Birth Year *1980
(singer, actress, presenter, voice actress, instagram)

Lucie Vondráčková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Decibely lásky
(2015) - Český slavík Mattoni 2015
(2015) - Babovřesky 3
(2014) - Old Gossipton 2
(2013) - Lucie Vondráčková: Zombie (music video)
(2013) - Lucie Vondráčková - Co s tou touhou (music video)
(2013) - Dé pětka
(2013) - Český slavík Mattoni 2013
(2013) - Michal David a Lucie Vondráčková - Hit tour 2013
(2013) - Babovřesky
(2012) - Lucie Vondráčková - Kdy vzlétnu já (music video)
(2012) - Lucie Vondráčková, Josef Vágner - S láskou nám je líp (music video)
(2012) - Zóna IN 5Angels
(2012) - Večer plný hvězd
(2012) - Lucie Vondráčková: Z dětské hvězdy českou slavicí
(2012) - Limuzína
(2012) - Český slavík Mattoni 2012
(2012) - Film o filmu Kozí příběh se sýrem
(2012) - Labyrinth
(2011) - Lucie Vondráčková - 2x20 (music video)
(2011) - Kolo plné hvězd
(2011) - Ceny Anděl 2010
(2011) - 4teens (TV series)
(2011) - Touha
(2011) - Rodinka (TV series)
(2010) - Zas je tady silvestr
(2010) - TýTý 2009
(2010) - Machři
(2010) - Dobročinná akademie aneb Paraple 2010
(2010) - Český slavík Mattoni 2010
(2010) - Rodinka
(2009) - Lucie Vondráčková: Kliperang (music video)
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Sametové hašteření
(2009) - Pelíšky slavných
(2009) - Český slavík Mattoni 2009
(2009) - Česká hlava 2009
(2009) - Karel Gott 70
(2009) - Country Club: První směna
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Neviňátka
(2008) - Mr. GS
(2008) - Modré z neba
(2008) - Mejdan roku z Václaváku 2008
(2008) - Lucie Vondráčková To NEJ z TV
(2008) - Intimní zpověď
(2008) - I love Česko
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Galashow s latinou
(2008) - Český slavík Mattoni 2008
(2008) - Burianův den žen s Lucií Vondráčkovou
(2008) - Bravo tv
(2008) - Atlet roku 2008
(2008) - Strom naděje a splněných přání
(2008) - Setkání v Praze, s vraždou
(2008) - Panelák (TV series)
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV series)
(2008) - The Wrong Mr. Johnson
(2008) - Bathory
(2007) - Daniel Landa, Lucie Vondráčková - Touha (music video)
(2007) - To byl ?
(2007) - Souboj hitů
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - Mejdan roku z Václaváku 2007
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - Burianův den žen
(2007) - V hlavní roli
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - Tajemství
(2007) - Kvaska
(2006) - Žito
(2006) - Mejdan roku z Václaváku 2006
(2006) - Inkognito
(2006) - Čétéčko
(2006) - Bar
(2006) - Last Holiday
(2006) - Poslední kouzlo
(2006) - Nadměrné maličkosti: Manželé roku 2006
(2005) - Daniel Landa - Volám (music video)
(2005) - VyVolení
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Večerníček má narozeniny
(2005) - Inbox
(2005) - Hvězdy letí do století
(2005) - Joan of Arc
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - The Fine Art of Love: Mine Ha-Ha
(2005) - Snowboarďáci (TV series)
(2005) - Nepovedený kouzelník
(2004) - Všichni tančí Novambu
(2004) - Pre coitum filmu: Post Coitum
(2004) - Film o filmu: Snowboarďáci
(2004) - Snowboarders
(2004) - Post Coitum
(2004) - Modrý Mauritius
(2004) - Křesadlo
(2004) - In nomine patris
(2003) - Paškál
(2003) - Drišľakoviny
(2003) - Strážce duší (TV series)
(2003) - Malvína
(2003) - Chained Sinners: Medieval Fleshpots
(2002) - Díky za fíky
(2002) - Jak se točí Báječná show
(2002) - Na dotek
(2002) - Kožené slunce
(2002) - Báječná show
(2001) - Dobroty
(2001) - Český slavík - Mattoni 2001
(2001) - Basta fidli
(2001) - Ta třetí
(2001) - O víle Arnoštce
(2001) - Královský slib
(2000) - Věštírna
(2000) - Pod pokličkou
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Osudy hvězd: Julie... Lucie Vondráčková
(2000) - Na zámku
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Šmankote, babičko, čaruj!
(1998) - Kouzelný šíp
(1997) - Novoty
(1997) - Tu žijú levy
(1997) - Nejasná správa o konci sveta
(1996) - Hospoda (TV series)
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Crn crn
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Klub marmeláda
(1994) - Eso
(1994) - Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám
(1994) - Ohnivé jaro
(1994) - Heaven's Tears
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1994) - Hrad z písku
(1993) - Vikingové z Bronských vršků
(1993) - Království květin
(1993) - Jenny Marx, la femme du diable
(1993) - Císařovy nové šaty
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - Šance
(1992) - Kufr
(1992) - Schneewittchen und das Geheimnis der Zwerge
(1991) - Území bílých králů (TV series)
(1982) - Možná přijde i kouzelník
Lucie Vondráčková - Family and Partner relationships
Family:
(*1982) Tomáš Plekanec - husband

