Luděk Kopřiva wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Luděk Kopřiva - Birth Chart
(Ludvík Kopriva)

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Prague
Country:
Age:
† 80 years
Occupation:
actor

Luděk Kopřiva - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
19 June 1924 - uknown time (?)
House system:
no system
(Luděk Kopřiva 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Luděk Kopřiva
Date of Birth - Jun 19, 1924
(actor, instagram)

Luděk Kopřiva - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2003) - Slunce, seno, Helena
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(1997) - Úsměvy
(1994) - Nexus 2.431
(1993) - The Vampire Wedding
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV series)
(1990) - Ukradený kaktus
(1990) - Trojlístek (TV series)
(1990) - Radostný život posmrtný
(1990) - The Last Butterfly
(1990) - Jasnovidcem proti své vůli
(1989) - Slunce, seno a pár facek
(1988) - Překvapení pana Milberryho
(1988) - Mikola a Mikolko
(1988) - Lovec senzací
(1988) - Dobří holubi se vracejí
(1987) - Strom pohádek: O perníkové chaloupce
(1987) - Strom pohádek (TV series)
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1987) - Páni Edisoni
(1987) - O zatoulané princezně
(1987) - Hamster in a Nightshirt (TV series)
(1987) - The Reckless Fellows
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Fair Play
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - Jsi falešný hráč
(1984) - Rumburak
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - Prodavač humoru
(1984) - Lucie, postrach ulice
(1984) - Berete se dobrovolně?
(1984) - Bambinot (TV series)
(1984) - ...a zase ta Lucie!
(1983) - Zločin v obrazárně
(1983) - Větrná setba
(1983) - Slunce, seno, jahody
(1983) - Gmadlobt Ratili
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
(1983) - Hledám tetu z kabaretu
(1983) - Fandy, ó Fandy
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Za všechno může trpaslík
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Encounter with the Shadows
(1982) - Jak svět přichází o básníky
(1982) - Čertovy kameny
(1981) - La Chanson du mal aimé
(1980) - Pojďte s námi na tah
(1980) - The Medal
(1980) - Pleš
(1980) - Lucy the Menace of Street (TV series)
(1980) - Eva Eva
(1980) - Děti zítřků
(1980) - Citová výchova jednej Dáše
(1979) - Smrť šitá na mieru
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - Nebožtíci na bále
(1979) - Love between the Raindrops
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Arabela (TV series)
(1979) - Ako listy jedného stromu
(1978) - Mzda strachu
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Die Insel der Silberreiher
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1976) - Kateřina zlé pověsti
(1976) - Festival v Dolínku
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Zlatá přadlena
(1975) - Horúčka
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Veselé windsorské paničky
(1973) - Zvony pana Mlácena
(1973) - Zlateh the Goat
(1972) - Vinobraní
(1972) - Puding a la Chipolatta
(1972) - Pan Tau und die Zirkus Welt
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV series)
(1971) - Král, kejklíř a hvězdář
(1971) - Hostinec „U koťátek“ (TV series)
(1970) - „Pane, vy jste vdova!“
(1970) - The Phantom of Operette (TV series)
(1970) - Čert a Káča
(1969) - Zvony pana Hejhuly
(1969) - Case for a Rookie Hangman
(1969) - Pan Tau (TV series)
(1968) - The Garden
(1968) - Pohádka o Honzovi
(1968) - Královský omyl
(1968) - Jak se Mette chtěla stát královnou
(1968) - Hup a Hop (TV series)
(1967) - Zločin lorda Savila
(1967) - Princezna Pampeliška
(1964) - Kouzelná noc
(1962) - Vzpoura na Bounty
(1949) - I andělé ztrácejí trpělivost
Luděk Kopřiva 2019 - Astrological Charts, Astrology Online

Luděk Kopřiva, Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
27°53’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Rat

Rat (Wood)

Chinese horoscope
Rat has charm, extraordinary aggression and belligerence. At first glance, appears to be calm, serene and cheerful, but appearances are deceiving. Behind all this lies a constant internal movement and deliberately cultivated aggressiveness.
Aspen

Aspen Tree

Celtic tree horoscope
People under the rule of Aspen have a very varied life. They have adventurous character that often goes hand in hand with diverse abilities. They can do everything with great enthusiasm; they are able to sacrifice everything for a thing or a person. They do everything with all their energy and vigour.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
19

Birthday 19th - Participation

Numerology - Birthday Number
These people are very strong and energetic. They are wise, understanding and empathetic. They are intellectual. They are patient and ready to please others. In romantic relationships they are devoted. They want to understand their partner and are generous. They passionately protect their family.

Luděk Kopřiva 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Luděk Kopřiva - actor

Luděk Kopřiva was born on June 19, 1924 in Prague
Luděk Kopřiva at:
Wikipedia.orgLuděk Kopřiva full biography - Wikipedia
Famous people born on
November 17th
(Today)
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) actor, director
Francie Sophie Marceau
(*1966) actress, director, scriptwriter
Spojené státy Rock Hudson
(*1925) actor
Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) actor, director, scriptwriter, teacher
Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) senior British Army officer, field Marshal
Luděk Kopřiva
Planet positions:
SunSun
Gemini
27°53’
 
MoonMoon
Aquarius
(?)
 
MercuryMercury
Gemini
10°16’
 
VenusVenus
Cancer
15°47’
R
MarsMars
Aquarius
28°10’
 
JupiterJupiter
Sagittarius
13°20’
R
SaturnSaturn
Libra
25°41’
R
UranusUranus
Pisces
21°29’
 
NeptuneNeptune
Leo
18°17’
 
PlutoPluto
Cancer
11°31’
 
NodeNode (M)
Leo
25°59’
R
LilithLilith (M)
Gemini
9°53’
 
ChironChiron
Aries
24°01’
 
Elements:
3xFireFire
0xEarthEarth
7xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
November 18th
(Tomorrow)
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) actor, scriptwriter
Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) actress
Německo Carl Maria von Weber
(*1786) composer, bandleader, pianist and conductor
Kanada Desimal
(*1980) composer, musician
Spojené státy Brenda Vaccaro
(*1939) actress
Famous people who passed away on November 17th
Polsko Catherine the Great
(*1729 - 1796) Empress and Autocrat of All the Russias
Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrologer
Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) writer
Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) activist
Německo Bernd Arnulf Mertz
(*1924 - 1996) astrologer, writer, psychologist

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Cancer Cancer
Show calendar »