Lukáš Vaculík wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Lukáš Vaculík - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1962
Country:
Age:
58 years
Occupation:
actor

Lukáš Vaculík - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1962 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Lukáš Vaculík 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Lukáš Vaculík
Date of Birth - Year *1962
(actor, instagram)

Lukáš Vaculík - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Jak básníci čekají na zázrak
(2016) - Četníci z Luhačovic (TV series)
(2016) - Bratříček Karel
(2015) - Dodgeball
(2015) - Místo zločinu Plzeň (TV series)
(2014) - Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina
(2013) - The Story of a God-Father
(2013) - Nevinné lži (TV series)
(2012) - Tady hlídám já
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2011) - Souboj seriálů... vy rozhodnete!
(2011) - Vůně kávy
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2009) - Proč bychom se netopili (TV series)
(2009) - Jménem krále
(2008) - Private Traps (TV series)
(2008) - Pohádkové počasí
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Fredy a Zlatovláska
(2008) - Fišpánská jablíčka
(2006) - Čétéčko
(2006) - Poslední sezona (TV series)
(2005) - Eden - Zlatá karta
(2005) - Eden (TV series)
(2004) - Černí baroni (TV series)
(2003) - Strážce duší (TV series)
(2003) - Past
(2003) - Jak básníci neztrácejí naději
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Vyvraždění rodiny Greenů
(2002) - Miláček
(2002) - Chlípník
(2001) - Z pekla štěstí 2
(2001) - Princezna ze mlejna 2 (TV series)
(2000) - První pomoc
(2000) - Přízraky mezi námi (TV series)
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV series)
(1999) - Z pekla štěstí (TV series)
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Zkrocení zakletého řetězu
(1999) - Strašidlo
(1999) - Princezna ze mlejna 2
(1999) - Pán hradu
(1999) - Mořská brána
(1999) - Ani málo, ani moc
(1998) - XXL
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - Svetlo
(1998) - Motel Anathema (TV series)
(1998) - Listonošky
(1997) - Navštívenka
(1997) - Žena v kleci
(1997) - Vojtík a duchové
(1997) - Rodinné šperky
(1997) - O zlé a dobré vodě
(1997) - O třech ospalých princeznách
(1997) - Cyprián a bezhlavý prapradědeček
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Úpis
(1996) - Pohádka o nejšťastnějším království
(1996) - Lékárníkových holka (TV series)
(1996) - Jak se dělá opera
(1996) - Draculův švagr (TV series)
(1995) - Tak neváhej a toč – speciál!
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Válka barev
(1995) - Netrpělivost srdce
(1995) - Nesmluvená setkání
(1995) - Kníže Václav
(1995) - Jediná na světě
(1995) - Hrad stínů
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Zlaté hejno
(1994) - Die Winterreise
(1994) - Princezna ze mlejna (TV series)
(1994) - Hořké víno
(1994) - Elegantní řešení
(1993) - Zelený rytíř
(1993) - Nahota na prodej
(1992) - Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
(1991) - Tankový prapor
(1991) - Láska zlatnice Leonetty
(1990) - Vzpomínka na břehu moře
(1990) - Sedum
(1990) - Radostný život posmrtný
(1989) - Sedm bílých plášťů
(1989) - Království stromů
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Divoká srdce
(1989) - Berenika
(1988) - Sagvan Tofi - Dávej, ber (music video)
(1988) - Oznamuje se láskám vašim
(1988) - Kamarád do deště
(1987) - Třikrát s Wildou
(1986) - Velká filmová loupež
(1985) - Třetí patro (TV series)
(1985) - Dva t. č. v zel. hl. dvě veselé nekuř.
(1985) - Cawdor a Fera
(1985) - Barvy na výběr
(1984) - ABECEDA
(1984) - Této noci v tomto vlaku
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Láska z pasáže
(1984) - Kráľ Drozdia brada
(1984) - Jestřábí věž
(1984) - Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil
(1984) - Adam a Eva (TV series)
(1983) - Větrná setba
(1983) - Psí kůže
(1983) - O velkém nosu
(1983) - Brakýři
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Vyhnanství
(1982) - Vítr v kapse
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Dobrá Voda (TV series)
(1981) - Zakázaný výlet
(1981) - Neříkej mi majore!
(1980) - Zlatá slepice
(1979) - Love between the Raindrops

Lukáš Vaculík, Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
17°12’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

Crescent (Waxing) Moon

Expansion, Growth, Struggle, Opportunity
HOROSCOPES
Tiger

Tiger (Water)

Chinese horoscope
The Tiger is usually a very undisciplined worker. People born in the Year of the Tiger are also very irritable nature, and don’t like to follow others. They have problem with authority and generally will challenge their superiors. They are the naturally born leaders and revolutionaries.
Hornbeam

Hornbeam Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Hornbeam do great in professions such as bank clerks or civil servants, or in military and police functions. They have a great sense of order, responsibility and justice. It is easy for them to conform to a set system or order and they like to ensure strict adherence to laws and generally accepted rules.
NUMEROLOGY REPORT
5

Life Path - 5

Numerology - Life Path Number
These people need movement and change, and they like to travel. They search for freedom and adventure. They are open to new things and ideas. They have an inclination for leadership. They are ambitious but they are also very sensitive and avoid routine and boredom.
8

Birthday 8th - Balance

Numerology - Birthday Number
These people are full of energy. They have leadership inclinations. They are intelligent, quick-witted and enterprising. They have good imagination. They are hardworking and determined.

Lukáš Vaculík 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Lukáš Vaculík - actor

Lukáš Vaculík was born Year *1962 in Czech City
Lukáš Vaculík at:
Wikipedia.orgLukáš Vaculík full biography - Wikipedia | Astro.comLukáš Vaculík astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comLukáš Vaculík astro-databank Astrotheme
Famous people born on
October 31st
(Today)
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) actor, director, scriptwriter
Itálie Bud Spencer
(*1929) actor, swimmer, businessman
Velká Británie Stephen Rea
(*1946) actor
Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) singer, dancer
Kambodža Norodom Sihanouk
(*1922) Cambodian politician, King, writer, director
Lukáš Vaculík
Planet positions:
SunSun
Gemini
17°12’
 
MoonMoon
Leo
(?)
 
MercuryMercury
Gemini
15°28’
R
VenusVenus
Cancer
19°38’
 
MarsMars
Taurus
7°49’
 
JupiterJupiter
Pisces
11°47’
 
SaturnSaturn
Aquarius
11°09’
R
UranusUranus
Leo
26°56’
 
NeptuneNeptune
Scorpio
11°12’
R
PlutoPluto
Virgo
7°37’
 
NodeNode (M)
Leo
11°37’
R
LilithLilith (M)
Virgo
24°39’
 
ChironChiron
Pisces
10°52’
 
Elements:
4xFireFire
2xEarthEarth
4xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
November 1st
(Tomorrow)
Austrálie Toni Collette
(*1972) actress
Spojené státy Larry Flynt
(*1942) publisher, CEO of Larry Flynt Publications
Francie Manuel Ferrara
(*1975) actor, director
Spojené státy Chris Brennan
(*1984) astrologer, author of The Astrology Podcast, former President of AYA (the Association for Young Astrologers)
Spojené státy Anthony Kiedis
(*1962) singer
Famous people who passed away on October 31st
Velká Británie Sean Connery
(*1930 - 2020) actor
Spojené státy River Phoenix
(*1970 - 1993) guitarist, singer, actor
Itálie Federico Fellini
(*1920 - 1993) actor, director, scriptwriter
Maďarsko Harry Houdini
(*1874 - 1926) master of escape, magician, illusionist, stunt flier
Rakousko Egon Schiele
(*1890 - 1918) Austrian painter and cartoonist, disciple of Gustav Klimt

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Full Moon in Taurus Taurus
Show calendar »