Magda Paveleková wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Magda Paveleková - Birth Chart

Gender:
Female
Date of Birth:
Birth place:
Levice
Country:
Age:
† 84 years
Death:
Occupation:
actress

Magda Paveleková - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
7 June 1931 - uknown time (?)
House system:
no system
(Magda Paveleková 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Magda Paveleková
Date of Birth Jun 7, 1931
(actress, instagram)

Magda Paveleková - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2008) - Keď odchádza kabaret
(2008) - Dve poviedky s Mariánom Labudom
(2008) - Áno, miláčik! (TV series)
(2007) - Takí sme boli
(2006) - Portrét
(2004) - Anjeli strážni
(2003) - Inkognito
(2001) - Tatra revue alebo bol raz jeden kabaret
(1999) - Kaviareň Slávia
(1999) - Bonzáčik
(1998) - Dom bez sluhu
(1997) - Študent
(1996) - Vyššia moc
(1995) - ...kone na betóne
(1995) - Iba taká hra
(1995) - Dnes večer hrám ja (TV series)
(1994) - Zlatohláska
(1994) - Sny podľa Renoira
(1994) - Maťo Palica
(1993) - Hudobné rozprávky
(1992) - O psíčkovi a mačičke
(1991) - Zbytočné trápenia
(1991) - Variácie slávy
(1991) - Škvrny na slnku
(1991) - Garsónka
(1991) - Čerti nespia
(1991) - Boj o jedno kráľovstvo
(1990) - Sila lásky
(1990) - Rozmar starej dámy
(1990) - Keď báčik z Chochoľova umrie
(1989) - Tanec nad plačom
(1988) - Zostane to v rodine
(1988) - Tony peňazí
(1987) - Ženský zákon
(1987) - Začiatok sezóny
(1987) - Vizitka
(1987) - Tá tajovská voda mútna
(1987) - Rodák
(1987) - Noc pred Kračúnom
(1987) - Kto zaplatí nohavice
(1986) - Vynález
(1986) - Pytačky
(1986) - Pro forma
(1986) - Keby to naši vedeli
(1985) - Vrabčie lásky
(1985) - Tu musíš žiť
(1985) - To je váš prípad, Šetaffy (TV series)
(1985) - Poklad
(1985) - Materské znamienko (TV series)
(1985) - Kto odhodil?
(1985) - Kráľovná noci v kamennom mori
(1984) - Pesničky do každého počasia - Vstupujte po jednom!
(1984) - Oko za oko
(1984) - Neobzeraj sa a bež
(1984) - Múdry Maťko a blázni
(1984) - Aj múdry schybí
(1983) - Upratovanie
(1983) - Transplantácia slepého čreva
(1983) - Chrobák v hlave
(1983) - Anička Jurkovičová
(1982) - Zločin a pokánie
(1982) - Veľké preteky
(1982) - Špina za nechtami
(1982) - Chlap prezývaný Brumteles
(1982) - Čudák Zerbino
(1981) - Figarova svadba
(1981) - Čudné dievča
(1981) - Aktovky
(1980) - Toto leto doma
(1980) - Svadba bez nevesty (TV series)
(1980) - Strašne ošemetná situácia
(1980) - Recept od starej mamy
(1980) - Neveľká komédia
(1980) - Neresti ľudkov nepoctivých (TV series)
(1980) - Moje kone vrané (TV series)
(1980) - Dvadsaťtisíc v koši
(1980) - Bakalári (TV series)
(1979) - Stretnutie v Tajove
(1979) - Veľký Mogul
(1979) - Oco, mama a ja (TV series)
(1979) - Mandragora
(1979) - Krajina Haliganda (TV series)
(1979) - Eugen Onegin
(1979) - Dve frašky
(1979) - Dobrí ľudia ešte žijú
(1979) - A pobežím až na kraj sveta
(1978) - Recepty na šťastie
(1978) - Výmysly uja elektróna (TV series)
(1978) - Parížsky život
(1978) - Na vysokej skale: Zbojnícka nevesta
(1978) - Horúci dych
(1978) - Gábor Vlkolinský
(1978) - Ežo Vlkolinský
(1977) - Zlatá réva
(1977) - Vzkriesenie Míny
(1977) - Vianočné oblátky
(1977) - Šediny doktora Ondáka
(1977) - Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru
(1977) - Rachotilkovia (TV series)
(1977) - Pyrrhovo víťazstvo
(1977) - Črty zo života (TV series)
(1977) - Čaj u pána senátora
(1977) - Will-O'-The-Wisp
(1976) - Zypa Cupák
(1976) - Štipku soli
(1976) - Sváko Ragan
(1976) - Svadobný dar
(1976) - Svadba
(1976) - Stratená dolina
(1976) - Sokovia
(1976) - Neporaziteľná Vilma (TV series)
(1976) - Majster zlodejského cechu
(1976) - Deväť opustených kabeliek
(1975) - Predajňa 044
(1975) - Pacho, hybský zbojník
(1975) - Čokoládový hrdina
(1974) - Figliar Sťopka
(1973) - Ťululum
(1973) - Statky - zmätky
(1973) - Očovské pastorále
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Parížski mohykáni (TV series)
(1969) - 322
(1969) - Traja z deviateho poschodia
(1969) - Tma
(1969) - The Sweet Games of Last Summer
(1969) - Babie leto, čas smútku
(1968) - Vánoce s Alžbětou
(1966) - Viecha dobrej nálady
(1966) - Škandál v Melodias banke
Magda Paveleková 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Magda Paveleková, Birth Chart Horoscopes & Signs - Gemini

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Gemini

Sun in Gemini
15°46’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Gemini are people of many talents and they are able to use their skills in both theory and practice. They are very intelligent and quick-witted people who are interested in everything that happen around them, and they can quickly adapt to any new situation.
MOON PHASE

Disseminating (Waning Gibbous) Moon

Scattering seeds, Distribution, Teach, Sharing and Introspection
HOROSCOPES
Goat

Goat (Metal)

Chinese horoscope
The Goat loves elegant appearances and loves showing off. Goats are also artistically talented and love nature. Goats are never satisfied with the fate and often drive their peers insane with their comments. Their weaknesses and internal uncertainty obscures a strong arrogance.
Hornbeam

Hornbeam Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Hornbeam do great in professions such as bank clerks or civil servants, or in military and police functions. They have a great sense of order, responsibility and justice. It is easy for them to conform to a set system or order and they like to ensure strict adherence to laws and generally accepted rules.
NUMEROLOGY REPORT
9

Life Path - 9

Numerology - Life Path Number
These people are idealistic. They have an idealistic approach towards themselves and towards their surroundings. They will go on a journey that will help them gain experience and meet important people. They have a high level of mental energy and they are be able to handle all the difficulties and challenges.
7

Birthday 7th - Experience

Numerology - Birthday Number
These people have the ability to listen to their inner voice. They are sensitive and perceptive. They need a partner in their life. They often have opinions of spiritual nature; they have interest in the environment and medicine. They often becomes an activist.

Magda Paveleková 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Magda Paveleková - actress

Magda Paveleková was born on June 7, 1931 in Levice
Magda Paveleková at:
Wikipedia.orgMagda Paveleková full biography - Wikipedia
Famous people born on
September 27th
(Today)
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) actress, director, scriptwriter
Spojené státy Meat Loaf
(*1947) actor, singer
Německo Jean-Marc Barr
(*1960) actor
Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) writer, screenwriter, author of Trainspotting
Kanada Avril Lavigne
(*1984) musician, singer
Magda Paveleková
Planet positions:
SunSun
Gemini
15°46’
 
MoonMoon
Pisces
(?)
 
MercuryMercury
Taurus
23°59’
 
VenusVenus
Taurus
20°58’
 
MarsMars
Leo
28°20’
 
JupiterJupiter
Cancer
21°28’
 
SaturnSaturn
Capricorn
22°20’
R
UranusUranus
Aries
18°27’
 
NeptuneNeptune
Virgo
3°08’
 
PlutoPluto
Cancer
19°30’
 
NodeNode (M)
Aries
11°16’
R
LilithLilith (M)
Pisces
23°18’
 
ChironChiron
Taurus
20°34’
 
Elements:
3xFireFire
4xEarthEarth
2xAirAir
4xWaterWater
Famous people born on
September 28th
(Tomorrow)
Velká Británie Naomi Watts
(*1968) actress
Francie Brigitte Bardot
(*1934) actress, singer, model
Velká Británie Peter Finch
(*1916) actor
Spojené státy Mira Sorvino
(*1967) actress
Spojené státy Hilary Duff
(*1987) singer, actress, model, fashion designer
Famous people who passed away on September 27th
Francie Edgar Degas
(*1834 - 1917) painter
Spojené státy Hugh Hefner
(*1926 - 2017) founder and publisher of Playboy magazine
Rusko Ivan Aleksandrovich Goncharov
(*1812 - 1891) writer
Spojené státy Gates Brown
(*1939 - 2013) baseball player
Velká Británie Gracie Fields
(*1898 - 1979) singer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Aquarius Aquarius
Show calendar »