Luděk Sobota wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Luděk Sobota - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1943
Country:
Age:
76 years
Occupation:
actor, director, scriptwriter

Luděk Sobota - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1943 (?)
House system:
no system (?)
(Luděk Sobota 2018, 2019 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2019
Luděk Sobota
Date of Birth - Year *1943
(actor, director, scriptwriter, instagram)

Luděk Sobota - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Všechno nebo nic
(2016) - V klidu a naplno
(2016) - Ohnivý kuře (TV series)
(2016) - Na vodě (TV series)
(2015) - Upgrade
(2015) - Tajemství Jiřího Krampola
(2015) - Stopy života - Tatínek
(2014) - Překvápko!
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Film o seriálu Mazalové
(2014) - Neviditelní (TV series)
(2014) - US 2
(2014) - Mazalové (TV series)
(2013) - Televizní legendy
(2013) - Šance 2013
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Nejlepší scénka
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Kouzelný Silvestr
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Copak bych vám lhal?
(2013) - Příběhy slavných: Americký sen po česku
(2012) - 18 je jen začátek
(2012) - Na forbíně TM
(2012) - Legendy: Ivan Mládek: Šel tudy, měl banjo
(2012) - Legendy: Felix Holzmann: Včera, dnes a zítra
(2012) - Česká 30
(2012) - Zpátky se Sobotou (TV series)
(2012) - Film o filmu - Okresní přebor: Poslední zápas Pepika Hnátka
(2012) - Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
(2012) - Helena (TV series)
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Tajemství filmových hvězd
(2011) - Český slavík Mattoni 2011
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Legendy: Tajemství Ladislava Smoljaka
(2011) - Tajemství staré bambitky
(2011) - Noha 22 (TV series)
(2011) - Ivan Mládek: Jožin z bažin a další největší hity
(2010) - 45 let Ypsilonky
(2010) - Zas je tady silvestr
(2010) - TOP STAR Extra
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Komici na jedničku (TV series)
(2010) - Okresní přebor (TV series)
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Talkshow Jana Saudka
(2009) - Slavné parodie
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2009) - Ano, šéfe!
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2008) - Zlaté televizní úsměvy aneb To nejlepší z televizní zábavy
(2008) - Mr. GS
(2008) - The Anatomy of Gag
(2008) - Cyranův ostrov (TV series)
(2007) - Humor na scénu!
(2007) - Catch the Doctor!
(2006) - Žito
(2006) - To nejlepší z televizního humoru
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - 13. komnata Romana Skamene
(2006) - 13. komnata Luďka Soboty
(2006) - Klobouk Jiří Wimmer
(2006) - Buďte pozdraven, pane Jouda!
(2006) - Pakárna (TV series)
(2006) - Letiště (TV series)
(2005) - Žáci "pedagoga" Šimka
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Šimek šoumen
(2004) - Tak se ukaž, Silvestře
(2004) - Na stojáka
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Národ sobě aneb České moře v 18 přílivech
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Já a moji synové...
(2002) - Hodina pravdy
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Dobroty
(2001) - Co v Silvestru nebylo...
(2001) - Country estráda
(2000) - Na palmě
(2000) - IQ
(2000) - Pra pra pra (TV series)
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - NASTUPUJE AMFORA
(1999) - Miláčci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Nebát se a nakrást
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Aj múdry schybí
(1998) - Explosionalista - Vladimír Boudník
(1997) - Úsměvy
(1997) - Senzibilšou
(1997) - Novoty
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Divoké pivo
(1994) - Ptákoviny
(1994) - Čundrcountryshow
(1994) - Caruso Show
(1994) - Ještě větší blbec, než jsme doufali
(1993) - Deset malých běloušků
(1993) - Česká soda (TV series)
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Šance
(1992) - Kufr
(1990) - Šaráda
(1990) - Sportovní hry na Kozím Hrádku
(1989) - Sobota v dívčí škole
(1989) - Karel Gott v Lucerně
(1989) - Radovanovy radovánky (TV series)
(1989) - O hloupém peciválovi
(1989) - Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Večírek
(1988) - O Kubovi a Stázině (TV series)
(1987) - Zajíc v pytli
(1986) - Die Große Käseverschwörung
(1985) - Videostop
(1985) - Reklamy Jitky Molavcové
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1984) - Zpívánky
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - ABECEDA
(1984) - Slané pohádky (TV series)
(1984) - Paragrafy na kolech (TV series)
(1984) - Bandité
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1983) - Pletky paní Operetky (TV series)
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
(1983) - Inzerát
(1982) - Románek za tři krejcary
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Únos Moravanky
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1981) - Divadélko pod věží
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Noc na zámku
(1981) - Neberte nám princeznú
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - Pojďte s námi na tah
(1980) - Jak se vám líbí?
(1980) - Co je doma, to se počítá, pánové...
(1980) - Blázni, vodníci a podvodníci
(1979) - Z melodie do melodie aneb Televizní samoobsluha
(1979) - Silvestr 1979 - Hrajeme si jako děti
(1979) - Ring volný
(1979) - Vítejte v Bethelu
(1979) - O chudém královstvíčku
(1979) - Nebožtíci na bále
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1978) - Ypsilonka se baví
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Vondráčkovo pozdní odpoledne
(1978) - Sláva, nazdar výletu!
(1978) - Kačenka a Zlatovlásek
(1978) - Jak dostat tatínka do polepšovny
(1978) - Decentní večer
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Rytmus v patách aneb Večer na přidanou
(1977) - Talíře nad Velkým Malíkovem
(1977) - Strašení čmeláků
(1977) - Jen ho nechte, ať se bojí
(1977) - 'Okay, Boss...!'
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1976) - Sedm pater pro tisíc přání
(1976) - Děkujeme, pánové!
(1974) - Silvestr je za dveřmi
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1973) - Zpívá Karel Gott
(1973) - Ze Soboty na Šimka aneb Návštěvní den v divadle Semafor
(1973) - Miloslav Šimek & Petr Nárožný & Luděk Sobota: Nejslavnější scénky
(1971) - Lepší pán
(1971) - Lekce
(1970) - Televarieté
(1969) - Le Fruit de paradis
(1967) - Zázračný hlavolam
(1967) - Soukromá vichřice