Lucie Vondráčková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

ASTROLOGICAL SIGNS
Pisces

Sun in Pisces
18°26’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
Sagittarius
The greatest need is to always search for something. In order to feel safe you need a philosophy or belief. You need to have a goal or mission that gives your life meaning. Your faith must be voluntary and it is a paradox that fighting against dogmas may lead you to other dogmas.
Libra
Ascendant (Rising Sign)
Libra prefers tasks that are well thought out, prepared and based on objectives and correct assessment of the situation. Trying to take into consideration opinions of others can slow the person down and manifest as hesitation, indecision or opportunism. These people usually prefer if somebody makes decisions for them.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon
256°46’ (Soli-Lunar Degree)

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Monkey

Monkey (Metal)

Chinese horoscope
Monkey is a wily trickster, and is often hilarious. Monkeys are deceitful, but companionable and give the impression that they can get along with all the other animals. It is, however, only one of their tactics, since behind their appearance they hide only their own financial goals.
Willow

Willow Tree

Celtic tree horoscope
Willow people have a complex nature. On the one hand, they are very sensitive, responsive and perceptive. On the other hand, they are always restless, unsatisfied and moody. Willow people have a lot of imagination, sometimes they like to daydream and they are able to understand exactly how other people feel. They are very good psychologists and they can use this ability for their advantage.
NUMEROLOGY REPORT
11

Life Path - 11

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and intelligent. They can achieve a great success, but also a great failure. They are gifted and have a tendency to have visions. They can use inspiration from God.
8

Birthday 8th - Balance

Numerology - Birthday Number
These people are full of energy. They have leadership inclinations. They are intelligent, quick-witted and enterprising. They have good imagination. They are hardworking and determined.

Lucie Vondráčková 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Lucie Vondráčková - singer, actress, presenter, voice actress

Lucie Vondráčková was born Year *1980 in Czech City
Lucie Vondráčková at:
Wikipedia.orgLucie Vondráčková full biography - Wikipedia | Astro.comLucie Vondráčková astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comLucie Vondráčková astro-databank Astrotheme
Famous people born on
September 24th
(Today)
Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) actor
Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Howard Hughes
(*1905) director, aviator, founder and owner of Hughes Aircraft, one of the richest people in the 70s
Spojené státy Francis Scott Fitzgerald
(*1896) scriptwriter
Spojené státy Franklin C. Mars
(*1884) business magnate, founder of Mars, Inc. (chocolate candy)
Lucie Vondráčková
Planet positions:
SunSun
Pisces
18°26’
5
 
MoonMoon
Sagittarius
5°12’
2
 
MercuryMercury
Pisces
13°09’
5
R
VenusVenus
Taurus
2°19’
7
 
MarsMars
Virgo
0°59’
10
R
JupiterJupiter
Virgo
3°36’
10
R
SaturnSaturn
Virgo
24°03’
11
R
UranusUranus
Scorpio
25°32’
1
R
NeptuneNeptune
Sagittarius
22°36’
2
 
PlutoPluto
Libra
21°14’
12
R
NodeNode (M)
Leo
28°18’
10
R
LilithLilith (M)
Virgo
26°57’
11
 
ChironChiron
Taurus
10°18’
7
 
PF - Part of FortuneFortune
Vodnář
12°38’
3
PS - Part of SpiritSpirit
Rak
16°11’
3
Houses: (Placidus system)
Libra
29°25’
Aries
29°25’
2:
Scorpio
26°47’
8:
Taurus
26°47’
3:
Capricorn
0°40’
9:
Cancer
0°40’
Aquarius
8°42’
Leo
8°42’
5:
Pisces
12°31’
Virgo
12°31’
6:
Aries
9°00’
Libra
9°00’
Elements:
6xFireFire
4xEarthEarth
3xAirAir
4xWaterWater
Midpoints:
ASC/MC:
Virgo
19°03’
3
Sun/Moon:
Capricorn
26°49’
Famous people born on
September 25th
(Tomorrow)
Spojené státy Will Smith
(*1968) singer, actor
Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Michael Madsen
(*1957) actor
Spojené státy Michael Douglas
(*1944) actor, director
Spojené státy Mark Hamill
(*1951) actor
Famous people who passed away on September 24th
Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchemist, astrologer, physician, theologian
Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) writer
Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politician
Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) murderess
Francie Eric Borel
(*1978 - 1995) mass killer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »