Ludvík Ráža wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Ludvík Ráža - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Mukačevo
Country:
Age:
† 71 years
Occupation:
director, actor

Ludvík Ráža - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
3 September 1929 - uknown time (?)
House system:
no system
(Ludvík Ráža 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Ludvík Ráža
Date of Birth - Sep 3, 1929
(director, actor, instagram)

Ludvík Ráža - Filmography - Director (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1999) - O princezně z Rimini
(1998) - Stín
(1997) - O spanilé Jašince
(1996) - O sirotkovi z Radhoště
(1995) - Sen o krásné panně
(1994) - V erbu lvice
(1993) - Sedmero krkavců
(1992) - Schneewittchen und das Geheimnis der Zwerge
(1991) - Území bílých králů (TV series)
(1990) - O Janovi a podivuhodném příteli
(1989) - Putování po Blažených ostrovech
(1989) - Než poznáš první úsměv
(1988) - Třetí táta
(1988) - Nanečisto
(1988) - Kdoví, kdy začne svítat
(1988) - Jen ty a já
(1987) - Zatmění všech sluncí
(1987) - Večeře ve studeném domě
(1987) - Bratři
(1986) - Zázračné dítě
(1986) - Peníze a krev
(1986) - Parátko
(1986) - Monika a hříbě s hvězdičkou
(1985) - O chytrém Honzovi aneb Jak se Honza stal králem
(1985) - Čekání na stříbrné zvonky
(1984) - Nade mnou země
(1984) - My všichni školou povinní (TV series)
(1984) - Koloběžka první
(1984) - Cizí holka
(1983) - Moje srdcová sedma (TV series)
(1983) - Hrátky
(1982) - Tři spory: Spor herečky Kvapilové
(1982) - Tři spory: Spor dramaturga Stroupežnického
(1982) - Šimona
(1982) - Poslední propadne peklu
(1982) - Ladislav Stroupežnický
(1982) - Architekt Zítek
(1981) - V zámku a podzámčí
(1981) - Tři spory: Spor architekta Zítka
(1981) - Pohádka o mokrosuchém štěstí
(1980) - Tak co, mladý muži?
(1980) - Něco je ve vzduchu
(1980) - Můj nezdolný lev
(1979) - Upír ve věžáku
(1979) - Chvíle pro píseň trubky
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Sněhurka
(1978) - Rovnice o jedné krásné neznámé
(1977) - Zlatý déšť
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV series)
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1976) - Kalifův prsten
(1975) - Nebezpečí smyku (TV series)
(1975) - My z konce světa (TV series)
(1973) - Německé pohádky (TV series)
(1973) - Hvězda první velikosti
(1973) - Haraburďárna (TV series)
(1972) - Michelup a motocykl
(1972) - Maurův odkaz
(1972) - Boříkovy lapálie (TV series)
(1971) - Princ a chuďas
(1971) - Podezřelé prázdniny
(1971) - Nikdo mi nic nepoví
(1971) - Návrat pana Ryšánka
(1971) - Král, kejklíř a hvězdář
(1970) - Drobínek
(1969) - Pan Větrovský z Větrova a paní Deštná z Dešťova
(1969) - Neohrožený Mikeš
(1969) - Buřič Jejího Veličenstva
(1968) - Lorinka a čertík Bertík (TV series)
(1968) - Křesadlo
(1968) - České pohádky: O chytré královně
(1968) - České pohádky: O chytré horákyni
(1968) - České pohádky: O hloupé ženě
(1968) - České pohádky: O dvou poutnících
(1968) - České pohádky: Kdo snědl holoubátka?
(1968) - České pohádky: Jak se sedlák se selkou ulakomili
(1968) - České pohádky: Jak se Honza hádal s králem
(1968) - České pohádky: Chytrý synek
(1968) - ...ani kapka vojenské krve
(1967) - Sedmero krkavců
(1967) - Princezna Pampeliška
(1967) - Na zapřenou
(1967) - Navštívenka
(1966) - Jak se čerti rojili
(1966) - Cesta řeky k moři
(1965) - Země velkého vypravěče pohádek
(1965) - O městečku Kočičkově
(1964) - Zapomenutý čert
(1964) - Kluk a kometa (TV series)
(1963) - Podivuhodný pan Barnabášek
(1963) - Ostrov Dynamit
(1963) - Barnabášek
(1960) - Šlamastyka s Měsícem
(1958) - Kubula a Kuba Kubikula
(1956) - Life

Ludvík Ráža - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1995) - Sen o krásné panně
(1994) - V erbu lvice
(1990) - O Janovi a podivuhodném příteli
(1982) - Poslední propadne peklu
(1970) - Mášenka
(1965) - O městečku Kočičkově

Ludvík Ráža - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2008) - Příběhy slavných -Umanutec (TV series)
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
Ludvík Ráža 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Ludvík Ráža, Birth Chart Horoscopes & Signs - Virgo

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Virgo

Sun in Virgo
10°29’

Sun Sign - Zodiac Sign
Distinctive feature of people born under the sign of Virgo is their sense for order and system. They are practical people with great design and manual skills. They are always able to fully concentrate on their tasks.
MOON PHASE

New Moon

Birth, Beginning, Clarity
HOROSCOPES
Snake

Snake (Earth)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Pine

Pine Tree

Celtic tree horoscope
Pine people are courageous and optimistic. People born under the rule of Pine are extremely tenacious in fulfilling their life goals. They will do all in their power to get what they want; they are uncompromising when they get into an argument. They have good manners but they can be a bit cheeky. If they are sure that they are right, they do not acknowledge authority, and they can be very stubborn.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
3

Birthday 3rd - Friendship

Numerology - Birthday Number
These people are social and friendly. They like people and have many friends. They are honest. They are creative and have many ideas. They are not afraid of other people. In a romantic relationship they want to be independent. It is very important that they find a partner who is social.

Ludvík Ráža 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Ludvík Ráža - director, actor

Ludvík Ráža was born on September 3, 1929 in Mukačevo
Ludvík Ráža at:
Wikipedia.orgLudvík Ráža full biography - Wikipedia | Astro.comLudvík Ráža astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comLudvík Ráža astro-databank Astrotheme
Famous people born on
September 24th
(Today)
Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) actor
Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Howard Hughes
(*1905) director, aviator, founder and owner of Hughes Aircraft, one of the richest people in the 70s
Spojené státy Francis Scott Fitzgerald
(*1896) scriptwriter
Spojené státy Franklin C. Mars
(*1884) business magnate, founder of Mars, Inc. (chocolate candy)
Ludvík Ráža
Planet positions:
SunSun
Virgo
10°29’
 
MoonMoon
Virgo
(?)
 
MercuryMercury
Libra
5°40’
 
VenusVenus
Leo
3°32’
 
MarsMars
Libra
8°06’
 
JupiterJupiter
Gemini
14°46’
 
SaturnSaturn
Sagittarius
23°55’
 
UranusUranus
Aries
10°30’
R
NeptuneNeptune
Virgo
1°28’
 
PlutoPluto
Cancer
19°11’
 
NodeNode (M)
Taurus
15°15’
R
LilithLilith (M)
Capricorn
11°36’
 
ChironChiron
Taurus
14°19’
R
Elements:
3xFireFire
6xEarthEarth
3xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
September 25th
(Tomorrow)
Spojené státy Will Smith
(*1968) singer, actor
Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Michael Madsen
(*1957) actor
Spojené státy Michael Douglas
(*1944) actor, director
Spojené státy Mark Hamill
(*1951) actor
Famous people who passed away on September 24th
Švýcarsko Paracelsus
(*1493 - 1541) alchemist, astrologer, physician, theologian
Nizozemsko Robert van Gulik
(*1910 - 1967) writer
Francie Inessa Armand
(*1874 - 1920) politician
Spojené státy Susan Atkins
(*1948 - 2009) murderess
Francie Eric Borel
(*1978 - 1995) mass killer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Capricorn Capricorn
Show calendar »