Luděk Sobota - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1999) - Nebát se a nakrást
(1994) - Ještě větší blbec, než jsme doufali
(1973) - Ze Soboty na Šimka aneb Návštěvní den v divadle Semafor

Luděk Sobota, Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
5°19’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

Third (Waning) Quarter

Reality check, Revision, Integration, Cleansing
HOROSCOPES
Goat

Goat (Water)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Ash

Ash Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Ash usually have a happy life because they are prepared for anything. Ash people are tough, ambitious and very capable. They usually manage to reach goals they set due to their good organizational skills and practical foresight.
NUMEROLOGY REPORT
4

Life Path - 4

Numerology - Life Path Number
These people are successful at what they do thanks to their perseverance and systematic work. Consistency and order are very important to them. They will achieve success later in life by working hard. Patience is important. These people are practical and conservative.
27

Birthday 27th - Dutifulness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, emotional and intuitive. They are honest, pragmatic and conservative. They are not subject to new trends. They avoid shallow relationships. Romantic relationship is very important for them. They are enterprising.

Luděk Sobota 2019 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Luděk Sobota - actor, director, scriptwriter

Luděk Sobota was born Year *1943 in Czech City
Luděk Sobota at:
Wikipedia.orgLuděk Sobota full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 23rd
(Today)
Kanada Ryan Reynolds
(*1976) actor
Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) composer
Švýcarsko Felix Bloch
(*1905) physicist
Spojené státy Barron Hilton
(*1927)
Spojené státy Michael Crichton
(*1942) writer, scriptwriter
Luděk Sobota
Planet positions:
SunSun
Gemini
5°19’
 
MoonMoon
Pisces
(?)
 
MercuryMercury
Taurus
29°25’
R
VenusVenus
Cancer
18°01’
 
MarsMars
Aries
0°04’
 
JupiterJupiter
Cancer
23°07’
 
SaturnSaturn
Gemini
14°33’
 
UranusUranus
Gemini
4°41’
 
NeptuneNeptune
Virgo
29°19’
R
PlutoPluto
Leo
5°15’
 
NodeNode (M)
Leo
19°45’
R
LilithLilith (M)
Leo
0°22’
 
ChironChiron
Leo
24°01’
 
Elements:
3xFireFire
2xEarthEarth
4xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
October 24th
(Tomorrow)
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) actor, director
Francie Gilbert Bécaud
(*1927) actor, singer
Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) psychology professor, member of nonviolent anti-Nazi group White Rose
Německo Walter Buch
(*1883) lawyer
Francie Jean-Claude Pascal
(*1927) actor, singer
Famous people who passed away on October 23rd
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) actor
Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinarian, inventor of Dunlop tires
Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) fashion designer
Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automotive pioneer, co-founder of Renault
Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) writer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2019
Moon calendar
Moon in Leo Leo
Show calendar »